ben ankarada degilde konyada yaptırdım 10 ay önce 600 liraya yaptırdım
merhaba güzelim...ben selçukluda nil hanıma yaptıracağım...hiç bilmiyorum acaba ona yaptırsammı yaptırmasammı diye tereddütlerim var...aşılamaya 300 dedi...mrhaba arkadaşım.aşılamamı ali acara yaptırdım sonuç negatif.bugün ikinci aşılamaya başladım eurofertılde eylül ayı içinde yapılacak.burayı tavsiye edip etmiyecegimi ilerleyen zamanda görücez tüp bebek başarıları çok fazla ama aşılamayı bilmiyorum.inşallah bu kez tutarda tüp bebege gerek kalmaz.allahım isteyipte olmayan herkesin kucagını doldursun inşallah.aminnnnn sen nerde yaptıracan hangi doktor hangi hastahane
merhaba güzelim...ben selçukluda nil hanıma yaptıracağım...hiç bilmiyorum acaba ona yaptırsammı yaptırmasammı diye tereddütlerim var...aşılamaya 300 dedi...
merhaba canım...ben nil hanıma yaptırmaktan vazgeçtim...eurofertile yaptırmaya karar verdim...en azından onların işi bu..ama nil hanım her hastaya bakıyo..vede ben çok memnun kalamadım hem hastaneden hemde doktordan...300 tl fazla vermeyi tercih ettim...ben ilk aşılamamı 300 e yaptırdım yani doktorun aldıgı para 300 ilaçlarda 280 tutmuştu bizim spermler selçukluda yıkanmıştı özel muayenehanesinde yapılmıştı.senin yıkanması selçukluda olur büyük ihtimalle.peki aşılama selçukludamı yapılacak?eurofertılde doktor 600 alacak 400 de ilaçlar tutarmış senin fiyat daha cazipmiş.başladınmı karar aşamasındamısın. bide ben yeni üye oldum kulube özelden yazdıgın msj cvp veremedim kusura bakma o yüzden burdan yazdım canım.
benim aşılamamda iğnelerim de dahil olmak üzere toplamda 590tl ye mal oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?