Hiç değil. Bende dün oldum ilk defa. Hafif bir baskı gibi oluyor kasıklarda. Hiç korma strese sokma kendini bence çok kısa sürüyor zatenKızlar Salı günü aşılamam var şuan Gonalf 75 kullanıyorum ama aşılama anından çok korkuyorum ağrılı bir işlem mi ??
nerede yaptırdınız? ne kadar ödediniz? hemen ertesi gün işe gidebilir miyiz birde? bilgi verirseniz çok sevinirimHiç değil. Bende dün oldum ilk defa. Hafif bir baskı gibi oluyor kasıklarda. Hiç korma strese sokma kendini bence çok kısa sürüyor zaten
Dün saat 16.45 te yaptırdım. Kocaeli’de 30 bin verdim. Bugün sabah 8 de işe geldim :) doktor 35-40 dakika yatırdı beni sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi.nerede yaptırdınız? ne kadar ödediniz? hemen ertesi gün işe gidebilir miyiz birde? bilgi verirseniz çok sevinirim
anladım teşekkürler. bana da aşılama demişlerdi ben 2 ay daha normal yolla denedim olmadı. büyük ihtimalle önümüzdeki ay aşılama yapacağım. konya da 20bin dediler. ama doktrorun yazıdığı ovitrella ilacı hiçbir yerde bulamadım.Dün saat 16.45 te yaptırdım. Kocaeli’de 30 bin verdim. Bugün sabah 8 de işe geldim :) doktor 35-40 dakika yatırdı beni sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi.
Ahhh çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inanki sadece o ana kendimi odaklamıştımnerede yaptırdınız? ne kadar ödediniz? hemen ertesi gün işe gidebilir miyiz birde? bilgi verirseniz çok sevinirim
Ağrılı bir işlem değil. Hafif bir şey hissedersiniz ama yormaz sizi. inşAllah tek seferde bebek tutunur. Bende 1 hafta önce yaptırdım aşılama. Günümü bekliyorum sonuç için.Kızlar Salı günü aşılamam var şuan Gonalf 75 kullanıyorum ama aşılama anından çok korkuyorum ağrılı bir işlem mi ??
Bende Aksaray da aşılama oldum. Burda 22bin ödedim. İstanbul Ankara İzmir Kocaeli gibi yerlerde daha yüksek rakamlar veriliyor.anladım teşekkürler. bana da aşılama demişlerdi ben 2 ay daha normal yolla denedim olmadı. büyük ihtimalle önümüzdeki ay aşılama yapacağım. konya da 20bin dediler. ama doktrorun yazıdığı ovitrella ilacı hiçbir yerde bulamadım.
İnşallah sizinde Allah gönlünüze göre verir teşekkür ediyorum yorumlarınız için biraz içim rahatladıAğrılı bir işlem değil. Hafif bir şey hissedersiniz ama yormaz sizi. inşAllah tek seferde bebek tutunur. Bende 1 hafta önce yaptırdım aşılama. Günümü bekliyorum sonuç için.
Başka bir hastanede 40 bin demişlerdi. Doktorumun oldugu hastane 30 bin dedi biz sevindik :) meper bunlar bile çok pahalıymış maalesefki kocaeli istanbul Bursa pahalıBende Aksaray da aşılama oldum. Burda 22bin ödedim. İstanbul Ankara İzmir Kocaeli gibi yerlerde daha yüksek rakamlar veriliyor.
Rabbim herkese kolaylık versin.Başka bir hastanede 40 bin demişlerdi. Doktorumun oldugu hastane 30 bin dedi biz sevindik :) meper bunlar bile çok pahalıymış maalesefki kocaeli istanbul Bursa pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?