• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar herkese merhaba ✨
Ben 1,5 yıllık evlilikte 6 ay arayla 2 kere hamile kaldım.
1 i kimyasaldı 1 i ise servikal gebelikti kürtaj oldum ameliyatlı bir şekilde.
Son servikal gebeliğimde Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde ‘İnfertelite’ bölümüne yönlendirildik.
Benim zehirli tiroidim ve kürtaj sonrası pcos görüntüm var eşimin ise öğrendik ki bu süreçte spermleri fazla olsa da anomalisi bozukmuş 🙏🏻
Doktor bunların hepsini inceledikten sonra aşılama yapılması kararı verdi.
Doktorumun ismi Muzaffer Zeki Duman.
Bugün yani 26 eylülde reglimin son günü alttan muayene edildim ve iğnelerime hemen başlamam gerektiğini söylediler.
Gonal-f İğnesi;
26-27-28-29-30 eylülde 50 olacak şekilde vurulmamı söylediler ve 1 Ekimde tekrar kontrol istediler.
Yani çok yüksek ihtimal ovitrelle ile Ekim ayında aşılamam yapılacak Allah nasip ederse 🙏🏻❤️
Eylülde aşılama olanlar , Çam sakurada aşılama olanlar yada ekimde olacak olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Dikkat edilecek edilmeyecek şeyleri de aynı şekilde 🫶🏻
Canım bende çam ve Sakura da aşılamaya yeni başlayacağım evrak listesini yapıyorum Alime dilayda uzuna gidiyorum. Senin sürecin nasıl gidiyor

Bugün kan verecek olan arkadaşlar sonuçlarınızı bizimle de paylaşır mısınız? Bende de 2 3 gündür aşırı yorgunluk hissi başladı dün 12 saate yakın uyumuşum. söylediklerinize göre şuan tutunma sürecinde olabilirim. benim durumum da olan oldu mu başka? aşılamanın 7. günü

Evet bugğn kan verecek arkadaş vardı testi hep silik çizgi çıkıyordu, merak ettim verdi mi acaba.
Bende dün test yapmıştım iğne etkisi geçmişti bugün sabah yaptım merak edip tamamen geçmiş iğne etkisi iğne de bugün 9.günüm

Bugün kan verecek olan arkadaşlar sonuçlarınızı bizimle de paylaşır mısınız? Bende de 2 3 gündür aşırı yorgunluk hissi başladı dün 12 saate yakın uyumuşum. söylediklerinize göre şuan tutunma sürecinde olabilirim. benim durumum da olan oldu mu başka? aşılamanın 7. günü
Ben de bişey yok 🤷🏻‍♀️

Evet bugğn kan verecek arkadaş vardı testi hep silik çizgi çıkıyordu, merak ettim verdi mi acaba.
Bende dün test yapmıştım iğne etkisi geçmişti bugün sabah yaptım merak edip tamamen geçmiş iğne etkisi iğne de bugün 9.günüm
Benim de iğnenin 9.günü ama test yapmadım geçiyo mu 14 gün diyolardı genelde

Benim de iğnenin 9.günü ama test yapmadım geçiyo mu 14 gün diyolardı genelde
Bende bilmiyorum şaşırdım zaten öyle geçtiğini görünce normal de daha önce sadwce çatlatma iğnesi kullandığım da 12 14 arası geçmişti şimdi öyle görünce

Kızlar benim kan sonucum çıktı. Koskocaman NEGATİF 😴
Sıkma canını bunda da vardır bir hayır deyip bi sonraki aşama icin hazırla kendini ben şöyle düşünüyorum yumurta atamayan bi sürü kadin var biz onlara göre cok şükür daha iyiyiz rabbim bi şekilde bizim icin de uygun bir zaman belirlemiştir gayrete devam edecegiz.

Sıkma canını bunda da vardır bir hayır deyip bi sonraki aşama icin hazırla kendini ben şöyle düşünüyorum yumurta atamayan bi sürü kadin var biz onlara göre cok şükür daha iyiyiz rabbim bi şekilde bizim icin de uygun bir zaman belirlemiştir gayrete devam edecegiz.
Çok teşekkür ederim evet vardır bunda da bir hayr. Rabb'im'e şükürler olsun en azından rahmimiz var yumurtamız var ben çok inanıyorum mutlaka bir gün bende sizde anne olacağız Allah'ın izniyle 🤲🌸

Kızlar bnde bugun aşılama oldum duş aldım uzanıyorum hafif kasılmam var insaAllah olumlu sonuçlanır aksam da ilişkiye girin dedi bide progestan verdi fitil🙏🙏

Kızlar bnde bugun aşılama oldum duş aldım uzanıyorum hafif kasılmam var insaAllah olumlu sonuçlanır aksam da ilişkiye girin dedi bide progestan verdi fitil🙏🙏
Bende bugün oldum canım çam sakura da sen nerede oldun ? Olur olmaz dinlendirdiler mi beni hemen kaldırdılar 5 dk uzandım yada uzanmadım

Back
X