Aşılama Aşılama da doktorunuz ilişki önerdi mi?anketi oylarsanız sevinirim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılamanızda ilşki serbest miydi?

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
canım bende bi üniversiet hastanesinde 3 defa aşıalam yaptrıdım ama kesinlikle böel bi yasak yoktu aksien birliket olun dediler ve ilkde defa senden duyuyorum yasak olduğunu çok şaşırdım aksien şans artsın diye birliktelik öneriyolar

çok sağolun arkadaşlar bana da saçma geliyor ama melesef öyle hatta bilgisayar çıktısı bir kağıt verdiler yenilmesi-yenilmemesi gerekenler uyulması gereken kurallar diye onda da yazıyor..

denizcim bende 2kez aşılama yaptırdım her ikisinindede aşıdan sonraki günden itibaren günü birlik ilişkiye gir 10gün boyunca dediler ama tutmadı zaten şimdi sıra tüpde inş seninki tutar

slm aşılamadan sonra ilişki önerdi doktorum aşılamadan 12.saat sonra sabah akşam ve diger 3 .gün akşamları ben 3.kez aşılama yaptırdım hepsindede aynı şekilde hatta ben doktora neden aşılama ve ilişki öneriyorsunuz dedim. oda çatlamayan yumurtalar çatladıgında spermle buluşsun diye cevap verdi.aşılamada aşılama yapılacagı zaman bütün yumurtalar aynı anda çatlamıyor hatta kasıklarda agrılar oluyor sebebi yumurtaların çatlaması.senin doktorunu anlayamadım tüp bebekte ilişki yasak benim bildigim ben tüpe geçiş yaptıgım için biliyorum....

inan bende anlamış değilim ama merkez olarak bu şekilde hareket ettiriyorlar hastalara ..bir daha ki kontrole gittiğimde hastalara da soracağım ..

slm aşılamadan sonra ilişki önerdi doktorum aşılamadan 12.saat sonra sabah akşam ve diger 3 .gün akşamları ben 3.kez aşılama yaptırdım hepsindede aynı şekilde hatta ben doktora neden aşılama ve ilişki öneriyorsunuz dedim. oda çatlamayan yumurtalar çatladıgında spermle buluşsun diye cevap verdi.aşılamada aşılama yapılacagı zaman bütün yumurtalar aynı anda çatlamıyor hatta kasıklarda agrılar oluyor sebebi yumurtaların çatlaması.senin doktorunu anlayamadım tüp bebekte ilişki yasak benim bildigim ben tüpe geçiş yaptıgım için biliyorum....

merhaba tüpe geçişte aşamalar ne birz bahsedebilrmisnz bende yakında başlayacamda selamlar

doktoruma banada aşılamadan sonraki 10 gün olabildiğince cinsel ilişki ve ilişki sonrası ayaklar havada 40 dak uzan dedi ..

bide aspirin ve limontadan uzak dur dedi..

Back
X