Aşılama Aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
arkadaşlar merhaba.hikayemi bilen biliyor bende çoğunuz gibi bir bebiş için uğraş veriyorum.çatlatma iğnesi klomen 2 defa rahim filmi vs vs. sorun çıkmadı.Allaha şükür tüplerde de birşey yokmuş son rahim filminde söylendi.dr un dediği gibi sanırım aşılama artık.benim sormak istediğim ankara da özel hastaneler bunu ne kadar a yapıyor.devlet hastanesine gitmek istemiyorum çünkü.bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

birde diğer sormak istediğim aşılama sırasında canımız yanıyor mu?gerçi rahim filmine katlandım 2 defa buna da dayanırım ama merak ettim:))

arkadaşlar bir bilen var mı araştırdım ama bişey bulamadım yafisfisfis

canım ben ankarada değilde samsunda bir özel hastanede aşılama yaptırmıştım bir yıl önce,400 lira almışlardı.ankarayı bilemiycem..aşılama sırasında canım çok yandı açıkcası,rahim filmi bile bu kadar kötü geçmemişti.belki benimkisi psikolojiktir seni korkutmasın..

Ankara'da arkadaşım LİNA kadın sağlığı merkezinde aşılama yaptırdı ilk seferinde tuttu.Şimdi çok mutlu.Bir ayda 2 kez aşılama yaptılar başarıyı artırmak için toplam her şey dahil 600 tl ödedi.Tamamen bayanlardan oluşan bir ekip.Sperm yıkanırken istersen eşinde izliyebiliyor.Dr.Ş.Çakmak hanımdı doktoru

aşılamada canın çok acımıyo hele hele rahim filimine oranla hiç acımıyo.senin ilk aşılamada tutar allah kucagını doldurur inşallah...hepimizin gönlünün muradını versin allahım.....aminnnnnnnn

mrhaba arkadaşım.aşılamamı ali acara yaptırdım sonuç negatif.bugün ikinci aşılamaya başladım eurofertılde eylül ayı içinde yapılacak.burayı tavsiye edip etmiyecegimi ilerleyen zamanda görücez tüp bebek başarıları çok fazla ama aşılamayı bilmiyorum.inşallah bu kez tutarda tüp bebege gerek kalmaz.allahım isteyipte olmayan herkesin kucagını doldursun inşallah.aminnnnn sen nerde yaptıracan hangi doktor hangi hastahane

merhaba güzelim...ben selçukluda nil hanıma yaptıracağım...hiç bilmiyorum acaba ona yaptırsammı yaptırmasammı diye tereddütlerim var...aşılamaya 300 dedi...

merhaba güzelim...ben selçukluda nil hanıma yaptıracağım...hiç bilmiyorum acaba ona yaptırsammı yaptırmasammı diye tereddütlerim var...aşılamaya 300 dedi...

ben ilk aşılamamı 300 e yaptırdım yani doktorun aldıgı para 300 ilaçlarda 280 tutmuştu bizim spermler selçukluda yıkanmıştı özel muayenehanesinde yapılmıştı.senin yıkanması selçukluda olur büyük ihtimalle.peki aşılama selçukludamı yapılacak?eurofertılde doktor 600 alacak 400 de ilaçlar tutarmış senin fiyat daha cazipmiş.başladınmı karar aşamasındamısın. bide ben yeni üye oldum kulube özelden yazdıgın msj cvp veremedim kusura bakma o yüzden burdan yazdım canım.

merhaba canım...ben nil hanıma yaptırmaktan vazgeçtim...eurofertile yaptırmaya karar verdim...en azından onların işi bu..ama nil hanım her hastaya bakıyo..vede ben çok memnun kalamadım hem hastaneden hemde doktordan...300 tl fazla vermeyi tercih ettim...

valla eurofertılde ilgi alaka çok fazla dedigin gibi burdaki doktorlaarın işi bu sadece tüp bebek aşılama.inşallah hayırlı olurda ikimizde hamile kalırız.isteyipte olmayan herkese içinde bizede versin allahım.aminnnnnn

merhaba arkadaşlar izmir central hospital veya ege üniversite hastanesin de aşılama yaptıranlar varmı ve maliyetleri nedir bilgilendirirseniz çok mutlu olucam bekliyorummmm

ya arkadaslar ben anlamadım 300 demıs bırı bu fıyata ılaclar dahılmı??

benim aşılamamda iğnelerim de dahil olmak üzere toplamda 590tl ye mal oldu.....

benim aşılamamda iğnelerim de dahil olmak üzere toplamda 590tl ye mal oldu.....

canım senın sorununn neydı cok ıyı tutmus nerde oldun bana özelden yazarmısın lutfen maddı acıdan sıkışık bı dönemdeyız önumuzdekı bır kac ayda boyle olucak gıbı gozukuyor onun ıcınn uygun ve guvenılır bır yer arıyorum bu fıyata sperm yıkama muayne vs hepsı dahılmı cnm cevabını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…