Asilama gebelik testi

Demetceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
3
0
86
44
Merhaba arkadaşlar 14 gün önce aşılama yapıldı bugun kan testim negatif çıktı ama mens gunum olmasına rağmen mens olmadım ve sadece çok.az kahverengi leke var test için 14. Gün erken olabilirmi bugun negatif çıkan sonuçun pozitif olma ihtimali hiç yok mu😔 varmi önce negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu öğrenen?

İlaçlar geciktirip lekelenme yapar eğer kullanıyorsanız progestan falan.

Merhaba arkadaşlar 14 gün önce aşılama yapıldı bugun kan testim negatif çıktı ama mens gunum olmasına rağmen mens olmadım ve sadece çok.az kahverengi leke var test için 14. Gün erken olabilirmi bugun negatif çıkan sonuçun pozitif olma ihtimali hiç yok mu😔 varmi önce negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu öğrenen?
Bence kan testi verebilirsen daha kesin olur benim negatifti adet günü yaptığımda pozitif çıkmıştı

İlaçlar geciktirip lekelenme yapar eğer kullanıyorsanız progestan falan.
Evet kullandım progestan ama bugün 2.gunum yine sadece 1 damla kahverengi geldi bu kadar etkiler mi? Sanki hala umudum var belki 14. gun bile olsa erken test ihtimaline olan inancımı kaybetmek istemiyorum 😊

Evet kullandım progestan ama bugün 2.gunum yine sadece 1 damla kahverengi geldi bu kadar etkiler mi? Sanki hala umudum var belki 14. gun bile olsa erken test ihtimaline olan inancımı kaybetmek istemiyorum 😊
Yani inşallah vardır. Benim hep 10.gün negatif çıkardı progestanı keserdim sonrasında 5-6 gün içinde regl olurdum.

Ben :) aşılama oldum ama negatif çıktı Mayıs 13 de adet gördüm tutmadı diye düşünürken 6 gün önce 2 aylık hamile olduğumu öğrendim :) umarım seninde aynısı olur

Back
X