Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi ne zaman garanti sonuc verir9 gün test için çok erken benim 12 günüm sabah yaptım halen negatif önce kanda çıkar zaten
Kan testi ne zaman garanti so
Bana da gecikmen olursa gel yada adetin ikinci günü gel demişti12,14 gün deniliyor adet gecikmesini bekle dedi ama doktor bana
15.günden itibarenKan testi ne zaman garanti sonuc verir
Anladım cnm 15 gün bnm de kan veredim var15.günden itibaren
evet 15.günde ver benim pazartesi işte randevum vercemAnladım cnm 15 gün bnm de kan veredim var
Ben de giderim ya pazartesi yada salı günü falan artık ama testte negatif cıktı ya ümidim hepten gittievet 15.günde ver benim pazartesi işte randevum vercem
benimde öyle olmuştu ama bir arkadaşım da yaptı onunda aynı oldu o yüzden umudumu kaybetmedim demeki dedim erken yapıyoruz testleriBen de giderim ya pazartesi yada salı günü falan artık ama testte negatif cıktı ya ümidim hepten gitti
Şuan bana da umut oldunuz inankibenimde öyle olmuştu ama bir arkadaşım da yaptı onunda aynı oldu o yüzden umudumu kaybetmedim demeki dedim erken yapıyoruz testleri
Merhabalar,aşılamanın yapıldığı günü 0 mı yoksa 1.gün olarak mı sayacağız,bilginiz var mı?12,14 gün deniliyor adet gecikmesini bekle dedi ama doktor bana