• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos ve ilk tüp bebek süreci hüsranı

Naçizane bireysel olarak sana vereceğim tavsiye mutlaka bir 4 ya da 5 kg daha ver yumurta kalitesini arttırmak istiyorsan mutlaka her gün bir yarım avokado tüket haftada iki gün somon ye temiz beslen lifli beslen antioksidandan zengin meyveleri mutlaka Smoothie yaparak hayatına kat hatta bununla alakalı yapay zekaya yazarsan sana çok güzel Smoothie tarifleri veriyor Kuenz Q mutlaka al omega folik aşıt D vitamini bunlar çok önemli ben bu şekilde az olan yumurta rezervimi kaliteli bir hale getirerek beşinci güne kadar getirebildim ben bunların çok faydasını gördüm mutlaka dene çünkü döllenme aşamasında yumurtalık kaliteli olursa döllenme gerçekleşiyor diye bana bilgi vermişlerdi çünkü erkeğe ımbs testi yapıldığı için zaten en kaliteli spermler seçiliyor senin de yumurtalık kaliteni iyi olursa inşallah beşinci günü çok rahat görürsün çünkü yaşın çok genç güzel sonuçlar almak için mutsuzluğa kapılma

Ben başkentte yaptığıma çok pişman oldum asla psikolojimi düzeltecek bi söz söylemedi doktorum. Aşılama yapacağı zaman hazırlandım içeri girdi ve şansın %3-5 dedi. Bedenim kaskatı kesildi. Tüp bebekte de opu dan sonra bana diyor kalitesizlik oluyor pkos da. O zaman neden yaptık diyemedim ağlamaya başladım zaten. Yani elbette her insanın hikayesi hormonları çok farklı, bunun farkındayım ama 3. Gün dondurmamakla ne alakası var. Ve sürekli 33 yaş biraz zorlu zamanın az diye diye daha çok strese girdim ben
38 e kadar çok zor değil. Ankara’da mısın canım sen

Sanırım eşimin değerleri de fazlasıyla etkiliyor bizi. Çünkü öyle ileri derece bi pkos yok bende. Bazen düzensiz olsa da genelde 33 günde bi adet olurum LH ve FSH değerim 5-6 gibi değerlerde. Tek yüksek olan prolaktin o da 21 civarı çıkıyor bazen 18. Ve inanın dışardan tüketen biri değilim. Şeker tüketimine dikkat ediyorum, kahve içmeyi sınırladım. Benim stres düzeyimden diye düşünüyorum artık. Çünkü başka sebep yok. Kilo ver dedi doktor 9 kg verdim. Sürekli sigara kullanımının sonuçları diyor doktor. Ne ben ne eşim ağzımıza sigara sürmedik hayatımız boyunca. Hocam kullanmıyoruz diyorum işte 8 ay önce de kullansanız şuan çıkıyor etkisi diyor, sanırım inanmıyor 😃
Yok ya yaldır yaldır sigara içen insanlar var korunduklari halde Bebek oluyor.Biraz bahane bulmaya çalışmis doktor.Sanirim dediğiniz gibi eş etkili çünkü benim adetler vs düzenli bile değildi.Yani pkos tek başına asla gebeliğe engel değil hatta ikiz gebelik oldu bende.Umarim en kısa sürede problem çözülür ve mucizenize kavuşursunuz ❤️🙏🏻

Back
X