Evet adetim yaklaştıkça ağrı şiddetlendi. Sonra ara ara devam etti hala da ara ara bastırıyorMerhaba adet günü adet sancısı çektiniz mi
merhaba sıkıntınız neydi ne kadar denedikten sonra aşılama yaptırdınızMerhabalar ben 24 martta aşılama ile gebelik elde ettim. 9.gün yani Ramazan’ın ilk gün sabah idrarına testte çok silik çıktı. (İğne kullanmadım, kendi çatlamıştı) Kuruma çizgisi diye devam ettim bir sonraki testte tekrar etti bir sonrakinde ve son olarak 4.testte emin olduk ve günümü beklemeden test verdim sonuç 42.60 iki gün arayla 153 ve 605 çıktı. 4+3 te doktoruma gittim kese göründü. Ve bugün 5+1 doktora hafif kanama ve rengi koyu olan akıntı şikayetiyle gittim. Rahmimin kalpşekli olduğunu, bunun hastalık olmadığını vs dedi. Ama içimde bi sıkıntı oluştu umarım sorun olmaz. Şimdilik bu kadar.. Sırasıyla belirtileri, testleri ve ultrason fotosunu dosya olarak paylaşacam.
..
..
..
Hoş gel bebeğim sağlıkla gel
Dr her zaman sıkıntı yok dedi. Aylar sonra aşılamaya karar verdik hsg çekildi sonrasında polip görüldü. Polibin alınması gerekti. Aldıktan sonra aşılama yaptık. 1 sene sonunda oldu. Biz beklemedik.merhaba sıkıntınız neydi ne kadar denedikten sonra aşılama yaptırdınız
Yan etkisi olabilir. 1-2 gün daha bekleyin kan testi yapın en iyi sonucu o gösterir. Gebelik belirtisi de aynen adet belirtisi gibiMerhaba. Bana da yardımcı olur musunuz? 4Nisan da catlatma iğnesi oldum. 18Nisan'da adet olmam gerekiyordu. 3gün gecikti. Çok sancim var ama adet olamıyorum. Evde Test yaptım negatif . Hiçbir zaman adet düzensizliği yaşamadım. Günü gününe gelirdi. Catlatma ignesi adet geciktirmesi yapar mı?
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz mutlaka paylaşınBugün de olmadım. Dayanamayıp kan testi verdim. İnşallah hamileyimdir.
Sonuç nedir acabaBugün de olmadım. Dayanamayıp kan testi verdim. İnşallah hamileyimdir.
Hayırlı sağlık evlat nasip etsin rabbim inşallah.benim de aşılamada 12. Günüm ne gibi belirtileriniz vardı.paylaşabilirmisizSonuç nedir acaba
Merhaba postun açıklama kısmının altında paylaşmıştım ordan okuyabilirsinizHayırlı sağlık evlat nasip etsin rabbim inşallah.benim de aşılamada 12. Günüm ne gibi belirtileriniz vardı.paylaşabilirmisiz
Hayırlı olsun canım benimde asilamamin 11 günü kendiligindn çatliyan varmi diye düsnyrdm bende sizin yazdignz belirtiler bendede var bugn regl sancisi var çok fazla olucakmisism gibiMerhabalar ben 24 martta aşılama ile gebelik elde ettim. 9.gün yani Ramazan’ın ilk gün sabah idrarına testte çok silik çıktı. (İğne kullanmadım, kendi çatlamıştı) Kuruma çizgisi diye devam ettim bir sonraki testte tekrar etti bir sonrakinde ve son olarak 4.testte emin olduk ve günümü beklemeden test verdim sonuç 42.60 iki gün arayla 153 ve 605 çıktı. 4+3 te doktoruma gittim kese göründü. Ve bugün 5+1 doktora hafif kanama ve rengi koyu olan akıntı şikayetiyle gittim. Rahmimin kalpşekli olduğunu, bunun hastalık olmadığını vs dedi. Ama içimde bi sıkıntı oluştu umarım sorun olmaz. Şimdilik bu kadar.. Sırasıyla belirtileri, testleri ve ultrason fotosunu dosya olarak paylaşacam.
..
..
..
Aşılama da hangi ilaçları kullanmıştınız acaba yumurta büyümek için sağlıkla gelsin bebeğinizMerhabalar ben 24 martta aşılama ile gebelik elde ettim. 9.gün yani Ramazan’ın ilk gün sabah idrarına testte çok silik çıktı. (İğne kullanmadım, kendi çatlamıştı) Kuruma çizgisi diye devam ettim bir sonraki testte tekrar etti bir sonrakinde ve son olarak 4.testte emin olduk ve günümü beklemeden test verdim sonuç 42.60 iki gün arayla 153 ve 605 çıktı. 4+3 te doktoruma gittim kese göründü. Ve bugün 5+1 doktora hafif kanama ve rengi koyu olan akıntı şikayetiyle gittim. Rahmimin kalpşekli olduğunu, bunun hastalık olmadığını vs dedi. Ama içimde bi sıkıntı oluştu umarım sorun olmaz. Şimdilik bu kadar.. Sırasıyla belirtileri, testleri ve ultrason fotosunu dosya olarak paylaşacam.
..
..
..
Maşşallahh ne güzel ilkte tuttu sizinMerhabalar ben 24 martta aşılama ile gebelik elde ettim. 9.gün yani Ramazan’ın ilk gün sabah idrarına testte çok silik çıktı. (İğne kullanmadım, kendi çatlamıştı) Kuruma çizgisi diye devam ettim bir sonraki testte tekrar etti bir sonrakinde ve son olarak 4.testte emin olduk ve günümü beklemeden test verdim sonuç 42.60 iki gün arayla 153 ve 605 çıktı. 4+3 te doktoruma gittim kese göründü. Ve bugün 5+1 doktora hafif kanama ve rengi koyu olan akıntı şikayetiyle gittim. Rahmimin kalpşekli olduğunu, bunun hastalık olmadığını vs dedi. Ama içimde bi sıkıntı oluştu umarım sorun olmaz. Şimdilik bu kadar.. Sırasıyla belirtileri, testleri ve ultrason fotosunu dosya olarak paylaşacam.
..
..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?