Aşılama AŞILAMA FIYATLARI HAKKINDA BILGISI OLANLAR LUTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 🤗

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
L Loriklorik aşılama yaptırdınız mı acaba? Bende ilaç tedavisi görüyorum doktorum aşılamayı önerdi ama bu ay için istemedim. Nasıl bir süreç oluyor yaptırdıysanız yardımcı olursanız çok sevinirim ❤️

L Loriklorik aşılama yaptırdınız mı acaba? Bende ilaç tedavisi görüyorum doktorum aşılamayı önerdi ama bu ay için istemedim. Nasıl bir süreç oluyor yaptırdıysanız yardımcı olursanız çok sevinirim ❤
Evet yaptirdim ama tutmadi hem de 2 kere 🤗🤭
Hemencik yaziyorum sureci 💕
🍓adetinin 2. Gunu mayeneye gidiliyor.
🍓bana gonalf vermisti .kalem ceklinde enjeksiyon icinde ilaci var hazir sekilde
🍓hergun ayni saatte belirtilen dozdan göbeğin 4 parmak sagi solu farkemez vuruluyor.(kendin vurabilirsin ignenin ucu cok ince zaten )
🍓 2-3 gunde 1 kontrollere cagiriyor. Yumurta boyutuna bakmak icin
🍓 istenilen boyuta gelince de o gun ya da ertrsi gun catlatma ignesi veriyor
🍓 doktorun sana saat veriyor .belirlenen saatte yapmam gerekiyor muhakkak.
🍓sonracigima catlatma ignesini yaptirdigin 36. Saatte asilaman . Gelecegin saati de doktoe belirliyor
🍓 asilama yapilacagi gun esinden sperm aliniyor labaratuvarda ayristiriliyor.
🍓sonra muayene olur gibi uzaniyorsun . Agri olmuyor katater yardimi ile spermleri rahmine aktariyorlar
🍓yarim saat dinlendirip eve geciyorsun

Evet yaptirdim ama tutmadi hem de 2 kere 🤗🤭
Hemencik yaziyorum sureci 💕
🍓adetinin 2. Gunu mayeneye gidiliyor.
🍓bana gonalf vermisti .kalem ceklinde enjeksiyon icinde ilaci var hazir sekilde
🍓hergun ayni saatte belirtilen dozdan göbeğin 4 parmak sagi solu farkemez vuruluyor.(kendin vurabilirsin ignenin ucu cok ince zaten )
🍓 2-3 gunde 1 kontrollere cagiriyor. Yumurta boyutuna bakmak icin
🍓 istenilen boyuta gelince de o gun ya da ertrsi gun catlatma ignesi veriyor
🍓 doktorun sana saat veriyor .belirlenen saatte yapmam gerekiyor muhakkak.
🍓sonracigima catlatma ignesini yaptirdigin 36. Saatte asilaman . Gelecegin saati de doktoe belirliyor
🍓 asilama yapilacagi gun esinden sperm aliniyor labaratuvarda ayristiriliyor.
🍓sonra muayene olur gibi uzaniyorsun . Agri olmuyor katater yardimi ile spermleri rahmine aktariyorlar
🍓yarim saat dinlendirip eve geciyorsun

Çok teşekkürler❤️ bizde eşimin değerleri normal bende yumurtlama tembelliği var, hsg çekildim geçen ay tüpler açıktı, bugün adetimin 10. günü 15, 13 ve 11 mm 3 yumurtam gelişiyormuş. Doktor aşılama düşünür müsün dedi ama eşimde problem yok normal ilişkide de benim yumurtam olgunlaşıp çatladıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. O kadar masraf yapmak aşılama için gereksiz mi sence? Bir de özelde yaptırdıysan ne kadar tuttu masrafı acaba merak ediyorum

Çok teşekkürler❤ bizde eşimin değerleri normal bende yumurtlama tembelliği var, hsg çekildim geçen ay tüpler açıktı, bugün adetimin 10. günü 15, 13 ve 11 mm 3 yumurtam gelişiyormuş. Doktor aşılama düşünür müsün dedi ama eşimde problem yok normal ilişkide de benim yumurtam olgunlaşıp çatladıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. O kadar masraf yapmak aşılama için gereksiz mi sence? Bir de özelde yaptırdıysan ne kadar tuttu masrafı acaba merak ediyorum
Bence gereksiz asilama . Ama tup bebek yaptirmak icinde asilama yaptirip yaptirmadigna bakiyorlar. Benimde esimde sorun yoktu . Yumurta rezervim düşük. Yumurta catladiktan sonra olur neden olmasin :) ozelde yaptim . Ilaclara muayne ye toplam her asilama icin 1.500 falan odemistik .

Bence gereksiz asilama . Ama tup bebek yaptirmak icinde asilama yaptirip yaptirmadigna bakiyorlar. Benimde esimde sorun yoktu . Yumurta rezervim düşük. Yumurta catladiktan sonra olur neden olmasin :) ozelde yaptim . Ilaclara muayne ye toplam her asilama icin 1.500 falan odemistik .

Bana da öyle geliyor ama bir yandan beklemek istemiyorum bir yandan aceleye gelsin de istemiyorum çok kararsızım. Birkaç ay daha ilaçla tedaviye devam etmek mantıklı geliyor. Devlette yaptıramıyorum sanırım henüz 1 buçuk yıllık evliyim. Fiyat 1500 ilaçlar dahil iyi gibi aslında, İstanbulda mıydın nerede yaptırdın acaba

Bana da öyle geliyor ama bir yandan beklemek istemiyorum bir yandan aceleye gelsin de istemiyorum çok kararsızım. Birkaç ay daha ilaçla tedaviye devam etmek mantıklı geliyor. Devlette yaptıramıyorum sanırım henüz 1 buçuk yıllık evliyim. Fiyat 1500 ilaçlar dahil iyi gibi aslında, İstanbulda mıydın nerede yaptırdın acaba
Istanbuldayim evet nisa hastanesinde yaptirdim 🤗 ama su an tup bebek yaptiriyorum

Back
X