Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 3 gün dinlen. Aşılamadan iki gün sonra banyo yap. Hergun 2 lt su iç. Çiğ kabak çekirdeği ve badem tüket. Ben bunlara dikkat ettimAşılama günü ve sonraki günler nelere dikkat etmek gerekiyor bilginiz var mı?
Teşekkür ederiimİlk 3 gün dinlen. Aşılamadan iki gün sonra banyo yap. Hergun 2 lt su iç. Çiğ kabak çekirdeği ve badem tüket. Ben bunlara dikkat ettim
Banyo neden 2 gün sonraİlk 3 gün dinlen. Aşılamadan iki gün sonra banyo yap. Hergun 2 lt su iç. Çiğ kabak çekirdeği ve badem tüket. Ben bunlara dikkat ettim
Bende bu forumdan okumuştum. Nedenini tam olarak bilmiyorum ama ben uyguladım bu dediklerimi şuan 4 buçuk haftalık gebeyimBanyo neden 2 gün sonra
Hayırlı olsun :) nerede yaptırdınız acabaBende bu forumdan okumuştum. Nedenini tam olarak bilmiyorum ama ben uyguladım bu dediklerimi şuan 4 buçuk haftalık gebeyim
Devlet hastanesinde yaptırdımHayırlı olsun :) nerede yaptırdınız acaba
16 martta aşılama oldum , şuan 9 haftalık hamıleyım .Aşılama günü ve sonraki günler nelere dikkat etmek gerekiyor bilginiz var mı?
Tebrik ederim, gözünüz aydın.16 martta aşılama oldum , şuan 9 haftalık hamıleyım .
gunluk hayatıma devam ettım cok agır ıs yapmadım yukseğe uzanmadım gunde ıkı lıtfe su ıctım bu kadar
olacagı varsa oluyor olmayacaksa olmuyor dusunmemeye calıs ve lutfen gun gelmeden ıdrar testı yapma
gununde kan ver
Eki Görüntüle 3730805
ikinci aşılama ama ben ılk asılamı ozelde yaptırdım medıpolde ıkıncısını devlette cam sakurada ,Tebrik ederim, gözünüz aydın.Bu arada çok teşekkür ederim çizelge sorularımın cevabı oldu. İlk aşılamada mı tuttu acaba?
Bende devlete gidiyorum amh 0.7 o yüzden doktor istersen tüp yapabiliriz dedi. Aşılamayı önce denemek istedik. Bakalım nasıl sonuçlanacak.ikinci aşılama ama ben ılk asılamı ozelde yaptırdım medıpolde ıkıncısını devlette cam sakurada ,
aslında tup bebek desteği için yaptırdım ıkıncı aşılamayı tutması suprız oldu bana .
ıkı bucuk yıldır evlıyım 37 yasındayım olması sorun da yok , yaşım geçiyor tüp yapmak istedim özelde cok pahalı bari rapor alayım ındırımlı oldun dedım devlette deperlerınız cok normal bu degerlerle dırek tup olmaz ınce asılamayı denemek zorundayım yoksa rapor cıkmaz dedı ama sukur tuttu .
şuanda dua edıyorum saglıkla buyusun hala tam sevınemedım çok korkuyorum![]()
Kaçıncı aşılamanızdı tuttu muİlk 3 gün dinlen. Aşılamadan iki gün sonra banyo yap. Hergun 2 lt su iç. Çiğ kabak çekirdeği ve badem tüket. Ben bunlara dikkat ettim
İlk aşılamamdı çok şükür tuttu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKaçıncı aşılamanızdı tuttu mu
İnşallah sizin probleminiz neydi yumurtanız ne kadar büyüdü kaç tame büyüdü iğneyi kaç cc vurdunuz sonrasında ne yaptınız anlatabilir misinizİlk aşılamamdı çok şükür tuttu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aşılama ilaç mı iğnemi kullandın ilaç ise günde kaç defa içtin ben 1 defa içtim günde Letu o yüzden 1 tane büyüdüBen 5. Günü gittim iki yumurta gördü 10mm. 3 gün sonra biri 18mm oldu diğeri hiç büyümedi. Tek yumurtam kaldı yani. Bende şansım azaldı diye üzüldüm. Bugün aşılamam var. Bazen büyümeyebiliyormuş. Bazende büyütmeye çalışıyorlar. Üzülme bu süreçlerde sonuç alana kadar inişler çıkışlar olcak
Ben pcos um. İlaçsız asla adet olamıyorum. Aşılamadan önce 10 kilo verdim ve günde 2lt su içtim hep. Aşılama sürecine başlarken inositol kullanmaya başladım. Gonalf iğne 900 ml vermişti günde 50 ml kullanıyordum. Ve 4 gün boyunca incir havuç kürü de uyguladım. Sonra kontrol de 4 yumurta vardı 15-14-12-10 mm. Doktor iki gün daha igne vur sonra da çatlatma iğnesi vur dedi. Bende aynen yaptım sadece çatlatma iğnesini biraz geç vurdum. Aşılama günü de doktor pek bilgi vermedi yumurta ve sperm hakkında. 15 dk uzandım sonra gidebilirsin dediler. Benim tutacağına dair hiç umudum yoktu. Eve geldim dinlendim ertesi gün ilişki oldu. Sonraki gün de duş aldım. Bu süreçte ağır iş yapmadım raflara uzanmadim. Çiğ kabak çekirdeği içi ve çiğ badem tükettim. Günde 2 lt su içmeye devam ettim. Bir haftadan sonra da hafif yürüyüşler yapıyordum 3 - 5 bin adım atacak kadar. Bunların bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama Allah nasip ederse oluyor inanki. Umudunu kaybetme hep dua etİnşallah sizin probleminiz neydi yumurtanız ne kadar büyüdü kaç tame büyüdü iğneyi kaç cc vurdunuz sonrasında ne yaptınız anlatabilir misiniz