Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba,
aralık ayında aşılama için ilaç aldım.
ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
ilaçları aldığımız eczane, barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
"Aşılama yolunda tecrübelerimiz" konusuna yazdım, oradaki arkadaşlar yeni konu açmamın daha faydalı olacağını söylediler.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor.
ilacı bulamayanlara, ssk indirimi olmayanlara, rapor çıkartamayanlara uygun fiyattan vererek yardımcı olmak istiyorum.
ilgilenenler özel mesajdan bana ulaşabilirler.
Eki Görüntüle 373655
özel mesaj gönderdim.
herkese merhaba,
aralık ayında aşılama için ilaç aldım.
ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
ilaçları aldığımız eczane, barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
"Aşılama yolunda tecrübelerimiz" konusuna yazdım, oradaki arkadaşlar yeni konu açmamın daha faydalı olacağını söylediler.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor.
ilacı bulamayanlara, ssk indirimi olmayanlara, rapor çıkartamayanlara uygun fiyattan vererek yardımcı olmak istiyorum.
ilgilenenler özel mesajdan bana ulaşabilirler.
Eki Görüntüle 373655
tüm mesajları yanıtladım.
teşekkürler ilgin için ama sımdılık ertelendı asılamam mayıs 10na kadar beklemedeyım baska ıhtıyacı olana verebılırsınız