Aşılama aşılama hakkında bilgiler(VAN'da yaptıranlar varsa özellikle ilgi rica ediyorum)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

isminivermeyenizleyici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
35
3
Merhabalar. 2 yıla yakın evliyim.Biliyorum ki erken olduğu düşünülüyor.Fakat eşimin yaşı,ailesi,benim aşırı istemem sebebiyle çok uzun bir zaman gibi geliyor.Ben 26 eşim 33 yaşında.Eşimde hareketsizlik var.bende her hangi bir sorun görünmedi. Haziran sonu Van Lokman Hekimde aşılamam yapılacak. Konuyla ilgili olarak
aşılamanın tutması için hangi ilaçlarla destekleyebilirim?
Lokman Hekim'de Gülsüm Feyza hocaya giden var mı?Bilgili bir doktor mu?
Aşılamayla hamile kalanlar kimler? Bana çok düşük şans olduğu söylendi.Direk tüp bebek yaptırmak daha mı mantıklı?

cnm ben 33 yasında 12 senelik evliyim 11 yasında bir oğlum var 5 senedir 2 bebeği istiyoruz ama olmuyor bir defa aşıla yapdırdım olmadı dr rahim kapalı oldunu söyledi tüp bebeği önerdiler oda çok pahalı sansı cok düşük bekliyorum buralarda derdime deva arıyorum ama çok kafam karışdı ne yapacağı bilmiyorum bitkisel ürünlere bakıyorum herkes başka bir şey söylüyor bu arada baska dr hiç bir sorun bulamıyor infertilite deniliyor

Allahım inşallah gönlüne göre versin..ok şükür yine bir evladın var ama insan isteyip de ikinci olmayınca o da dert işte.çok sağol ilgin için.inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla evladını kucağına alırsın

merhaba, bayanlar ben de 20 mayıs ilk aşılamamı ağrısız ve sancısız acıbadem de 1.238tl yaptırdım. 9 gün Menogon 75 iğne bittikten sonra yumurta çatlatma iğnesi Ovitrelle 250mg 2 adet kolumdan yapıldı. 36 saat sonra aşılama gerçekleşti.Hayırlı sonuç için beklemedeyim. Bugün 8.günüm 4-5 haziran gibi kan tahlil yaptırıcam artık sonuç ne olursa sizlerle paylaşırım. Bu arada sadece göğüslerimde şişlik ve ağrı oldu. Bu da çok normal, hormon ilaçlarından sonra. Eşim ve bende hiç bir sorun yok ama çocukta yok... Elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış kızlar .inşll herkesin duaları ve istekleri kabul olur Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

inşallah Allahım hayırlısıyla nasip etsin.sen ne zamandır istemektesin peki?bu ilk aşılaman mı?benim haziran sonunda olacak aşılamam inşallah.
Amin canım. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin. daha önce hsg rahim film çekildi tüpler açıktı ama nedensiz hamile kalamıyorum Allahın takdiri tabi ki .Bana 3 kez yumurta çatlatma iğnesi yapıldı ve şimdi artık aşılama istedim bekliyorum Allah ın izniyle.

dün hsg çektirdim.çektirecek arkadaşlar varsa asla korkmayın.sadece 3-4 saniye aletler yerleştirilirken acıma oluyor.sonrasında kalkıp yürüyorsunuz.
Öncelikle geçmiş olsun canım zaten tüpler temizlenmiş oluyormuş ve ilk altı ayda kendiliğinden hamile kalabiliyormuşsun inşll hayırlısıyla hamile kalırsın. Ben 2014 şubat çektirmiştim benim ki çok kötüydü çok canım yandı ama sanırım benim ağrı eşiğim düşükmüş öyle söylemişti dr tekrar geçmiş olsun...

teşekkür ederim canım.sende şu an son durum ne? ben ay ortası regl olurum ay sonu da aşılama yaptıracağım hazır tüpler açıkken.o da tutmazsa diğer ay tüp bebek istiyorum artık bi an önce
Ben de aşılamanın sonucunu beklıyorum bugün kan tahlili yaptırıcam sonuç güzel olur inşll hayırlı haberler veririm buradan sizlere olmazsa da Allah ın takdiri deyip kaldığımız yerden devam ilk aşılama ama olmazsa bende tüp bebek denemek istiyorum beklemek gerçekten çok zor Allah hepimize sabır versin umarım hepimiz hakkında güzel haberler olur ve seviniriz

merhaba kızlar
dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 213.5 yaklaşık 4 haftalık diye söylediler ve bugün dr gittim ultrasonla karnımdan baktı dış gebelik felan olabilir mi diyerek şimdilik sorun olmadığını ama bir şey söylemek içinde çok erken dedi karnımdan yapmak için iğne verdi (kan pıhtılaşmasını önlemek içinmiş). Ayın 9 tekrar dr görüşücez herşeyin hayırlısı inşll. Allah hepimize anne olmayı ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

X