• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama için bilgi yardımcı olun

umudayolcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
3
0
1
21
Herkese merhabalar öncelikle ben 3 yıldır evliyim korunma olmadı en başından çünkü evlenmeden önce adet sorunları yaşıyordum bişeylerin ters gittiğini biliyordum korunma gereği duymadım evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdim pcos olduğum 4 ay sonra söylediler doktor değiştirmiştim sadece doğum kontrol ilacı veriyordu doktor hiçbir süreçten bahsetmiyordu neyse ki doktoru değiştirdim doğum kontrol ilacını 6 ay boyunca kullandım daha sonra vitamin, çatlatma iğnesi, aşılama için de iğneler kullandım aşılama için gonal f 900 iğnesini yanlış bilgi verilince 1 gün eksik kullandım pazar günü uygulayıp pazartesi günü kontrole gidip aşılama için gün vericekti yumurtaların gelişimi durduğu için iptal edildi daha sonra tekrar deneyelim dedi bazı sorunlar nedeniyle gitmedim 10 gün önce gittim aşılama için eksik bilgileri tamamla ve adet olunca gitmemi söylediler fakat dahiliye doktoru d ve b12 vitamini eksik 3 hafta sonra kontrole gel şuan aşılama olumsuz dedi bu şartlarda ne yapmam gerekir

Sizin süreciniz hep eksik kalmış ve ara verilmiş..
Aşılama tüp bebek gibi işlemler gerçekten inanılmaz takip gerektiren işlemlerdir o yüzden ne olursa olsun ilerleme yapıp kontrole gitmeniz gerekiyor
1 gün gitmemeniz demek yumurtanın o gün çatlayabileceği anlamına gelir.
Diğer doktorlarda da eksikleriniz bittikten sonra döngü başında tekrar aşılamanız başlayacaktır merak etmeyin

Back