AŞILAMA İÇİN KLOMEN, SONRASINDA YAŞADIĞIM SIKINTILAR

Canım selam bana da doktor direk klomen başladı herhangi bi kontrol yapmadan, 3 yumurtam büyüdü ama çatlamadı ve kist oluştı. 2 tanesi adetle atıldı. 1 tanesi halen durduğu için yasmin başladık, dün ilk hapı içtim. Çok moralim bozuk, inşallah doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra da etkisi devam etmez, zaten çocuk istiyoruz süremizi öteledi bu durum bizim de
Bende suanda ayni durumu yaşıyorum siz 2024te yazmışsınız. Sonraki sureciniz nasıl oldu anlatabilir misiniz.

Canım selam bana da doktor direk klomen başladı herhangi bi kontrol yapmadan, 3 yumurtam büyüdü ama çatlamadı ve kist oluştı. 2 tanesi adetle atıldı. 1 tanesi halen durduğu için yasmin başladık, dün ilk hapı içtim. Çok moralim bozuk, inşallah doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra da etkisi devam etmez, zaten çocuk istiyoruz süremizi öteledi bu durum bizim de
Bende suanda ayni durumu yaşıyorum siz 2024te yazmışsınız. Sonraki sürecinin nasıl oldu anlatabilir misiniz.
Merhaba aynısını haziran ayında yaşadım 30mm olan yumurta adetle atılır dendi ama daha da büyümüş sonra ve mecbur doğum kontrole başladım. 1 hafta sonrasında adet oldum tekrar ve atmaya başladım ama 20gün küsür adet gördüm aşırı ağrılıydı :( klomenden nefret ediyordum o günden beri…..
Sonra ne oldu. Küçüldü mu kistiniz?

Bende suanda ayni durumu yaşıyorum siz 2024te yazmışsınız. Sonraki sureciniz nasıl oldu anlatabilir misiniz.
Benim o sürecim biraz uğraşmalı geçti, klomenden sonra 2 ay doğum kontrol hapı kullandım geçsin diye. Sonra başka bi doktor bu sefer femara deneyelim dedi onu denedik onda da aynı hikaye oldu çatlamadı kistleşti, onu da temizlemek için 1 ay daha kullandım doğum kontrol hapı. Böyle 5-6 ay geçti. Artık haplar işe yaramayınca tüp bebek sürecine geçtik, ilk tüp bebek denemem dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu negatif oldu. Ağustos 2025te 2. Kez tüp bebek denedik bu sefer taze transfer 3. Gün embriyosu transfer oldum çok şükür pozitif oldu. Şimdi kızımızı bekliyoruz 🙏🏼 sürecinizle ilgili sormak istedikleriniz olursa bildiğim ölçüde yardımcı olmak isterim

Bende suanda ayni durumu yaşıyorum siz 2024te yazmışsınız. Sonraki sürecinin nasıl oldu anlatabilir misiniz.

Sonra ne oldu. Küçüldü mu kistiniz?
Sonra adetle beraber attım doğum kontrol hapı kullandım birsüre

Back
X