- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
- Konu Sahibi caprediem86
-
Öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınız.cuma hastalandıysanız pazartesi geç olmaz. Daha önce rahim filmi felan çektirmiş miydiniz ? Muayene ücreti de çok yüksek ya aşılama için kim bilir ne kadar isteyecekler . Allah yardımcınız olsunEşim Kasım ayında varikosel ameliyatı oldu.Morfoloji ve ileri hareketlilik arttı çok şükür fakat 9 ay geçmesine rağmen nasip gebe kalamadım.2.5 yıl boyunca hiç gebelik olmadı çift cizgiyi göremedimBu ay aşılama yapmak için karar verdik bahçelievler memorial hastanesinde dün akşam adet oldum.Pazartesi için randevu aldım.Daha önce kadın doğumcular rahime bakmak için 2.veya 3.gün gelin deyip kontrol ediyorlardı Cuma ilk gün sayarsak pazartesi 4.gün oluyor muayneye gidicem fakat 2. ve 3. günü kaçırdığım için acaba boşunamı muayneye gitmiş olucam 650 tl muayne ücreti az da değil.Her gittiğimizde 650 tl mi vericem onuda bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaslar varmı
Cuma günü akşam saat 8de adet oldum inşAllah dediğiniz gibi geç olmaz.Rahim filmimde tek tüp kapalıydı onu açtılar hoca dedi belki o anda zorlandıysanız kendinizi ondan dolayıda tek tüp kapanmış olabilir dedi.Belki filmden önce ikiside açıktı dedi.2020 Haziran ayında rahim filmi çektirdim canım çok yandı hoca tekrar isterse kabul etmicem neyse kaderime razı olucam.Tekrar yaptırmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun cümle isteyenlereÖncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınız.cuma hastalandıysanız pazartesi geç olmaz. Daha önce rahim filmi felan çektirmiş miydiniz ? Muayene ücreti de çok yüksek ya aşılama için kim bilir ne kadar isteyecekler . Allah yardımcınız olsun
2020 de çektirdiyseniz bir daha istemezler . Bazen rahim filmi çektirmeden defalarca aşılma oluyor ama tutmuyor ya tüp tıkalı oluyor ya da rahimde perde oluyor . Onun için sordum. İnşallah ilk seferde tutarCuma günü akşam saat 8de adet oldum inşAllah dediğiniz gibi geç olmaz.Rahim filmimde tek tüp kapalıydı onu açtılar hoca dedi belki o anda zorlandıysanız kendinizi ondan dolayıda tek tüp kapanmış olabilir dedi.Belki filmden önce ikiside açıktı dedi.2020 Haziran ayında rahim filmi çektirdim canım çok yandı hoca tekrar isterse kabul etmicem neyse kaderime razı olucam.Tekrar yaptırmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun cümle isteyenlere
Tesekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin2020 de çektirdiyseniz bir daha istemezler . Bazen rahim filmi çektirmeden defalarca aşılma oluyor ama tutmuyor ya tüp tıkalı oluyor ya da rahimde perde oluyor . Onun için sordum. İnşallah ilk seferde tutar
Asilama icin ucret talepleri neydi?Eşim Kasım ayında varikosel ameliyatı oldu.Morfoloji ve ileri hareketlilik arttı çok şükür fakat 9 ay geçmesine rağmen nasip gebe kalamadım.2.5 yıl boyunca hiç gebelik olmadı çift cizgiyi göremedimBu ay aşılama yapmak için karar verdik bahçelievler memorial hastanesinde dün akşam adet oldum.Pazartesi için randevu aldım.Daha önce kadın doğumcular rahime bakmak için 2.veya 3.gün gelin deyip kontrol ediyorlardı Cuma ilk gün sayarsak pazartesi 4.gün oluyor muayneye gidicem fakat 2. ve 3. günü kaçırdığım için acaba boşunamı muayneye gitmiş olucam 650 tl muayne ücreti az da değil.Her gittiğimizde 650 tl mi vericem onuda bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaslar varmı
3.200 tl aşılama muayne 650 tl(sanırım 1 defaya mahsus alıyorlar öyle değil ise iptal ederim) yarın kısmet olursa gidicem bakalımAsilama icin ucret talepleri neydi?
İlk yoğun gelen kanamayı adetin birinci günü saymamız gerekiyor. Cuma akşam yoğun kanama geldi mi ? Eğer hafif lekelenme olduysa o günü 1.gün saymayın. Bende yeni öğrendim bu durumuEşim Kasım ayında varikosel ameliyatı oldu.Morfoloji ve ileri hareketlilik arttı çok şükür fakat 9 ay geçmesine rağmen nasip gebe kalamadım.2.5 yıl boyunca hiç gebelik olmadı çift cizgiyi göremedimBu ay aşılama yapmak için karar verdik bahçelievler memorial hastanesinde dün akşam adet oldum.Pazartesi için randevu aldım.Daha önce kadın doğumcular rahime bakmak için 2.veya 3.gün gelin deyip kontrol ediyorlardı Cuma ilk gün sayarsak pazartesi 4.gün oluyor muayneye gidicem fakat 2. ve 3. günü kaçırdığım için acaba boşunamı muayneye gitmiş olucam 650 tl muayne ücreti az da değil.Her gittiğimizde 650 tl mi vericem onuda bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaslar varmı
Cuma günü yoğun gelmedi az geldi.İlk yoğun gelen kanamayı adetin birinci günü saymamız gerekiyor. Cuma akşam yoğun kanama geldi mi ? Eğer hafif lekelenme olduysa o günü 1.gün saymayın. Bende yeni öğrendim bu durumu
Merhaba, bende koç üniversitesi hastanesi ne gidiyorum aşılama için 3070₺ dediler eczaneden alınacak ilaçlar vs hariç.muayene ücreti de 480₺. Her gittiğinde ödüyorsun tabiki on günü geçtiyse. On gün muayene hakkın oluyor.insallah bir an önce bizde bebeklerimize kavuşuruz. Bende regli bekliyorum doktora gitmek için3.200 tl aşılama muayne 650 tl(sanırım 1 defaya mahsus alıyorlar öyle değil ise iptal ederim) yarın kısmet olursa gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?