• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama hakkında yardımcı olur musunuzz?? :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar aşılama hakkında bilgi verir misinizz??

Nasıl yapılıyor
Adetliyken mi adetten sonra mı kaçıncı gün yapılıyor
Tutma ihtimali nasıl??
Ücretler nasıl ben istanbulda özel hastane istiyorum..

:anneadayı::dua: İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerimiz gelir bize

Nasıl yapılıyor
Adetliyken mi adetten sonra mı kaçıncı gün yapılıyor
Tutma ihtimali nasıl??
Ücretler nasıl ben istanbulda özel hastane istiyorum..

:anneadayı::dua: İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerimiz gelir bize
Merhaba..
Öncelikle reglinizin 2 veya 3.günü doktora gidiyorsunuz. Yumurta takibine başlanıyor.. Yumurtalarınızın istenen büyüklüğe gelmesi için ilaç kullanıyorsunuz. Kontroller sonrasına yumurtalarınız 19-21mm büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinizden alınan sperm size transfer ediliyor. Transfer jinekolojik muayene pozisyonunda yapılıyor.
Aşılamada gebelik sansı pek yüksek değil. Ama doktorlar genelde yaşa ve olmama süresine göre aşılamayı denemek istiyorlar.. Merkezden merkeze fiyatlar değişir. Ben 2 sene once Anadolu Sağlık Merkezinde denemiştim. Şans çok düşük olduğundan pozitif sonuç alamadım. Asilama o zaman yanlış hatırlamıyorsam 500 tl idi. Igneler ve ilaclara ayrı ücret örüyorsun. Ne kadar ödedik su an hatırlayamıyorum. Süreç bünyene ve ilaclara vereceğin gelişime gore 15 gün sürüyor. Umarım olumlu sonucun olur.
Bu sureci tabiki doktorunun takibinde yapıyorsun. Doktorun seni en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor..

Merhaba..
Öncelikle reglinizin 2 veya 3.günü doktora gidiyorsunuz. Yumurta takibine başlanıyor.. Yumurtalarınızın istenen büyüklüğe gelmesi için ilaç kullanıyorsunuz. Kontroller sonrasına yumurtalarınız 19-21mm büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinizden alınan sperm size transfer ediliyor. Transfer jinekolojik muayene pozisyonunda yapılıyor.
Aşılamada gebelik sansı pek yüksek değil. Ama doktorlar genelde yaşa ve olmama süresine göre aşılamayı denemek istiyorlar.. Merkezden merkeze fiyatlar değişir. Ben 2 sene once Anadolu Sağlık Merkezinde denemiştim. Şans çok düşük olduğundan pozitif sonuç alamadım. Asilama o zaman yanlış hatırlamıyorsam 500 tl idi. Igneler ve ilaclara ayrı ücret örüyorsun. Ne kadar ödedik su an hatırlayamıyorum. Süreç bünyene ve ilaclara vereceğin gelişime gore 15 gün sürüyor. Umarım olumlu sonucun olur.
Bu sureci tabiki doktorunun takibinde yapıyorsun. Doktorun seni en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor..
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim :KK200:
Ben bu ay adetten sonra filmçekilcem adeti bekliyorum sonra sonucu götürcem doktorum uygun görürse bi sonraki adete kalıyor aşılama ozaman

Sen ne zaman yaptıracaksın aşılamayı bugün başlıyorum ben ...
Adetin 3.cü günü rahim kalınlığına bakıldı kist vardı ona baktı erimiş mi diye tedbir amaçlı gebelik testi yapıldı 7 gün merional 75 ml den kullanacam salı kontrolüm var

Hangi ilacı kullandın bende pazartesi verecem raporum o zaman çıkacak
PURENOLiğne kullandım canım
günlik 50 doz

bir de ovitrelle verdi çatlatma iğnesi
bir de progesteron verdi
aşılamadan snr vajinal yoldan kullandım

Back
X