Kizlar benimle konusurmusunuz

Kızlar iyiki varsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda insallah hamilelerede sağlıkla huzurla kucaklarına almak nasip etsin insallah ❤️

Hayırlı akşamlar herkese bi kaçınız belki beni tanıyordur tanımayanlar için kısaca ozet geçeyim adım nagihan 23 yasindayim hemen hemen 2 senelik evliyim pcos hastasıyım evlendigim günden beridir de çocuk düşünüyoruz 2 klomen + catlatma ignesi 2 femara klomenin ilkinde aşılama oldum maalesef tutmadı bu ay da gonal-f ignesine başladım sonuç yumurtalar oluştu önce solda 1 sonra sağda 2 büyümedi soldaki 13te sagdakiler de 12 11mm de kaldi 103 kilo 168 boyundayim gonal-f de umudum coktu ama maalesef buyumedikleri için tedavi iptal edildi çok üzüldüm ne bileyim içimdeki sesi haykırışı durduramıyorum olmucak korkusu içimi mahvediyor dışımı soracak olursanız çok sakin ve suskun ama o içim beni mahvediyor biliyorum çok uzun oldu ama yakinimdaki kimseye konuşmak istemedim buraya içimi dökmek istedim beni dinleyen herkese Rabbim gönlündekini en hayırlı en kolaylıkla en güzelini versin insallah hayırlı akşamlar kadınlar kulübü ailesi♡
Ayyy çok üzgünüm pcos bende de var ama yaşın çok daha genç kafaya takmamaya çalış inisotil duydum o fayda ediyor diye platese yazılsan çok fayda ediyor karbonhidrat tatlıdan uzak durman gerekiyor zor biliyorum kendimde mücadele vermeye çalışıyorum bu illet biraz hamile kalmayı zorlaştırıyor inşallah bı an önce rabbim nasip etsin sürpriz bi şekilde güzel haberler alasın ama kafadan silmedigimiz an olmuyor zor o düşünceyi silmekte ama kafayı dağıtacak şeylerle ugrasinca oluyor inşallah yakın zamanda güzel haberler gelirsin buraya dualarım seninle

Ayyy çok üzgünüm pcos bende de var ama yaşın çok daha genç kafaya takmamaya çalış inisotil duydum o fayda ediyor diye platese yazılsan çok fayda ediyor karbonhidrat tatlıdan uzak durman gerekiyor zor biliyorum kendimde mücadele vermeye çalışıyorum bu illet biraz hamile kalmayı zorlaştırıyor inşallah bı an önce rabbim nasip etsin sürpriz bi şekilde güzel haberler alasın ama kafadan silmedigimiz an olmuyor zor o düşünceyi silmekte ama kafayı dağıtacak şeylerle ugrasinca oluyor inşallah yakın zamanda güzel haberler gelirsin buraya dualarım seninle
Teşekkür ederim canım benim sende bende isteyen herkeste alir insallah guzel haberleri

Back
X