- Konu Sahibi Loriklorik
Bence kaçırma serdar İşcan doktorum da cok iyi ilgileniyor tavsiye ederimOnumzudeki ay adet olunca mutlaka,gitmemiyim yoksa kacirirsam o ayi da artik obur ayobur ay diye diye şiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kaçırma serdar İşcan doktorum da cok iyi ilgileniyor tavsiye ederimOnumzudeki ay adet olunca mutlaka,gitmemiyim yoksa kacirirsam o ayi da artik obur ayobur ay diye diye şiştim
Insallah zatem asilama yaparim tutmazsa bi ay oyle normal yolla denerizBence kaçırma serdar İşcan doktorum da cok iyi ilgileniyor tavsiye ederim
Aşılama bana da hiç umut vermiyor peki devlette aşılama için bir kriter var mı eşler için?Insallah zatem asilama yaparim tutmazsa bi ay oyle normal yolla denerizcunku asilma yapipta tutmayan ondan sonraki ay normal yolla hamile kalan cok insan var
![]()
Sanırım eşte sıkıntı varsa umut varmışAşılama bana da hiç umut vermiyor peki devlette aşılama için bir kriter var mı eşler için?
Rabbim gönlüne göre versin cnmInsallah zatem asilama yaparim tutmazsa bi ay oyle normal yolla denerizcunku asilma yapipta tutmayan ondan sonraki ay normal yolla hamile kalan cok insan var
![]()
Hicbir bilgim yokAşılama bana da hiç umut vermiyor peki devlette aşılama için bir kriter var mı eşler için?
Bi dedigin de bana umut oldu simdiSanırım eşte sıkıntı varsa umut varmış
Amiinn caniimmRabbim gönlüne göre versin cnm
Evet yaptirdim ama tutmadi hem de 2 kereL Loriklorik aşılama yaptırdınız mı acaba? Bende ilaç tedavisi görüyorum doktorum aşılamayı önerdi ama bu ay için istemedim. Nasıl bir süreç oluyor yaptırdıysanız yardımcı olursanız çok sevinirim ❤
Evet yaptirdim ama tutmadi hem de 2 kere
Hemencik yaziyorum sureci
adetinin 2. Gunu mayeneye gidiliyor.
bana gonalf vermisti .kalem ceklinde enjeksiyon icinde ilaci var hazir sekilde
hergun ayni saatte belirtilen dozdan göbeğin 4 parmak sagi solu farkemez vuruluyor.(kendin vurabilirsin ignenin ucu cok ince zaten )
2-3 gunde 1 kontrollere cagiriyor. Yumurta boyutuna bakmak icin
istenilen boyuta gelince de o gun ya da ertrsi gun catlatma ignesi veriyor
doktorun sana saat veriyor .belirlenen saatte yapmam gerekiyor muhakkak.
sonracigima catlatma ignesini yaptirdigin 36. Saatte asilaman . Gelecegin saati de doktoe belirliyor
asilama yapilacagi gun esinden sperm aliniyor labaratuvarda ayristiriliyor.
sonra muayene olur gibi uzaniyorsun . Agri olmuyor katater yardimi ile spermleri rahmine aktariyorlar
yarim saat dinlendirip eve geciyorsun
Bence gereksiz asilama . Ama tup bebek yaptirmak icinde asilama yaptirip yaptirmadigna bakiyorlar. Benimde esimde sorun yoktu . Yumurta rezervim düşük. Yumurta catladiktan sonra olur neden olmasin :) ozelde yaptim . Ilaclara muayne ye toplam her asilama icin 1.500 falan odemistik .Çok teşekkürler❤ bizde eşimin değerleri normal bende yumurtlama tembelliği var, hsg çekildim geçen ay tüpler açıktı, bugün adetimin 10. günü 15, 13 ve 11 mm 3 yumurtam gelişiyormuş. Doktor aşılama düşünür müsün dedi ama eşimde problem yok normal ilişkide de benim yumurtam olgunlaşıp çatladıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. O kadar masraf yapmak aşılama için gereksiz mi sence? Bir de özelde yaptırdıysan ne kadar tuttu masrafı acaba merak ediyorum
Bence gereksiz asilama . Ama tup bebek yaptirmak icinde asilama yaptirip yaptirmadigna bakiyorlar. Benimde esimde sorun yoktu . Yumurta rezervim düşük. Yumurta catladiktan sonra olur neden olmasin :) ozelde yaptim . Ilaclara muayne ye toplam her asilama icin 1.500 falan odemistik .
Istanbuldayim evet nisa hastanesinde yaptirdimBana da öyle geliyor ama bir yandan beklemek istemiyorum bir yandan aceleye gelsin de istemiyorum çok kararsızım. Birkaç ay daha ilaçla tedaviye devam etmek mantıklı geliyor. Devlette yaptıramıyorum sanırım henüz 1 buçuk yıllık evliyim. Fiyat 1500 ilaçlar dahil iyi gibi aslında, İstanbulda mıydın nerede yaptırdın acaba
Istanbuldayim evet nisa hastanesinde yaptirdimama su an tup bebek yaptiriyorum
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunÇok sağol canım, Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine ❤![]()