Aşılama hakkında bilgi

Amin insallah canim murad edip isteyen herkese senin kaçıncı günün dü ki

Amin insallah canim murad edip isteyen herkese senin kaçıncı günün dü ki
Canım senin ilk aşılama mıydı? İkinci ise ilk ve ikinci arasına ne kadar bir süre oluyor. Ben de düşünüyorum bu sene ama arkadaşım doğal yol ile olmadı maalesef o aşılama yapacak şubattan sonra randevu verilecekmis sanırım. Umarım o da güzel haberler alır bu sene sizin gibi.

Benim ikinci aşılamam canım benim ilk aşılamam 2021 senesinde idi sonrasında ogrendikdik ki esimde 3 derece sol yumurtaliginda varikosel varmış biz ondan sonra eşim icin tedaviye basladik 2 kere ameliyat oldu eşim sonrasında bitkisel kurlerle tedavi olsun ilaçla tedavi olsun devam ettik eşimdeki problemi çözünce 3 ay bekledik fakat hala daha gebelik oluşmadı bizde bu sebeple tüp bebek düşündük fakat öncesinde 2 kere aşılama şartı olduğu icin onlari tamamladık ama 2 aşılamam guzel geçti Allahın izniyle olumlu sonucu aldık simdi değerin artmasını bekliyoruz

Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hayırlı olsun. Bitkisel olarak neler yaptınız ?

Mesela pekmezli bir karismimiz vardi cig fıstıktan tutanda zerdecala kadar sonrasinda sabahlari keciboynuzlu kuru vardı esimin ilaclari vardı yedigimiz yemeklere kadar doktor kontrolundeydik

Evet canım verdim kanı pozitif çıktı 200.14 çıktı pazartesi tekrardan vericem allahın izniyle istenilen kadar yükselirse ultrasonla bakılacak
Çok sevindim böyle güzel haberler olunca kendim gibi seviniyorum. Rabbim devamını rahatlıkla getirmeyi nasip etsin. Sürecini anlatır mısın? Benimde aşılamam da 3. Günüm. Çok belirgin neler vardı? Değerleirn nasıldı?

Ilk 5 gun sadece hafif bi batmam oluyordu ve sirtimda agri vardi onun haricinde herhangi bir belirtim yoktu. 6 ve 7 günlerinde kasıklarimda cok şiddetli ağrı duydum sonrasında bol bol uzandım herhangi bir is yapmadım şişliğim çoktu 11 gün test yaptim ikinci cizgi silik seklinde vardı sonrasında 13 günümde hafif bi kanamam oldu korktum olmadı diye sonrasında kahverengi şeklinde 3 gün leke geldi ama özellikle sabahları oluyodu onun haricinde başka bir belirtim olmadı canım allah isteyen dilegen herkese nasip etsin her namazda hepinize dua ediyorum

Merhaba kızlar benimde size bir sorum olacak ben 23 Ocakta ilk aşılamamı oldum bende dayanamayıp dün test yapmıştım testi ilk yaptığımda bi belli belirsiz bi çizgi vardı sonradan yok oldu ama gece baktığımda 2. Çizgi oluşmuş bilemedim hiç belirtimde yok arada mide bulantısı oluyor hafiften başka birşey yok sizce varmıdır

Ben yeni gördüm yazdıklarınızı,amin inşallah rabbim isteyen anne baba olabilecek herkese nasip etsin benim sadece sırt ağrım var şuan 10.günüm umarım iğneden değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…