Çok pardon E2 değeri estradiol değil mi ? Eğere oysa değeriniz 835 yüksek değil mi ?Teşekkür ederim cevap için inşallah büyürlerve tutar aşılamamız. E2 değerinize bakıldı mı acaba benim 835 çıktı iyi dedi doktor sanırım yumurtanın dolu olup olmadığını gösteren bir değermiş
Yok yapılmadı canımTeşekkür ederim cevap için inşallah büyürlerve tutar aşılamamız. E2 değerinize bakıldı mı acaba benim 835 çıktı iyi dedi doktor sanırım yumurtanın dolu olup olmadığını gösteren bir değermiş
Kaç mm büyüdü acaba benimde 23 olmuş kist olmaz inşallahDoktor muayene etti 1 yumurtam çok büyümüş. Hep alttan bakıyordu karnımdan bakınca farketti. Size de fikir olsun alttan bakınca küçük görünüp karından bakınca büyük hali ortaya çıkma durumu da varmışaşılama iptal kiste dönüşebilir diye , normal deneyecegız belki normal olur dedi bakalım
Kist oldu maalesef. 38 mm olmuştu . Ama söküldü adetleKaç mm büyüdü acaba benimde 23 olmuş kist olmaz inşallah
Merhaba 4 yumurta ile gebe kalabildiniz mı acaba ? Aşılama ile mı oldumerhabalar.
Önceki konu başlıklarımda sürecimi paylaşmıştım. lütfen güncel olarak bu süreçte olanlar tecrubelerını paylaşabilir mi.Şuan aşılama için tedaviye başladık. gonal f 300 ml kullandım 9 gün. Bugün kontrole geldim sağ ve sol yumurtalıkta 2şer tane olmak üzere toplam 4 yumurta göründü sadece
Onlar da yeterli şekilde gelişmemişler. 6 gün daha iğne yazdı. Bide hap vermıstı onu da günde 2 den 3e çıkardı.
Aynı süreci yaşayan var mı. 4 yumurta sanırım çok az bir sayı
Amh 0,33 çıkmıştı. Ve adenomiyozisim var.
Merhaba . Sağlıklı bir tane yumurta yeterli gebe kalmak içinMerhaba 4 yumurta ile gebe kalabildiniz mı acaba ? Aşılama ile mı oldu
Inşallah bana da nasip olur çok saolun. Sağlıcakla büyütün doğal mı gebe kaldınız acabaMerhaba . Sağlıklı bir tane yumurta yeterli gebe kalmak içinşuan bebeğim kucağımda emziriyorum 5,5 aylık olduk
Maşallah sağlıklı büyütün evladinizi inşallah. Umarım bana da nasip okur hayırlısı ile bende ovulaayonla takip ediyorum ama 2 aydır yumurtlama olmadı ondan öncede yumurtlama görsem de gebelik olmadı. Fsh değeriniz kaçtı acaba ? Neler yaptınız başka vitamin vs009 amh 2 yumurta ile tüp bebeğe karar verip hamile olduğumu öğrendim ovülasyon testi deneyerek hamile kaldım erken doğum yaptım sağlıklı tek yumurta yeter
Amin inşallah buradaki herkes dualarımda . Rabbim kucağınızı boş bırakmasınInşallah bana da nasip olur çok saolun. Sağlıcakla büyütün doğal mı gebe kaldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?