- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Sorun kimdeydi eşinizin değerleri nasıldıBen devlette yaptırdım.sadece ilaç parası verdim 350 civarı
Eşimin değerleri de çok yüksek değildi 18 milyondu aşılama yaptırırken temizlendikten sonraki hali 38 milyon oldu. Bende de pko var.Sorun kimdeydi eşinizin değerleri nasıldı
Merhaba..Nasıl yapılıyor
Adetliyken mi adetten sonra mı kaçıncı gün yapılıyor
Tutma ihtimali nasıl??
Ücretler nasıl ben istanbulda özel hastane istiyorum..
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerimiz gelir bize
Bilgileriniz için çok teşekkür ederimMerhaba..
Öncelikle reglinizin 2 veya 3.günü doktora gidiyorsunuz. Yumurta takibine başlanıyor.. Yumurtalarınızın istenen büyüklüğe gelmesi için ilaç kullanıyorsunuz. Kontroller sonrasına yumurtalarınız 19-21mm büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinizden alınan sperm size transfer ediliyor. Transfer jinekolojik muayene pozisyonunda yapılıyor.
Aşılamada gebelik sansı pek yüksek değil. Ama doktorlar genelde yaşa ve olmama süresine göre aşılamayı denemek istiyorlar.. Merkezden merkeze fiyatlar değişir. Ben 2 sene once Anadolu Sağlık Merkezinde denemiştim. Şans çok düşük olduğundan pozitif sonuç alamadım. Asilama o zaman yanlış hatırlamıyorsam 500 tl idi. Igneler ve ilaclara ayrı ücret örüyorsun. Ne kadar ödedik su an hatırlayamıyorum. Süreç bünyene ve ilaclara vereceğin gelişime gore 15 gün sürüyor. Umarım olumlu sonucun olur.
Bu sureci tabiki doktorunun takibinde yapıyorsun. Doktorun seni en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor..
Devlette yaptırdımKızlar hangi hastanede ne kadara yaptırdınız aşılamayı??
Hiç ödeme yapmadın mı ?Devlette yaptırdım
Ücretsiz
Tutmadı
Bu ay 2. Yi yaptıracağım
yok yapmadımHiç ödeme yapmadın mı ?
Hangi ilacı kullandın bende pazartesi verecem raporum o zaman çıkacakyok yapmadım
sadece ilaç alırken eczaneye 300 tl verdim ilaç parası
PURENOLiğne kullandım canımHangi ilacı kullandın bende pazartesi verecem raporum o zaman çıkacak
Progesteron neden verildi ? Sizdeki problem neydiPURENOLiğne kullandım canım
günlik 50 doz
bir de ovitrelle verdi çatlatma iğnesi
bir de progesteron verdi
aşılamadan snr vajinal yoldan kullandım
Aşılamadan snr herkese veriyorlar sanırımProgesteron neden verildi ? Sizdeki problem neydi
Tüp bebek denediniz mi ? Rabbim kısa zaman da nasip etsinAşılamadan snr herkese veriyorlar sanırım
Bebek olursa tutunsun düşmesin diye
Bende bir sıkıntı yok
Eşimin morfoloji değeri düşük bir de sperm ileri
Hareket hızı az
Yok cnmTüp bebek denediniz mi ? Rabbim kısa zaman da nasip etsin
Yine yalnızım
Eşim çalışıyor şuan ben yalnızım keşke bebişim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?