• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün adet olcakmisim gibi bel kasık ağrım çok oldu hatta dayanamadim ağrısına uzandım , adetim normalde sancılı olmaz ama işlemden dolayı böyle olduğunu düşündüm , surekli kendimi kontrol ettim geldi mi diye ama geçti yarim saat sonra ,bir de karnimda acıma hissi oldu , inşallah yarın ki testimde çıkar bu kez 14.gun yarın 😔

Merhabalar
Bende asılama yaptirdim. Bugun 2. Günum. Sabirsizlikla bekliyorum gunler gecsin diye. Ben hipo hastasiyim hic adet gormedim.
10 gun merional 150 igne kullandim
Toplam ilaclar asilama doktor muayene ucreti 3500 tl civarı tuttu. Özel doktora gittim. Aşilama esnasinda hic aci agri kanama olmadi. Hemen bitti zaten. Baş asagi olarak yarim saat dinlendirdi doktor.
SOnuc ne oldu canım

0.45 cikan beta degerim 2 gun sonra 3.36 oldu insallah yukselmeye devam eder. Kucuk kucuk batmalar var kasiklarimda. Beta dusuk olup sonradan yukselen var mi?

Merhaba kızlar postu açmıştım.
Bende 14. gün kan verdim 2,35 çıktı negatif.
Belki yükselir diye bekledim ama çok ağrılı adet yaşadım.
Umarım sizin aşılamanız tutar.
Eylüle kadar saldım artık.
Olmadı Eylül ayında Tüp Bebek yapacağım.
Benim aşılamamda da 7.000,000 sperm vardı ama nasip değilmiş
Rabbim ne verirse hayırlısını versin zaten.

Kızlar tekrar merhaba benim aşılamamda tutmadı malesef ve yumurtama kistlerim oluşmuş 2. Aşılamaya geçemiyoruz biraz ara vermeye karar verdim bikaç ay dinlenicem eşimin sperm hareket hızı düşük yükseltmek için bitkisel önerileriniz varmı acaba sizlere sormak istedim🥺

Back
X