• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama için ovitrella ve gonal arayanlar için fırsat

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 250 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir . 0539 663 86 34
son kullanma tarih: 07/ 2013

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 200 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir . 0539 663 86 34

Son düzenleme:
1 kutu gonal f 450 pen satılık dolapta muhafaza ediliyor. 150 tl istanbul içi kargo benden

Bende de 2 kutu GonalF 300 var. Dolapta saklıyorum. Ispartadayım. Almak isteyen olursa uygun fiyata vereceğim.

ben almak istiyorum çorumdan yazıyorum kargoyla yollayabilir misiniz? nerde muhafaza ettiniz bi de:26:

Aldığım günden beri buzdolabında saklıyorum. Ama soğuk zinciri bozulmadan kargoyla gitmesi imkansız. Ama soğuk tutucu çantada buz jelleri de koyarak otobüsle gönderilebilir.

Ewt o şekilde buz kaliplari varsa olabilir ozelden görüşelim sana uyarsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 kutu gonal f 450 pen satılık dolapta muhafaza ediliyor. 150 tl istanbul içi kargo benden

merhaba bugün dr. belirleyecek hangi iğneyi kullanacağımı
eğer bu ilaç derse irtibatta olalım lütfen :16:

canım bir kutu aldım dün dr. acil istedi gösterip anlatmak için
2. yi isterse sende duruyormu ve ne taraftasın ben alsam ya bozlursa korkum o kargoya bi günde gelcek bu sıcakta

Back
X