Aşılama aşılama için morfoloji kaç olmalı???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
96
Zonguldak
kızlar nerdeyse 2 yıl oldu isteyeli bebiş gelmedi... 3 ay önce falan eşim test yaptırdı, sayı iyi (66 milyon) fakat hareketlilik ve morfoloji %2 civarında...tüp bebek yaptırmak için maddi açıdan toparlanamadık, yaza kadar da toparlanamıcaz...bu yaz olmazsa öbür yaza kalmak zorunda...o zaman da yaşım ilerliyor ve beklemek çok zor...acaba diyorum aşılama olabilir mi...yaşadığım şehir çok küçük doğru dürüst doktor yok soracağım...aşılama için morfoloji ve hareketlilik sınırı var mı...bu durumda yaptırsak umut var mı??? yardımcı olursanız çok sevinirim...

kızlar lütfen cevap verin...bu yaz aşılama olmazsa seneye yaza kadar beklemem gerekecek...

neslicim aşılama yaptırmak için morfolojinin 4 ve üzerinde olması gerekiyo ama morfolojinin 2 olmasıylada aşılama yapılıyo cnm sonuçta spermlerin içinden sağlıklı olanları alınıyo..nerde oturduğunu bilmiyorum ama iyi bir doktor bulmadan bu işlere başlama derim ben sana..

antep eurofertile gideyim diyorum...eşimi test için ikna etmem 1,5 yıl sürdü...bu süre boyunca hep ben kendimde aradım sorunu, kendimce kürler falan yaptım ve doğal yoldan olur diye düşündüm, bu arada bürsürü borcun altına girdik, sonra eşimin tahlili çok kötü çıkınca dumura uğradık resmen...bu yaz hamile kalmak istiyorum...kışın tedavi olamayız, ikimiz de çalışıyoruz, öbür yaz da çok geç...Rabbim bekletmesin...inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz...

erkekler genelde bu tarz durumlarda hem çekingen olurlar ama sonunda onu ikna etmen iyi olmuş..eşine sonuçları öğrendikten sonra doktora gitmesini söyledinmi peki üroloğa?keçiboynuzu kürü yap ona o iyi geliyo..inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın allah yardımcın olsun..

muayene oldu, çok şükür varis falan çıkmadı...kürlere başlıcam yaza kadar artırabilirsek morfolojiyi...

neslii ordamısın canim özel mesaj yazmışsın ama benim mesaj yazma hakkım yokmuş yazamadım düşükle ilgili bir konu sormuşsun ordaysan eğer cevap vericem canim

Ben kendimi hazırlamıştım bu ay bütün tahlillerimi yaptırıp gelecek aya aşılama yaptıracaktım. Muayeneye gittiğimde doktor beklememi söyledi. %0 ileri hareket ve %6 normal morfoloji ile normal yoldan olma şansımızı deneyeceğiz. Ne kadarlık bir şanssa artık. Kader kısmet ...

beklemeye mi karar verdin?eşimde de ileri hızlı sperm sayısı düşüktü,fakat aşılama için yeterliymiş,doktoru bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorum,aşılamaya geçeyim diyorum,eşime doktoru proxeed plus kullanmasını söyledi ama hem bi faydası olmadı hem de eşim için olumsuz şeylere yol açtı,kullanan ve memnun kalan oldu mu acaba

slm eşimin morfolojısi 0 ileri hareket 0 ve bana önce aşılama yapıldı sayı yeterli olduğu için.şans az evet ama kısmet bugün 4.günüm. bence tüpten önce aşılama denemmeye değer hemde az masraflı

kızlar birşey soracağım çok acil cevap bekliyorum,önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağım,2 hastane arasında kaldım,birisinin kadın doğum doktoru çok iyi,diğerinin üroloğu.Biz de eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşük fakat benim de tüpümün biri tam açıkken diğeri hafif açık kapalı arası birşey,şimdi bu spermlerin yıkanıp ayıklanması işlemini ürologla beraber laborant mı yapıyor?yani eşimin durumunu bilen takibini yapan doktora mı gidelim yoksa önemli olan bu spermlerin bana zerk edilmesi mi yani kadın doğumcunun usta olduğu yere mi gideyim,bilen varsa yazsın kızlar

Canim bence spermlerin iyi yikanmasi daha onemli.sonucta asilama yapilirken ultrasonla ekrandan bakilarak yapiliyor.herhangi bir kadin dogumcu da yapabilir.ama spermlerin yikanmasinda kullanilan yontem onemli.bizim spermleri doktor yikadi ama diger hastanelerde isleyis nasil bilemiyorum.

nerede yaptırdın canım,özel miydi devlet hastanesi mi,hangi şehirdesin

nerede yaptırdın canım,özel miydi devlet hastanesi mi,hangi şehirdesin
Canim ben konyadayim.ozelde yaptirdim.tup bebek merkezi olan herhangi bir yerde yaptirabilirsin.cunku bazi yerler sperm yikamiyor.baska bi yerde yikatip asilama yapilacak yer goturuyorsun bu da spermler acisindan ii degil.ama tup bebek merkezi olan bir hastanede sorun olmaz.

Canim sakincasi yoksa sorun neydi sizde galiba bebis bekliyorsunuz insallah kucaginiza alirsiniz benim sorunum morfolaji sorunum var

Canim sakincasi yoksa sorun neydi sizde galiba bebis bekliyorsunuz insallah kucaginiza alirsiniz benim sorunum morfolaji sorunum var
Azramelek, morfolojiye kaç kere baktırdın? Bizde de vardı ama sonra fark ettik ki değerler sürekli değişiyor. Morfoloji yükseldi sayı düştü. Morfoloji düşüktü sayı iyiydi. Yani en ufak bir şeyden etkileniyor spoşlar bence.

bir sene
bir sene oldu sizin de morfoloji mama nasıl yukseldecegimi bilmiyorum sayımızda sorun yokmu sedece morfoloji sorunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…