Asilama Devlet hastanesinde

gulnazik uzan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
27
4
6
22
Devlet hastanesinde asilama yaptircam ama ucret cikar mi bilmiyorum sigorta var ama ucret cikarmi yaptiran var mi devlette ucret cikiyomu

Devlet hastanesinde asilama yaptircam ama ucret cikar mi bilmiyorum sigorta var ama ucret cikarmi yaptiran var mi devlette ucret cikiyomu
Yeni bu işlemleri yaptıran biri olarak söyleyeyim hastaneye bir ücret ödemiyorsunuz size istenilen evraklara ve sizin durumunuza göre rapor çıkıyor o raporda ilaclarinizin belli bir yüzdesini ya da tamamını karşılıyor

Bişey sorabilir miyim ne gibi evraklar isteniyor benim hiç bir tecrübem yok devlette yaptırmak için neler isteniyor

Tabiki evrak listesini ekliyorum şimdi.orada rahim filmi var eğer 5 yıl içinde cektirdiyseniz ve ameliyat gibi bir işlem gecirmediyseniz geçerli oluyor ama cektirmediyseniz bu hastanede çekilmiyor Zeynep Kamil e gittim ben
Bişey sorabilir miyim ne gibi evraklar isteniyor benim hiç bir tecrübem yok devlette yaptırmak için neler isteniyor

Merhabalar bir şey sormak istiyordum araştırma Hastanesine gitmiştim adet olunca gel aşılamaya baslicaz dediler ama hci bir evraktan bahsetmediler onun öncesinde tahlillerime vs bakmıştı adetim in 5 günü olduğu için geç oldu gelecek ay dediler acaba sonradan mı evrak veriliyor nasıl oliyir yada rapor falan da çıkartmadik

Merhabalar bende şöyle oldu bana gerekli tahlillerin yazılı olduğu liste verildi onları toparladım sonra evraklarla birlikte gittik ve adetin 3-4.gunu gelmemi söylediler evraklarla birlikte iğne verildi ondan sonra iki kere daha çağırıldım yumurtanın gelişimine bakıldı aşılama için gün verildi.banada rapor verilmedi.bizde şöyle bir durumda var ben daha önceden 3 tüp bebek tedavisi oldum başarısız sonuç tabiki.direkt olarak tüp bebek tedavisi diye gittik eşimin degerleri düşük olduğundan dolayı.ama yasa çıkmış devlet önce aşılama yapılması gerektiğini söylemiş.bizim evrakları verdikten sonra süreç başlayınca ben rapor vermeyecekmisiniz diye sordum hayır dendi yani elinize bir kağıt vermiyorlar.ben e devletten baktım orada gözüküyor rapor.umarim açıklayıcı olmuştur.kafaniza takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…