selamlar. 4 buçuk yıllık evliyim. ve sebepsiz infertilite. tüm değerlerimiz ultrasonlarımız yumurta ve sperm kaliteleri sayıları vs vs olması gereken şekilde. fakat sonuç negatif

o dönem bu konularda çok bilinçli olmadığım için sebepsiz infertilite sonucu acayip geldiği için 5-6 doktor gezdim hepsinde sonuç aynı. en son üniversite hastanesinde ücretli kısımda görev yapan doçent doktor hocaya gittim. sonuç aynı ama yaklaşım çok daha iyiydi. eğer istersem aşılama ve negatif sonuçlanırsa devamında tüp bebek yoluna girebileceğimizi anlattı. ilk aşılamamı kendisi yaptı. sadece muayene ücreti ve yazdığı ilaçların raporlu indirimli fiyatından almıştım. aşılama işlemine ücret alınmadı. sonrasında iki kez daha yaptırdım yine aynı şekilde ilerledi. ve gittiğim her doktor çok kibar ilgili ve nazikti. ben zonguldaktayım. ankarada üniversite araştırma hastanesi ya da şehir hastanesi olarak ulaşılabilir seçenekleriniz daha çok var. yıllardır bu işin içinde olan birisi olarak size önerim önce bi devlet imkanlarını kullanmanız

üniversite hocalarına muayeneye gitmeniz

ben Zonguldaktada sakaryadada gittim. karşıma hep ilgili nazik işin ehli insanlara denk geldim gittiğim özel bir hastanedeki doktor hanım benimle ilgilenmemişti bile. o yüzden özel devlet ayrımı değilde işin ehlini arayıp bulmak lazım