Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilk ben yazayım o zaman,aşılama olacağım gün, bana idrara sıkışıp gel dediler. Bolca su, çay kahve içtim. Biraz abartmışım galiba, öyle çok sıkıştımki altıma yapacaktımAllahtan spermler hazır olunca hemen içeri aldılar. Fakat içeri girdiğimde belimden tut her yerim ağrıyordu. İşlem kısa sürdü, içimden bolca dua ettim, bildiğim duaları okudum.
Kısmet artık, olursa güzel olur, olmazsada önemli değil, sağlık olsun. Herşey Allahtan çünkü![]()
topiğin hayrlı olsn cnmm bugun sbh 11 de aşılamam oldu 40 dk kıpırdamadan yattm çatalda :)) yumurtm hala çatlmadğı içn çk umudm ykk
Canim asilamamizin yapilmasi cok uzun surdu embriyologun ameliyata girmesi o catalda belki yarim saat dr beklemem hep aksilikti esimi isten aramalari ve hastanede tek basima kalmam cok sıkıcı bir gundu.
ya üzüldüm şimdi yalnız kalmanadoktorun yapmadı mı aşılamayı
peki olumlu gördüğün bir şey olmadı mı :/
Olmustum asilamami olumlu olan dr um ilk asilamama gore daha ilgili olmasiydi asilama esnasinda.bana iki defa asilama yapinca artik tupe gecelim dedi bes sene evlilik uzun dedi sizler 3 asilamayi neye gore yaptiriyorsunuz arkadaslar
teşekkür ederim naz1969 :)
cnm anlamadığım şu,çatlamadığı halde neden aşılama yapıyor dr,çatlamasını neden beklemiyor :/
iğnedn 36 saat snra aşılama oldğu gün ultrsn bakdı spermler hazr elmzde :)) başka ne yapablrdkkki :)) ama 18 di hala çatlayablme ihtmli vardı snrm çatladı emn dglm ama kask ağrım oldu ://...iğnenn yarın 7.gnü progestrn baktrcm kanda belli olur çatyp çatlamdğı çk komk ama ağzım zehir gbi mide bulntsndn yatyrm şuan :::::///
kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...
kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...