Aşılama Günü Yaşadığımız Olumlu ve Olumsuz Her Şey

byn_angel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
404
32
118
Arkadaşlar bir kadının aşılama günü kendi iç ve dış dünyası ile ilgili yaşadıklarını bloğuna okudum ve çok etkilendim :(

Burayı bir iç dökme olarak açıyorum.

Merhaba ilk ben yazayım o zaman,aşılama olacağım gün, bana idrara sıkışıp gel dediler. Bolca su, çay kahve içtim. Biraz abartmışım galiba, öyle çok sıkıştımki altıma yapacaktım:1: Allahtan spermler hazır olunca hemen içeri aldılar. Fakat içeri girdiğimde belimden tut her yerim ağrıyordu. İşlem kısa sürdü, içimden bolca dua ettim, bildiğim duaları okudum.
Kısmet artık, olursa güzel olur, olmazsada önemli değil, sağlık olsun. Herşey Allahtan çünkü:34:

topiğin hayrlı olsn cnmm bugun sbh 11 de aşılamam oldu 40 dk kıpırdamadan yattm çatalda :)) yumurtm hala çatlmadğı içn çk umudm ykk

Merhaba ilk ben yazayım o zaman,aşılama olacağım gün, bana idrara sıkışıp gel dediler. Bolca su, çay kahve içtim. Biraz abartmışım galiba, öyle çok sıkıştımki altıma yapacaktım:1: Allahtan spermler hazır olunca hemen içeri aldılar. Fakat içeri girdiğimde belimden tut her yerim ağrıyordu. İşlem kısa sürdü, içimden bolca dua ettim, bildiğim duaları okudum.
Kısmet artık, olursa güzel olur, olmazsada önemli değil, sağlık olsun. Herşey Allahtan çünkü:34:

evet doktorum bana söylememişti.orada sordu en son saat kaçta gittiğimi,tamam güzel dedi söyleyince de.
bilseydim su içerdim dedim,söyleyince de çok abartıyorlar burda iş yapacağımıza wc arıyorlar demişti :)

topiğin hayrlı olsn cnmm bugun sbh 11 de aşılamam oldu 40 dk kıpırdamadan yattm çatalda :)) yumurtm hala çatlmadğı içn çk umudm ykk

teşekkür ederim naz1969 :)
cnm anlamadığım şu,çatlamadığı halde neden aşılama yapıyor dr,çatlamasını neden beklemiyor :/

şimdi ben de yazayım olumlu-olumsuz gördüğüm şeyleri

olumlu tarafı doktorumdu :) benimle konuşarak gülümseyerek kafamı dağıttı,moralimi yüksek tuttu.benim için ''bismillah'' her şeyden önemliydi :) huzur duydum gerçekten. işlem bittikten sonra ellerimi tuttu.''her şey yolunda gitti,bundan sonra dua edicez,sen burda yat dua et''dedi gülümseyerek.
ikincisi ebe hanım çok insalcıldı.doktorum 30-45 dk yeterli dediği halde beni neredeyse 2 saat yatırdı :)
bir de labaratuvardaki kişi mahremiyete özen göstermesi özel olarak ilgilenmesi,Alalh razı olsun.

olumsuz tarafı; giriş yaptıracağımızı sıralarda görevli bayanların,diğer kadınlı-erkekli hasta yakınlarının yanında birbirlerine aşılama yaptıracağımızı seslenerek konuşmaları,buraya mı şuraya mı yatacak biz mi alacaktık ücretini'' vs. gibi konuşmalarından eşim çok rahatsız oldu odayı terketti :(((

dr gidince 10-15 dk olmuştu ki ayak işlerini yapan kaıdnmış odaya geldi ve ebeye doğru bağırarak diyeyim,anaaammmm bunu buraya niye koydun tühhh bu buraya konumayacaktı felan.... odadan odaya bağırmasıyla irkildim :SSS tuhaf da bakışları vardı,geçmiş olsun bile demedi :S kusura bakmayın şu işim var bu yüzden geldim bile demedi :/
burda kim yatıyor, niye yatıyor,ne yatıyor hiççç düşüncesizce bir davranıştı :( çok sinir bozucu bir durumdu benim için...

Canim asilamamizin yapilmasi cok uzun surdu embriyologun ameliyata girmesi o catalda belki yarim saat dr beklemem hep aksilikti esimi isten aramalari ve hastanede tek basima kalmam cok sıkıcı bir gundu.

Canim asilamamizin yapilmasi cok uzun surdu embriyologun ameliyata girmesi o catalda belki yarim saat dr beklemem hep aksilikti esimi isten aramalari ve hastanede tek basima kalmam cok sıkıcı bir gundu.

ya üzüldüm şimdi yalnız kalmana :( doktorun yapmadı mı aşılamayı
peki olumlu gördüğün bir şey olmadı mı :/

ya üzüldüm şimdi yalnız kalmana :( doktorun yapmadı mı aşılamayı
peki olumlu gördüğün bir şey olmadı mı :/

merhaba yazılanları okudum da merak ettim cevaplarsan sevinirim.aşılama yaparken çok agrılı oluyomuş öyle duymustum.bi de hangi durumdan dolayı aşılama oldun sonuç olumludur inşallah.

Kizlar ben iki kere asilama oldum ikisindede cok rahat gecti doktorum cok guler yuzlu iyi biri...asilamalardan sonrada hic agrim olmadi...zaten asilamalarim tutmadi ..dun rahim filmi cekildim tuplerim acik cikti cok sukur..bu ay ara vercez tedaviye bi dahaki ay sanirim 3. Asilamami olurum..

Olmustum asilamami olumlu olan dr um ilk asilamama gore daha ilgili olmasiydi asilama esnasinda.bana iki defa asilama yapinca artik tupe gecelim dedi bes sene evlilik uzun dedi sizler 3 asilamayi neye gore yaptiriyorsunuz arkadaslar

Olmustum asilamami olumlu olan dr um ilk asilamama gore daha ilgili olmasiydi asilama esnasinda.bana iki defa asilama yapinca artik tupe gecelim dedi bes sene evlilik uzun dedi sizler 3 asilamayi neye gore yaptiriyorsunuz arkadaslar

Canim ben rahim filmden once 2 kere olmustum ya simdi rahim filmi cekildim ben oyle dusunuyorum filmden sonra 3. Asilamada okur diye tabi doktorum bana birsey demedi gerci..

Anladim cnm umarim tutar artik zor bir donem banada ilk uc defa denenebilir denmisti sonra karar degistirdi tupe gecelim dedi

teşekkür ederim naz1969 :)
cnm anlamadığım şu,çatlamadığı halde neden aşılama yapıyor dr,çatlamasını neden beklemiyor :/

iğnedn 36 saat snra aşılama oldğu gün ultrsn bakdı spermler hazr elmzde :)) başka ne yapablrdkkki :)) ama 18 di hala çatlayablme ihtmli vardı snrm çatladı emn dglm ama kask ağrım oldu ://...iğnenn yarın 7.gnü progestrn baktrcm kanda belli olur çatyp çatlamdğı çk komk ama ağzım zehir gbi mide bulntsndn yatyrm şuan :::::///

kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aşılama maliyeti ne kadar
her şehirde bu işlemi yapan merkezler var mı
biz Van'da çalışıyoruz ve aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz ,
Van'da aşılama yapan yerler var mı
çok teşekkür ederim şimdiden...

iğnedn 36 saat snra aşılama oldğu gün ultrsn bakdı spermler hazr elmzde :)) başka ne yapablrdkkki :)) ama 18 di hala çatlayablme ihtmli vardı snrm çatladı emn dglm ama kask ağrım oldu ://...iğnenn yarın 7.gnü progestrn baktrcm kanda belli olur çatyp çatlamdğı çk komk ama ağzım zehir gbi mide bulntsndn yatyrm şuan :::::///

haklısın :) inş çatlamıştır.

kızlar bende gebe kalamıyorum her ay hüsran her ay aynı şeyleri yaşayıp hüsrana uğramak çok yıprattı beni ve eşimi.aşılama yapacağız artık sonbahara ve hiçbir şey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

fiyatları hastaneye göre değişiyor,ilk önce içinizin ısındığı bir doktor bulun :)

canım ben dun aşılama oldum. 350 doktor. 160 sperm yıkama. ilaçların hepsinin parasını daha vermedim ama kullandığın ölçeğe göre değişiyor. ben çok kullandım mesela hesap yuklu çıkacak heralde. Yalnız şunu anladım, bu işlerde profesyonel ve güleryuzlu bir ekiple bu işi yapmak çok önemli. Hayırlısı olsun cnm.

aşılama maliyetini ben de şöyle yazayım:
ilaçlı ovulasyon takibi;350tl
ilaçsız ovulasyon takibi;250tl
semen:300tl
aşı;500-750tl arası

Back
X