• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama günü ve sonraki günler

Denizgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Aşılama günü ve sonraki günler nelere dikkat etmek gerekiyor bilginiz var mı?

İlk 3 gün dinlen. Aşılamadan iki gün sonra banyo yap. Hergun 2 lt su iç. Çiğ kabak çekirdeği ve badem tüket. Ben bunlara dikkat ettim

Rahim kasılmasını etkileyebiliyormuş. Sıcak su torbasıda iyi değilmiş

16 martta aşılama oldum , şuan 9 haftalık hamıleyım .
gunluk hayatıma devam ettım cok agır ıs yapmadım yukseğe uzanmadım gunde ıkı lıtfe su ıctım bu kadar
olacagı varsa oluyor olmayacaksa olmuyor dusunmemeye calıs ve lutfen gun gelmeden ıdrar testı yapma
gununde kan ver

1777974544419.webp

16 martta aşılama oldum , şuan 9 haftalık hamıleyım .
gunluk hayatıma devam ettım cok agır ıs yapmadım yukseğe uzanmadım gunde ıkı lıtfe su ıctım bu kadar
olacagı varsa oluyor olmayacaksa olmuyor dusunmemeye calıs ve lutfen gun gelmeden ıdrar testı yapma
gununde kan ver

Eki Görüntüle 3730805
Tebrik ederim, gözünüz aydın.💕 Bu arada çok teşekkür ederim çizelge sorularımın cevabı oldu. İlk aşılamada mı tuttu acaba?

Tebrik ederim, gözünüz aydın.💕 Bu arada çok teşekkür ederim çizelge sorularımın cevabı oldu. İlk aşılamada mı tuttu acaba?
ikinci aşılama ama ben ılk asılamı ozelde yaptırdım medıpolde ıkıncısını devlette cam sakurada ,

aslında tup bebek desteği için yaptırdım ıkıncı aşılamayı tutması suprız oldu bana .

ıkı bucuk yıldır evlıyım 37 yasındayım olması sorun da yok , yaşım geçiyor tüp yapmak istedim özelde cok pahalı bari rapor alayım ındırımlı oldun dedım devlette deperlerınız cok normal bu degerlerle dırek tup olmaz ınce asılamayı denemek zorundayım yoksa rapor cıkmaz dedı ama sukur tuttu .

şuanda dua edıyorum saglıkla buyusun hala tam sevınemedım çok korkuyorum :(

ikinci aşılama ama ben ılk asılamı ozelde yaptırdım medıpolde ıkıncısını devlette cam sakurada ,

aslında tup bebek desteği için yaptırdım ıkıncı aşılamayı tutması suprız oldu bana .

ıkı bucuk yıldır evlıyım 37 yasındayım olması sorun da yok , yaşım geçiyor tüp yapmak istedim özelde cok pahalı bari rapor alayım ındırımlı oldun dedım devlette deperlerınız cok normal bu degerlerle dırek tup olmaz ınce asılamayı denemek zorundayım yoksa rapor cıkmaz dedı ama sukur tuttu .

şuanda dua edıyorum saglıkla buyusun hala tam sevınemedım çok korkuyorum :(
Bende devlete gidiyorum amh 0.7 o yüzden doktor istersen tüp yapabiliriz dedi. Aşılamayı önce denemek istedik. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Bebiş sizi düşünmüş erken gelmiş ne güzel. Sevin, tadını çıkar bu güzel sürecin 😊 İlk haftalar biraz hassas oluyor, kendine iyi bak. İnşallah her şey sağlıkla, yolunda gider.

İlk aşılamamdı çok şükür tuttu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah sizin probleminiz neydi yumurtanız ne kadar büyüdü kaç tame büyüdü iğneyi kaç cc vurdunuz sonrasında ne yaptınız anlatabilir misiniz

Kontrole gittim gonalf 5. Günü bugğn doktor cevap yok dedi yumurtalıklarda başına gelen varmı Çok üzüldüm

Ben 5. Günü gittim iki yumurta gördü 10mm. 3 gün sonra biri 18mm oldu diğeri hiç büyümedi. Tek yumurtam kaldı yani. Bende şansım azaldı diye üzüldüm. Bugün aşılamam var. Bazen büyümeyebiliyormuş. Bazende büyütmeye çalışıyorlar. Üzülme bu süreçlerde sonuç alana kadar inişler çıkışlar olcak

Ben 5. Günü gittim iki yumurta gördü 10mm. 3 gün sonra biri 18mm oldu diğeri hiç büyümedi. Tek yumurtam kaldı yani. Bende şansım azaldı diye üzüldüm. Bugün aşılamam var. Bazen büyümeyebiliyormuş. Bazende büyütmeye çalışıyorlar. Üzülme bu süreçlerde sonuç alana kadar inişler çıkışlar olcak
Aşılama ilaç mı iğnemi kullandın ilaç ise günde kaç defa içtin ben 1 defa içtim günde Letu o yüzden 1 tane büyüdü

Fostimon iğne verdi bana 9 gün kullandım. Dün çatlatma iğnesi vuruldum

İnşallah sizin probleminiz neydi yumurtanız ne kadar büyüdü kaç tame büyüdü iğneyi kaç cc vurdunuz sonrasında ne yaptınız anlatabilir misiniz
Ben pcos um. İlaçsız asla adet olamıyorum. Aşılamadan önce 10 kilo verdim ve günde 2lt su içtim hep. Aşılama sürecine başlarken inositol kullanmaya başladım. Gonalf iğne 900 ml vermişti günde 50 ml kullanıyordum. Ve 4 gün boyunca incir havuç kürü de uyguladım. Sonra kontrol de 4 yumurta vardı 15-14-12-10 mm. Doktor iki gün daha igne vur sonra da çatlatma iğnesi vur dedi. Bende aynen yaptım sadece çatlatma iğnesini biraz geç vurdum. Aşılama günü de doktor pek bilgi vermedi yumurta ve sperm hakkında. 15 dk uzandım sonra gidebilirsin dediler. Benim tutacağına dair hiç umudum yoktu. Eve geldim dinlendim ertesi gün ilişki oldu. Sonraki gün de duş aldım. Bu süreçte ağır iş yapmadım raflara uzanmadim. Çiğ kabak çekirdeği içi ve çiğ badem tükettim. Günde 2 lt su içmeye devam ettim. Bir haftadan sonra da hafif yürüyüşler yapıyordum 3 - 5 bin adım atacak kadar. Bunların bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama Allah nasip ederse oluyor inanki. Umudunu kaybetme hep dua et

Back
X