Aşılama Aşılama için fikrinize ihtiyacım var acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cerendgn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2021
41
20
18
28
Bugün aşılama yaptırdım doktorum ilk iki gün ilişki istedi daha sonra gün aşırı bilemedim ben ilk iki gün ilişki istemesi normal mi lütfen Fikrinizi almak istiyorum aşılama yaptıranlar yazarsa çok sevinirim

Bugün aşılama yaptırdım doktorum ilk iki gün ilişki istedi daha sonra gün aşırı bilemedim ben ilk iki gün ilişki istemesi normal mi lütfen Fikrinizi almak istiyorum aşılama yaptıranlar yazarsa çok sevinirim
tabı normal ıstemesı..yumurtanın catlatı spermlerı verdı şansı artırmak ıcın onlar tutmazsa zamanlı ılıskıyle yakalayın dıye ıstıyor ya da gerıden gelen yumurtanız var kucuk belkı onun ıcın..doktorunuzun talimatına uyun bence

Merhaba bende dün yaptırdım doktorum aynı şekilde benden de istedi bende araştırdım bu şekilde olması gerekmiş

Kesinlikle öyle yapın bende öyle yaptım çok şükür hamileyim , darısı başınıza inşallah .

C cerendgn ben geçen yıl tüp bebek tedavisi gördüğüm halde nasip olmadı hemde özel bir merkezde herşey gerçekten nasip Allah a inanın güvenin ve her denilen ne ise yapın inşallah dizinde güzel haberinizi alırız ♥️
MutluKedi MutluKedi evet canım devlette aşılama yaptırıp hamile kaldım ,darısı en güzel şekilde sizlere nasip olsun inşallah 🤲🏻🥰

C cerendgn ben geçen yıl tüp bebek tedavisi gördüğüm halde nasip olmadı hemde özel bir merkezde herşey gerçekten nasip Allah a inanın güvenin ve her denilen ne ise yapın inşallah dizinde güzel haberinizi alırız ♥️
MutluKedi MutluKedi evet canım devlette aşılama yaptırıp hamile kaldım ,darısı en güzel şekilde sizlere nasip olsun inşallah 🤲🏻🥰
Amin canım 😘 Canım kaçıncı günde belirtilerin başladı ve ne gibi belirtin oldu 🤗

Amin canım 😘 Canım kaçıncı günde belirtilerin başladı ve ne gibi belirtin oldu 🤗
Ben belirti filan aramadım çünkü tüp bebekten sonra imkansız olmaz diye düşündüm ama Allah'ım nasip etti . Normal süregelen meme hassasiyeti , kasıkta batmalar oldu 2,3 gün sonra ama birde tuhaf şekilde ayaklarımın altı çok üşüyordu karincalanmis halde .

Ben belirti filan aramadım çünkü tüp bebekten sonra imkansız olmaz diye düşündüm ama Allah'ım nasip etti . Normal süregelen meme hassasiyeti , kasıkta batmalar oldu 2,3 gün sonra ama birde tuhaf şekilde ayaklarımın altı çok üzüyordu karincalanmis halde .
Karın ağrınız varmıydı adet olacak gibi 🤗

Çok sevindim adınıza 😘 darısı başımıza inşallah 😘
Benimki zorlu yollardi hiç beklemedigim anda nasip oldu darısı sizlere ben duacinizim . Eğer okumak isterseniz okuyun canım umut olsun diye diyorum . " Bunu sadece içinize su serpmek için yazıyorum" konu . Orda sınavımı o aldığım müjde ile.yazmistim okuyabilirsiniz

Benimki zorlu yollardi hiç beklemedigim anda nasip oldu darısı sizlere ben duacinizim . Eğer okumak isterseniz okuyun canım umut olsun diye diyorum . " Bunu sadece içinize su serpmek için yazıyorum" konu . Orda sınavımı o aldığım müjde ile.yazmistim okuyabilirsiniz
Tamam canım 🤗

Öyle çok çaba gösteriyoruz ki o vurduğumuz iğneler canımızı yaksa da elimiz titremeden yapıyoruz . Yok canım yanmış yok acımış hiç Birimizin umrumda değil yeterki olsun rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah buraya hamile kaldığımı da yazarım ❤️

Hayırlı olsun öncellikle bende asilamayla hamile kaldım Zeynep kamilde orda gün aşırı yapılmasını istediler bide iki gün üst üste olunca sperm hemen çok olmaz ki 😅

Bende dun asilama oldum doktor bana pazar pazartesi sali iliski olsun dedi ama bana pazar gunu gec geldi yumurtalar gider diye dusundum asilamanin ertesi gunu iliski oldu

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bendede aynısı var şuan perşembe günü aşılama oldum perşembe akşamı ve cuma günü ilişkiye girmemi istedi hatta aşılamadan sonra kanamam olabileceğini korkmamam gerektiğini söyledi umarım çabalarımıza değer :) hayırlısıyla kucağımıza alırız

Back
X