Aşılama Asilama hakkinda bilgi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

isim_misim_yok

Rabbim sana sükürler olsun...
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1.172
253
Arkadaslar sag tarafimds boyutu 3 ve 4 cm arasinda degisen cikolata kisti var..2 kere klomen denedm olmadi mayista adetle asilamaya gececem sorum su bu kisti olup asilamayla hamile olan varmi birde bu islem acili bi islemmi korkuyorm..birde drum 1500 tl tutar toplamda drdi fiyat nasil ne olur bilgilendrn beni ne olur

Arkadaslar sag tarafimds boyutu 3 ve 4 cm arasinda degisen cikolata kisti var..2 kere klomen denedm olmadi mayista adetle asilamaya gececem sorum su bu kisti olup asilamayla hamile olan varmi birde bu islem acili bi islemmi korkuyorm..birde drum 1500 tl tutar toplamda drdi fiyat nasil ne olur bilgilendrn beni ne olur
Canm ben bundan önce serophene denedim olmadı klomen ve aşılama yaptık beklemedeyim 910 tl tuttu benim kesinlikle acı hissetmiyosun

Sorun neydi cnm..Insallah tutar..Benim dr ozel muayenede acaba ondanmi pahali soledi 750 ilac 750 islem dedi.
Valla canm sorun yok hamile kaldım düşük yaptım esiminde tahlilleri temiz çıktı 10 aydır mucizemi bekliyorum drum vakit kaybetmeyelim dedi olabilir özel diye gerçi benimde ozel

B
Valla canm sorun yok hamile kaldım düşük yaptım esiminde tahlilleri temiz çıktı 10 aydır mucizemi bekliyorum drum vakit kaybetmeyelim dedi olabilir özel diye gerçi benimde ozel
Ben 20 aydr bekliyorm cnm...Bi tane kimyasal gebelik oldu baskada bisey yok o zaman cikolata kidtide yoktu sonradan cikti..Tup bebege gittim acibademe su an gerek yok asilama deneyn dediler

Bu arada asilamada kac yumurta olustu ikiz ihtimalide oluyo degilmi :)))Gerci olsunda 1 tane olsn rabbim yeterki versn nenim psikolojm cok kotu yuzum yara icinde

X