Devlet hastanesinde kürtaj

samisim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
5
1
1
25
Lütfen arkadaşlar çok çıkmazdayım 1 haftadır kanamam var bekliyorlar cuma gününe kadar devlet hastanesinde anestezile mi birde yatırıyorlar mı küçük çocuğum var lütffen bilenler yazsın

Lütfen arkadaşlar çok çıkmazdayım 1 haftadır kanamam var bekliyorlar cuma gününe kadar devlet hastanesinde anestezile mi birde yatırıyorlar mı küçük çocuğum var lütffen bilenler yazsın
Benim özel yapıldı anesteziyle. Yarım saat uzanıp evime gitmiştim. Devlette nasıl işliyor bilmiyorum

Eğer gündüzse boşta anestezi uzmanı varsa evet, ama genelde akşam saatinde vs olursa anestezi uzmanı yok anestezisiz yapacağız diyorlar. Sırf bu yüzden özelde olmuştum

Devlet kesinlikle anestezili yapmıyor sadece bölgeyi uyuşturup yapıyorlar ağrısını bilemiyorum ben anestezili olmuştum özel hastanede. Özelde işlemden 2-3 saat sonra bırakmışlardı beni devlette nasıl olduğunu bilmiyorum ama en fazla 1 gece bekletiyorlardır

ben devlette kurtaj olmustum uyuttular. sabah amelıyata aldılar ıkındı gıbı cıkıs yaptım. basta ılacla dusuk ıcın ugrastılar 1 gun yatısım oldu. ama dusmeyınce kurtaj oldu cok asırı kanamam oldugu ıcın de kan tahlılı falan emın oldugunda ıyı oldugumdan bıraktı. yanı daha once de kurtajım olmustu ozelde 2 kez. onda da resmen 2 saate cıkıs yapmıstım.. hatta bırınde ıyıce uyandım arabaya bındım gıbı oldu... gecms olsun

Devlet kesinlikle anestezili yapmıyor sadece bölgeyi uyuşturup yapıyorlar ağrısını bilemiyorum ben anestezili olmuştum özel hastanede. Özelde işlemden 2-3 saat sonra bırakmışlardı beni devlette nasıl olduğunu bilmiyorum ama en fazla 1 gece bekletiyorlardır
lutfen genelleyıp korkutmayın. kesınlıkle degıl o ben uyutularak gırdım

lutfen genelleyıp korkutmayın. kesınlıkle degıl o ben uyutularak gırdım
Korkuttuğumu düşünmüyorum sadece gerçekçi davranıyorum. Kendim de kadın doğum polikliniğinde çalışmış bir sağlıkçı olarak ayrıca yaşadığım için bildiğim prosedürleri söylüyorum bugüne kadar devletin asla anestezili kürtaj yaptıgını görmedim üniversite hastaneleriyse nadir olarak yapabiliyor ki bu binde bir ihtimal neredeyse :)

Korkuttuğumu düşünmüyorum sadece gerçekçi davranıyorum. Kendim de kadın doğum polikliniğinde çalışmış bir sağlıkçı olarak ayrıca yaşadığım için bildiğim prosedürleri söylüyorum bugüne kadar devletin asla anestezili kürtaj yaptıgını görmedim üniversite hastaneleriyse nadir olarak yapabiliyor ki bu binde bir ihtimal neredeyse :)
Eskişehir şehir hastanesinde hafif sedasyonla yapıyorlar. Hatta ben doktora anestezili yapacaksınız değil mi demiştim, tabii ki bir de onun travması olmasın demişti.
Konu sahibi siz gidince sorun anestezili mi yapıyorsunuz diye. Şehirden şehire farklılık gösteriyor olabilir.

Back
X