- 10 Ocak 2024
- 451
- 405
- 23
- 33
- Konu Sahibi deryaderya2
-
18 martta devlet tüp bebek bölümünden randevu aldım bütün sonuclarım elımde 27 adet günüm gozukuyor hemen o ay aşılama yaparsa devlette yaptıracagım yapmazsa özele gideceğim doktorum ozeldede devlette hızlı olursa bu surec bosuna cok para vermehım dedımKızlar merhaba. Yaklaşık iki yıldır gebelik oluşmadı. Sebepsiz denildi. Ultrasonda polikistik görüntü var ama tahliller ve adet herşey normal. Aşılama tedavisine başladık kocaeli Umuttepe’de. Adetin 2. Günü letu kullandım 5. Gün kontrole gittim bugün biri 13 biri 11 iki tane yumurta var sanırım. Ama küçük yumurtalarda varmış. İlacı bırak 2 gün sonra tekrar gel dediler. Çatlatma ve gonalf e de rapor çıktı ama ben ne zaman kullanacağım ki bu gonalfı. Zaten yumurtlama günüm yaklaşıyor. Dedim ilaçları napacağım al onları dolapta dursun zaten zor bulunuyor dediler okadar. Üniversite doğru bir tercih miydi bilmiyorum . Çok kalabalık ve hiç birşey soramıyorsunuz. Burda bakıyorum iğneye hep daha önce başlanmış . Böyle bir süreç geçiren varmı ? Yardımcı olurmusunuz
Aşılamada adetın 2. Günü ilaç yada iğneye baslıyorsun yumurta kontrolun yapılıyor sonra yumurtan 18 i gecince boyutu catlatma iğnesi vuruluyor sonradında aşılama yapılıuıt yumurtlama gununu doktor takıo edıyor ıgneyı almadıysan al bence heryerde okudum zor bukunuyormus ıgne catlatma ıgnesı yaptırırkende zor bulmustum gonal f daha aramadım ve fıyatlarda pahalı raporlu alman daha uygun olacaktırKızlar merhaba. Yaklaşık iki yıldır gebelik oluşmadı. Sebepsiz denildi. Ultrasonda polikistik görüntü var ama tahliller ve adet herşey normal. Aşılama tedavisine başladık kocaeli Umuttepe’de. Adetin 2. Günü letu kullandım 5. Gün kontrole gittim bugün biri 13 biri 11 iki tane yumurta var sanırım. Ama küçük yumurtalarda varmış. İlacı bırak 2 gün sonra tekrar gel dediler. Çatlatma ve gonalf e de rapor çıktı ama ben ne zaman kullanacağım ki bu gonalfı. Zaten yumurtlama günüm yaklaşıyor. Dedim ilaçları napacağım al onları dolapta dursun zaten zor bulunuyor dediler okadar. Üniversite doğru bir tercih miydi bilmiyorum . Çok kalabalık ve hiç birşey soramıyorsunuz. Burda bakıyorum iğneye hep daha önce başlanmış . Böyle bir süreç geçiren varmı ? Yardımcı olurmusunuz
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar kaç yasındasınızBen aşılamayı oldum canım bir hafta oldu bugün olalı
Amh değeriniz nedir32 yaşındayım ilk aşılamam
Kızlar merhaba. Yaklaşık iki yıldır gebelik oluşmadı. Sebepsiz denildi. Ultrasonda polikistik görüntü var ama tahliller ve adet herşey normal. Aşılama tedavisine başladık kocaeli Umuttepe’de. Adetin 2. Günü letu kullandım 5. Gün kontrole gittim bugün biri 13 biri 11 iki tane yumurta var sanırım. Ama küçük yumurtalarda varmış. İlacı bırak 2 gün sonra tekrar gel dediler. Çatlatma ve gonalf e de rapor çıktı ama ben ne zaman kullanacağım ki bu gonalfı. Zaten yumurtlama günüm yaklaşıyor. Dedim ilaçları napacağım al onları dolapta dursun zaten zor bulunuyor dediler okadar. Üniversite doğru bir tercih miydi bilmiyorum . Çok kalabalık ve hiç birşey soramıyorsunuz. Burda bakıyorum iğneye hep daha önce başlanmış . Böyle bir süreç geçiren varmı ? Yardımcı olurmusunuz
Onlar yazıyor raporu birde istenen evraklar var. Muayene olduysanız veriyolar aslında listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?