Aşılama hakkında

Babynaz_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
49
5
6
29
Kızlar Salı günü aşılamam var şuan Gonalf 75 kullanıyorum ama aşılama anından çok korkuyorum ağrılı bir işlem mi ??

Hiç değil. Bende dün oldum ilk defa. Hafif bir baskı gibi oluyor kasıklarda. Hiç korma strese sokma kendini bence çok kısa sürüyor zaten
nerede yaptırdınız? ne kadar ödediniz? hemen ertesi gün işe gidebilir miyiz birde? bilgi verirseniz çok sevinirim

nerede yaptırdınız? ne kadar ödediniz? hemen ertesi gün işe gidebilir miyiz birde? bilgi verirseniz çok sevinirim
Dün saat 16.45 te yaptırdım. Kocaeli’de 30 bin verdim. Bugün sabah 8 de işe geldim :) doktor 35-40 dakika yatırdı beni sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi.

Dün saat 16.45 te yaptırdım. Kocaeli’de 30 bin verdim. Bugün sabah 8 de işe geldim :) doktor 35-40 dakika yatırdı beni sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi.
anladım teşekkürler. bana da aşılama demişlerdi ben 2 ay daha normal yolla denedim olmadı. büyük ihtimalle önümüzdeki ay aşılama yapacağım. konya da 20bin dediler. ama doktrorun yazıdığı ovitrella ilacı hiçbir yerde bulamadım.

Banada doktor onu yazdı çatlama iğnesi olarak bulamazsanız başka veririm dedi. Ben buldum allahtan. Sende doktoruna danış istersen başka bir ilaç ya da iğne versin çatlatma için

Kızlar Salı günü aşılamam var şuan Gonalf 75 kullanıyorum ama aşılama anından çok korkuyorum ağrılı bir işlem mi ??
Ağrılı bir işlem değil. Hafif bir şey hissedersiniz ama yormaz sizi. inşAllah tek seferde bebek tutunur. Bende 1 hafta önce yaptırdım aşılama. Günümü bekliyorum sonuç için.

Bende Aksaray da aşılama oldum. Burda 22bin ödedim. İstanbul Ankara İzmir Kocaeli gibi yerlerde daha yüksek rakamlar veriliyor.

Aşılama baya fiyat yukselmisya.2023 yılında ilaçla beraber 5.500 ödedim.insallah pozitif görürsün.korkmayin kasmayın.

Bende Aksaray da aşılama oldum. Burda 22bin ödedim. İstanbul Ankara İzmir Kocaeli gibi yerlerde daha yüksek rakamlar veriliyor.
Başka bir hastanede 40 bin demişlerdi. Doktorumun oldugu hastane 30 bin dedi biz sevindik :) meper bunlar bile çok pahalıymış maalesefki kocaeli istanbul Bursa pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…