aşılama günleri..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.704
3.018
173
41
Günaydın kızlar ben bu ay adetten 9 ğün sonra aşılama oldum.buğün aşılama olalı 15 ğün testlerim negatif ne zaman adet olmam gerek.bir an önce olmak istiyorum.bitsin bu ağrı ve şişkinliğim. geçen ay aşılamadan 11 ğün sonra olmuştum.

Günaydın kızlar ben bu ay adetten 9 ğün sonra aşılama oldum.buğün aşılama olalı 15 ğün testlerim negatif ne zaman adet olmam gerek.bir an önce olmak istiyorum.bitsin bu ağrı ve şişkinliğim. geçen ay aşılamadan 11 ğün sonra olmuştum.
Canımm kaçıncı aşılaman

Kızlar bende 28 Aralık çatlatma iğnesi 30 aralık aşılama oldum çok heyecanlı bir süreç umarım hepimizin ki tutar ve bebeklerimizi kucağımıza alırız

aşılama tutmadı maalesef . Eşimin morfolojisi 2 çıkmıştı fakat doktor yeterli sayıda ve hızda olduğu için çipli aşılama için engel yok demişti. Galiba eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra tüp bebek deneyeceğim . Spermin DNA yapısında bozukluk olabileceğine dair yazılar okudum . Bazen çevremde ki herkesin bu kadar kolay ve hızlı bebeklerinin olması benim hayat sınavımın bu mücadeleymiş gibi hissetmeme neden oluyor .

Back
X