• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama evresinde sigara...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aşılama olduğum gün bırakmak zorunda kaldım...bugun 5 gün oldu ama dün gece artık canıma tak etti...eşimle kavga ettik, hem çocuk istiyorsun hem de sigara bu ne yaman çelişki dedi bana... oysaki doktorumla konuştum, bana sigaranın yumurtlamayı etkilemediğini ama eşimin kesinlikle içmemesi gerektiğini söylemişti.gerçi eşimde doktor, inadı bu yüzden...göğüs hastalıkları hastanesinde çalışıyor, orada sigara içenlerin halini hergün gördüğü için bana da sigara içirmiyor...hem belki hamileymişimdir falan filan...dün gece sinirimden ağladım elimde değil...istesem alır içerim ruhu duymaz ama ben acaba diyorum ya bebek varsa...bu yüzden sinir minir sigarasızlığa devam

benim eşim de aynı senin eşinin söylediklerini söylüyodu daha önce canım ve sırf bu sigara yüzünden çok büyük kavgalar ediyoduk eşimle..biraz da onların baskısı yüzünden bırakamıyoruz ama aşılamayı yaptırdıktan sonra hiç baskı kurmadı eşim ve bıraktım çok şükür.1 hafta sonra dün canım çekti, aslında sıkıntı bastı, içeyim bi tane dedim yaktım ve iğrendim hayret : ) ve söndürdüm.

ama yanlış biliyosun gibi geldi bana tatlım, demetin dediği gibi yumurta kalitesini olumsuz etkiliyo, gebelik olşmuşsa da tutunmasını zorlaştırıyo..

sigarasızlığa devam et ama bebişim için yapıyorum bunu diye telkin et kendine ki sinir yapma..herşey önlünce olsun tatlım..

benim eşim de aynı senin eşinin söylediklerini söylüyodu daha önce canım ve sırf bu sigara yüzünden çok büyük kavgalar ediyoduk eşimle..biraz da onların baskısı yüzünden bırakamıyoruz ama aşılamayı yaptırdıktan sonra hiç baskı kurmadı eşim ve bıraktım çok şükür.1 hafta sonra dün canım çekti, aslında sıkıntı bastı, içeyim bi tane dedim yaktım ve iğrendim hayret : ) ve söndürdüm.

ama yanlış biliyosun gibi geldi bana tatlım, demetin dediği gibi yumurta kalitesini olumsuz etkiliyo, gebelik olşmuşsa da tutunmasını zorlaştırıyo..

sigarasızlığa devam et ama bebişim için yapıyorum bunu diye telkin et kendine ki sinir yapma..herşey önlünce olsun tatlım..
evet herşey çektiğim her sıkıntı acı onun için
ve tabi tedavi boyunca aldığım kilolarda onun için hiç dert değil yeter ki gelsin

kızşlar asılama olalı 8 gun oldu dayanamadım az once erken gebelık testı aldım yaptım negatıf cıktı tutunmadımı sımdı bebegım normal de dr 18 mart kanda baktır demıstı ama ne bılım erken gebelık testlerı 10 sayısına kadar gosterıyo

kızşlar asılama olalı 8 gun oldu dayanamadım az once erken gebelık testı aldım yaptım negatıf cıktı tutunmadımı sımdı bebegım normal de dr 18 mart kanda baktır demıstı ama ne bılım erken gebelık testlerı 10 sayısına kadar gosterıyo
demetcim biraz abartmış mısın acebaaa:)))))
idrar testleri adetin 1 hafta geçtikten sonra ancak gösterir, kaldı ki negatifse doğruluk payı % 50 ancak...gönlünü ferah tut. sabretmeye devam

bence de abartmışsın demet..biraz sabret güzelim..

inşaallah bu çektiklerimiz en kısa zamanda gelen bebişlerimizle tatlı bir anı olarak kalır kızlar..

kızlar bende sigarayı bırakanlardanım yaklaşık 14 gün oldu içmiorum nicotinell die bir bant aldım içinde 7 tane var bir kutu kullandım sonra daha canım istemedi alıştım arada tak ettinmi 1 tane yarım içip söndürüorum bebeklerimiz için böle şeyler şart sperm rahime tutanmıormuş sigara içenlerde tutanda da maşşallah çok güzel tutuo ama bizlerin tedavi süreçleri var mecburuz...

merhaba arkadaşlar..aşılama için klomen kullanıyorum. niyetim ilacı kullanırken ve sonucu alıncaya dek sigarayı bırakmaktı..ama olmuyo..siz naptınız aradaşlar? aşılama sürecinde sigarayı bıraktınız mı? ve aşılama sonucunuz ne oldu???
Selam bende sigarayi birakamayanladanim evet iyi yapmiyoruz ama beni aydinlatin yeni asilama oldum tutar dimi

Back
X