Aşılama erken gebelik testi

mlekaalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
27
14
3
31
Aşılamanin 12. Günü iğnenin 14. Günü ... İğnenin etkisi gittikten sonra test yapmak istedim sabah bı baktım ikinci çizgi silik çok sevindim ama bı baktım erken gebelik testi markası daysdoctor .. tekrar yaptım biraz daha çizgi emin olamadım başka marka aldim negatif çıktı çok üzüldüm...

Aşılamanin 12. Günü iğnenin 14. Günü ... İğnenin etkisi gittikten sonra test yapmak istedim sabah bı baktım ikinci çizgi silik çok sevindim ama bı baktım erken gebelik testi markası daysdoctor .. tekrar yaptım biraz daha çizgi emin olamadım başka marka aldim negatif çıktı çok üzüldüm...
Days doctor banada aynısını yaşatmıştı bence o markadan almayın bidaha en iyisi awox bencr

Şimdiye kadar yaptıklarıma baktım da hep daysdoctor yalancı pozitif çıkarmış tam sikayetlik
Merhaba benim de aşılamamın 8. Günü bitti artık (saatten dolayı böyle yazdım) sizin nasıl belirtileriniz oldu acaba ve ilk aşılamanız mı? 🫶🏻

Evet ilk aşılamam... Şuan adet ağrıları yaşıyorum malesef
Kan verdiniz mi sizin gibi adet ağrısı zannedip olmayan da çok oluyormuş belki yer yapıyordur ondan ağrı vardır tabi siz vücudunuzu daha iyi tanırsınız

Yok hayır 2 günüm var daha
Selam kırmızılar gelene kadar umut vardır,aşılamamın 10.günü dayanamayıp normal kaset test yapmıştım çoook silik çıkmıştı iğne etkisi geçiyot diye düşünmüştüm 12.gün bidaha yapmıştım bi tık daha koyuydu 13.gün kan testi ile öğrenmiştim ve adet belirtim dışında hiç bi belirtim olmamıştı ,darısı başınıza inşllh,ilk aşılamaydı

Selam kırmızılar gelene kadar umut vardır,aşılamamın 10.günü dayanamayıp normal kaset test yapmıştım çoook silik çıkmıştı iğne etkisi geçiyot diye düşünmüştüm 12.gün bidaha yapmıştım bi tık daha koyuydu 13.gün kan testi ile öğrenmiştim ve adet belirtim dışında hiç bi belirtim olmamıştı ,darısı başınıza inşllh,ilk aşılamaydı
Ayyyy amin 🙏🏻 uzun zamandır birinden duyuyorum ilk aşılamasının tuttugunu benimde ilk ve artık 9. Güne girdim bakalım ne olacak 🫠🫠

Son 1 gün inşallah kanda pozitif çıkar geç döllenme falan vardır 🌸

Motivasyon oldu paylaşımınız teşekkür ederiz.

Back
X