• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama gününe göre mi yoksa çatlatma iğnesi gününe göre mi regl oluyoruz

Tgba21

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
13
Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinin 16. Günü aşılamanın da 14. Günü hangisine göre regl oluyoruz yardımcı olabilir misiniz ??

Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinin 16. Günü aşılamanın da 14. Günü hangisine göre regl oluyoruz yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinin 16. Günü aşılamanın da 14. Günü hangisine göre regl oluyoruz yardımcı olabilir misiniz ??
doktor eğer progestan verdiyse onu bırakınca adetin gelmesi lazım ama eğer vermediyse bana aşılamadan sonraki 14. Gün adet olursun demişti ama gerek kalmadı

Gerek kalmadı derken niye ki
Bana herhangi bir ilaç vermedi bugün 14.gunum aşılamanın çatlatma iğnesinin de 16. Günü

Bana herhangi bir ilaç vermedi bugün 14.gunum aşılamanın çatlatma iğnesinin de 16. Günü
İnş gebelık vardır bende aşılamanın 10. Günü ama son iki gün oldu kasık ağrım bıttı sadece hafif sancı gıbj sızı var belimde bıde sırtımda benjm gıbı olup hamıle kalan varmj

Aşılamaya göre diye biliyorum çatlatma iğnesi vuruldugu gibi çatlamıyor çünkü

Back
X