Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben Kütahya'da özel hastanede 11.500 ödedim aşılama için hastaneye ilaçlar hariçKızlar kim hangi şehirde ne kadara aşılama yaptırıyor yada yaptırdı merak ediyorum
Normal aşılama mı mikroçipli miMerhaba ben Kütahya'da özel hastanede 11.500 ödedim aşılama için hastaneye ilaçlar hariç
Ne zaman yaptırdın inşallah hamilesindirMerhaba ben Kütahya'da özel hastanede 11.500 ödedim aşılama için hastaneye ilaçlar hariç
Mikroçip filan denmedi o nasıl bilmiyorum normal aşılama oldu benimNormal aşılama mı mikroçipli mi
Geçen ay yapmıştık tutmadı maalesef bu ay da ilaçlar yanıt vermedi yumurtalarım için ikinci aşılama iptal oldu bu yüzden bidahaki ay denenicek ikinci asilamam. Siz hangi asamadasinizNe zaman yaptırdın inşallah hamilesindir
Ben mikroçipli aşılama deneyeceğim bu ay ilk aşılamamGeçen ay yapmıştık tutmadı maalesef bu ay da ilaçlar yanıt vermedi yumurtalarım için ikinci aşılama iptal oldu bu yüzden bidahaki ay denenicek ikinci asilamam. Siz hangi asamadasiniz