• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hakkında

Babynaz_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
51
5
6
29
Kızlar bugün aşılamamı oldum instagram da ki ünlü bir doktor var nurhan kılıç mikroçip aşılama yapıyor , fakat idrara sıkışık değildim öyle birşey demedi ve ultrasonla da bakmadan direk yaptı sizin nasıldı ?

Kızlar bugün aşılamamı oldum instagram da ki ünlü bir doktor var nurhan kılıç mikroçip aşılama yapıyor , fakat idrara sıkışık değildim öyle birşey demedi ve ultrasonla da bakmadan direk yaptı sizin nasıldı ?
bende ona yaptırdım pazartesi benim doktorum o somada

bizim de aynı tuvelete sıkışık gidersen zaten yarım saat uzanman gerekiyor aşılamadan sonra idrarını yapmaman gerekiyor o yüzden idrara sıkışık olmaman lazım zaten birde ultrasana gerek yok ki sonuçta orayı açıyor içersini görebiliyor

Aaaa sonucunuz nedir peki ?? Ben Kırklareli’den gelip yaptırırığp döndüm beklemedeyim
aaa görmüştüm ben sizin durum atmıştı doktor hanım uzaklardam gelen hastamızı diye aramızda 2 gün var benim 8.günüm haftaya pazartesi kan vericem ama o kadar dayanamam herhalde cumartesi pazar da idrar testi yapmayı düşünüyorum kendisi çok iyi bir doktor dur ben tam 1 yıldır gidiyorum

Sizin sorun neydi acaba özel değilse , inşallah gönlümüzde ki olur beklemek daha zor 🌸

aaa görmüştüm ben sizin durum atmıştı doktor hanım uzaklardam gelen hastamızı diye aramızda 2 gün var benim 8.günüm haftaya pazartesi kan vericem ama o kadar dayanamam herhalde cumartesi pazar da idrar testi yapmayı düşünüyorum kendisi çok iyi bir doktor dur ben tam 1 yıldır gidiyorum
Belirtilerinis var mı bende çok fazla şişkinlik var ağrı yok ama alt karın doluluk var ve çok fazla tuvalete gidiyorum duphosan kullanıyorum

Belirtilerinis var mı bende çok fazla şişkinlik var ağrı yok ama alt karın doluluk var ve çok fazla tuvalete gidiyorum duphosan kullanıyorum
aynıları bende de var artı göğüs uçlarımda hassasiyet başladı inşallah bebeklerimiz bizimledir siz ne kadarlık evlisiniz

Back
X