Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif görürsünüz Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinKızlar yarın aşılama sürecine gireceğim nasipse… Dualarınızı bekliyorumRabbim bu mübarek aylarda evlat isteyen herkese en kısa zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin…
Aminnnn canım benim Allah razı olsunİnşallah pozitif görürsünüz Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Gönlünüzdeki muradınızı versin inşallahKızlar yarın aşılama sürecine gireceğim nasipse… Dualarınızı bekliyorumRabbim bu mübarek aylarda evlat isteyen herkese en kısa zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin…
Allah sizden razı olsunRabbim yar ve yardımcınız olsun Gönlünüzdeki muradınızı versin inşallah![]()
Aminnn inşAllahhMübarek üç aylarda Rabbim Gönlünüzdekini nasip etsin güzel haberlerle ramazan ayına girin inşallah
Gebe kaldınız mıAminnn inşAllahh![]()
9 martta kan testi vericem ama sanmıyorum adet olucam gibiGebe kaldınız mı
Allah’dan ümit kesilmez inşallah gebe haberinizi alırız9 martta kan testi vericem ama sanmıyorum adet olucam gibi
İnşAllah bu haberi vermeyi nasip etsin rabbimAllah’dan ümit kesilmez inşallah gebe haberinizi alırız
Gebe misinizİnşAllah bu haberi vermeyi nasip etsin rabbim![]()
Pazartesi kan vermeye gideceğim ama hiç sanmıyorum gebe olduğumuGebe misiniz
Hayırlısı sonucu haber verirsiniz biz de İnşalah Rabbim sizi de bizleri de sevindirirPazartesi kan vermeye gideceğim ama hiç sanmıyorum gebe olduğumu
Tabi haber veririm. İnşAllahHayırlısı sonucu haber verirsiniz biz de İnşalah Rabbim sizi de bizleri de sevindirir
Yarın kan testi vericem buraya yazarımRabbim kucağınızi doldursun inşallah hamile mısınız
Üzülme ,Yarın kan testi vericem buraya yazarım![]()
Ya ne kadar güzel bir mesaj tam akşam namazını kılacaktım bir baktım siz böyle yazmışsınız içim huzurla doldu. Allah sizden razı olsunÜzülme ,
Allah, Musa için denizi yok etmedi;
onu ikiye böldü ve içinden geçirecek bir yol açtı.
Allah, Yunus’u balığın karnına düşmekten korumadı
karanlığın içinde dua etmeyi öğretti.
Allah, Eyyub’u anında iyileştirmedi;
ona sabretmeyi ve teslimiyeti öğretti.
Allah, Nuh’a gemiyi göndermedi;
onu inşa etmesini söyledi.
Çünkü Allah zorlukları bir anda ortadan kaldırmaz.
Bize, o zorlukların içinden geçmeyi öğretir.
İstediğimiz ferahlık,
çoğu zaman sabrın arkasında saklıdır.
Hayat ağırlaştığında şaşırma.
Çünkü imtihan, gücünün yetmeyeceği yerden gelmez.
Hazine, zahmetin olmadığı yerde olur mu?
Lütuf…
Çoğu zaman kahrın içinde gizlidir.
Kahrın içinde sabırla beklediğimiz her şey,
vakti gelince lütfa dönüşür .![]()