bende aşılama olduğum gün bırakmak zorunda kaldım...bugun 5 gün oldu ama dün gece artık canıma tak etti...eşimle kavga ettik, hem çocuk istiyorsun hem de sigara bu ne yaman çelişki dedi bana... oysaki doktorumla konuştum, bana sigaranın yumurtlamayı etkilemediğini ama eşimin kesinlikle içmemesi gerektiğini söylemişti.gerçi eşimde doktor, inadı bu yüzden...göğüs hastalıkları hastanesinde çalışıyor, orada sigara içenlerin halini hergün gördüğü için bana da sigara içirmiyor...hem belki hamileymişimdir falan filan...dün gece sinirimden ağladım elimde değil...istesem alır içerim ruhu duymaz ama ben acaba diyorum ya bebek varsa...bu yüzden sinir minir sigarasızlığa devam
benim eşim de aynı senin eşinin söylediklerini söylüyodu daha önce canım ve sırf bu sigara yüzünden çok büyük kavgalar ediyoduk eşimle..biraz da onların baskısı yüzünden bırakamıyoruz ama aşılamayı yaptırdıktan sonra hiç baskı kurmadı eşim ve bıraktım çok şükür.1 hafta sonra dün canım çekti, aslında sıkıntı bastı, içeyim bi tane dedim yaktım ve iğrendim hayret : ) ve söndürdüm.
ama yanlış biliyosun gibi geldi bana tatlım, demetin dediği gibi yumurta kalitesini olumsuz etkiliyo, gebelik olşmuşsa da tutunmasını zorlaştırıyo..
sigarasızlığa devam et ama bebişim için yapıyorum bunu diye telkin et kendine ki sinir yapma..herşey önlünce olsun tatlım..