Aşılama aşılama için ovitrella ve gonal arayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

badem34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
153
1
46
İstanbul

Eklentiler

• $09022012148.webp
    $09022012148.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 1.146
Son düzenleme:
herkese merhaba,
aralık ayında aşılama için ilaç aldım.
ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
ilaçları aldığımız eczane, barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
"Aşılama yolunda tecrübelerimiz" konusuna yazdım, oradaki arkadaşlar yeni konu açmamın daha faydalı olacağını söylediler.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor.
ilacı bulamayanlara, ssk indirimi olmayanlara, rapor çıkartamayanlara uygun fiyattan vererek yardımcı olmak istiyorum.
ilgilenenler özel mesajdan bana ulaşabilirler.

Eki Görüntüle 373655

mrb ovitrella ne kadar fıyatı nerede oturuyorsun umarım satılmamıstır ıhtıyacım olbılır

canım özelden mesaj atabilisen sevinirim gonal f ve ovitrella ne kadar ücretleri

mesajını aldım teşekkür ederim ilaçları ne zaman almıştın son kullanma tarihi ilaçların üzerinde ne yazıyor

herkese merhaba,
aralık ayında aşılama için ilaç aldım.
ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
ilaçları aldığımız eczane, barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
"Aşılama yolunda tecrübelerimiz" konusuna yazdım, oradaki arkadaşlar yeni konu açmamın daha faydalı olacağını söylediler.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor.
ilacı bulamayanlara, ssk indirimi olmayanlara, rapor çıkartamayanlara uygun fiyattan vererek yardımcı olmak istiyorum.
ilgilenenler özel mesajdan bana ulaşabilirler.

Eki Görüntüle 373655

canım özelde mj atamıyorum.gonalF ye ihtiyacım var.ücreti nedir acaba.42 yaşındayım tedavilerimi devlet karşılamıyor.inan çok zor durumdayız.fiyat konusunda yardımcı ol lütfen.yeni tedavim hüsranla bitti bugün.msn.dende yazabilirsin.B.berna35@hotmail.com.görüşmek ümidiyle.

son kullanma tarihlerini de yazayım, herkes görsün:
ovitrelle 10/2012
gonal 1 tanesi 08/2012, 2 tanesi de 04/2013

Back
X