• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası pozitif olanlar

kpsss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
185
Puanlar
18
Merhabalar 🤎
Aşılamanın 7. Günündeyim ilk günden itibaren sık sık takip ediyorum ama aşılama sonrası pozitif olan ve belirtileri yazan kimse olmamış 🥲 Pozitif olup belirtileri ve süreci yazabilir misiniz? En azından burda cevap arayan bir çok kişiye yardımcı olmuş olursunuz

Merhabalar 🤎
Aşılamanın 7. Günündeyim ilk günden itibaren sık sık takip ediyorum ama aşılama sonrası pozitif olan ve belirtileri yazan kimse olmamış 🥲 Pozitif olup belirtileri ve süreci yazabilir misiniz? En azından burda cevap arayan bir çok kişiye yardımcı olmuş olursunuz
Benim bir çocuğum var o da aşılama ile olmuştu şimdi 2. İçin yine oldum bakalım henüz belli değil. Ama bu belirti kısmı çok belirsiz oluyo benim ilkinde hiçbi belirti olmamıştı mesela. Bence en belirgin denebilecek olan aşılamadan 6-7 gün sonsa olan kasık ağrısı ve çok hafif l lekelenme bunlar genelde gebelikle daha ilişkili. Progesteron verildiği için o zaten çoğu gebelik belirtisini taklit ediyor kafa karıştırıyor

Back
X