• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asilama icin yardimmmmm...

Merhaba.daha once etlik zubeyde hanimda 2 asilama yaptirdim.hani devlette tup bebege gecmek icin 3 kez asilama olmak gerekiyormus ya ben istanbul suleymaniyede olsam bu kabul olr mu 3.olarak.suleymaniyede asilama yapiyorlar mi.iyi ve basarili bir hastane mi.hic olan var mi bilginiz varsa benle lutfen paylasir misiniz....
Cnım mrhba bnd etlık zbydede 2 aşılama oldum ttmadı esımı kntrol etmemştı etlık zbeyd dırek asılama dmstı ama özele gtdk esmde 2.drece 2taraflı varıkosel cktı soka grdk 2 snem zübeyde de bsuna gtdı amelyt oldu eşm smd bundan snra ıns bebşm olck snd esıne bakılmadysa ltfn baklsn özel doktr ddkı bze dvlet tûp bebege ynlendrmek ıcn asılama ypar ddı

Cnım mrhba bnd etlık zbydede 2 aşılama oldum ttmadı esımı kntrol etmemştı etlık zbeyd dırek asılama dmstı ama özele gtdk esmde 2.drece 2taraflı varıkosel cktı soka grdk 2 snem zübeyde de bsuna gtdı amelyt oldu eşm smd bundan snra ıns bebşm olck snd esıne bakılmadysa ltfn baklsn özel doktr ddkı bze dvlet tûp bebege ynlendrmek ıcn asılama ypar ddı

Merhaba esimin tahlilleri yapildi sadece.olumsuz bisey yok denildi.acaba esiniz icin dediginiz durum etlikteki sadece tahlillerden belli olmaz demi.baktirmasi mi gerekiyir.siz hangi hastanede yaptirdiniz

merhaba bende Avrupa Şafak ta yaptırdım aşılamamı çok ilgililer sağolsunlar. doktorum serdar bey çok anlayışlı ve rahatlatan biriydi. bende rahim filmi çektirdim ikiside açık çıktı tüplerin. eşimde de bir problem çıkmadı ama kısmet değilse olmuyor işte. adetimin 5. gününden itibaren klomen kullandım günde bir kez.sonra 3 gün bekledikten sonra kontrole gittim 2 yumurtam gelişmişti biri 20mm, diğeri 16mm.06.09.2014 cumartesi aşılama içim gittim ikiside çatlamıştı :) çok acısız ve ağrısız bir operasyondu hemşire ve doktorla sohbetle geçti :) herşey yolundaydı ama tutma ihtimali %20 yi düşününce insan bir duruyor. benim hikayem bu şimdi 20 eylülü bekliyorum umarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder yanı sıra bana da :)

merhaba bende Avrupa Şafak ta yaptırdım aşılamamı çok ilgililer sağolsunlar. doktorum serdar bey çok anlayışlı ve rahatlatan biriydi. bende rahim filmi çektirdim ikiside açık çıktı tüplerin. eşimde de bir problem çıkmadı ama kısmet değilse olmuyor işte. adetimin 5. gününden itibaren klomen kullandım günde bir kez.sonra 3 gün bekledikten sonra kontrole gittim 2 yumurtam gelişmişti biri 20mm, diğeri 16mm.06.09.2014 cumartesi aşılama içim gittim ikiside çatlamıştı :) çok acısız ve ağrısız bir operasyondu hemşire ve doktorla sohbetle geçti :) herşey yolundaydı ama tutma ihtimali %20 yi düşününce insan bir duruyor. benim hikayem bu şimdi 20 eylülü bekliyorum umarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder yanı sıra bana da :)

Insallah tutar asilamaniz hayirli olsun oncelikle.ben yabancisiyim istanbulun avrupa safak ilk kez duydum avrupada mi bu hastane.insanlik acisisndan memnunsunuz sanirim.ucretleri nasil bi sakincasi yoksa bilgi verebilir misiniz.belki kismetimiz ordadir:))

bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabi canım :) Gaziosmanpaşa meydan da bu hastane ilk muaneye de beni adetimin 3. günü çağırdı serdar bey 110 tl muayene ücreti verdim eşimde sperm tahlili yaptırdı 75tl. tabi bunun yanında bazı tahlillerde istedi hepatit,aids,hemogram falan aklımda değil şu an ben o tahlilleri anlaşmalı olduğumuz başka bir hastanede yaptırdım eşim orda yaptırdı ne kadar tuttuğunu hatırlamıyorum.rahim filmi istedi benden herşey normaldi çünkü . tüplere bakmak için film çektirdim 330 tl idi.açık çıktı ikiside. sonra aşılama yapılacak ay yine adetimin 3. günü gittim muayene oldum 85tl. klomen diye bir ilaç verdi 5 gün boyunca kullandım ilaç çok 10tl falandı sanırım.ilaç bittikten 3 günsonra yine kontrole gittim ücretsizdi. klomen etkisiyle gelişen yumurtaları çatlatmak için ovitrel diye bir iğne verdi 65tl.iğneden 36 saat sonra gittik eşim sperm verdi ve aşılamamı yaptılar 850tl verdik. hala toplamadım canım maaliyeti ama hepsi bu ödediklerimizin.Rabbim hayırlı etsin inşallah:) bu arada insanlık olarak çok memnun kaldım çünkü doktorumun cep telefonu hep açık her zaman soru sorabildim hatta aradığımda kapalı ise bana kesinlikle döndü. herşey yolundaydı canım bundan sonrası Rabbime kalmış

Merhaba.daha once etlik zubeyde hanimda 2 asilama yaptirdim.hani devlette tup bebege gecmek icin 3 kez asilama olmak gerekiyormus ya ben istanbul suleymaniyede olsam bu kabul olr mu 3.olarak.suleymaniyede asilama yapiyorlar mi.iyi ve basarili bir hastane mi.hic olan var mi bilginiz varsa benle lutfen paylasir misiniz....

Gecen hafta istanbulda kucukcekmecede devlet hastanesine gittim.durumumu anlattim.doktor iki kez igneli asilamadan sonra tüp bebege gecilecegini soyledi.her hastanenin tup bebek sarti farkli oluyormus.dogru mudur.o zaman giderim bi anakarada tup bebek yaptırır im sonra olmadi giderim istanbul da yaptırır im mantikli mi sizce?? ? Hic benim gibi olaniniz var mi???

aşılama tutmadı malesef:KK43: üstüne bi de ilaçlar kist yapmış doğum kontrol hapı verdi doktor zaten dış gebelik sonucu tüpün biri alınmıştı o yüzden benim aşılama tutması ihtimali çok düüşük
Hayirlisi olsun canım inşallah. Uzulme neticede tek tuple de bebek olur.Rabbim ol derse olur.vakti zamani vardir herseyin...umutsuz olma dua edelim birbirimize.ben bi ara cok saldim kendimi ama simdi dusunuyorum olsa iyi olur ama bu dunyadaki tek amacimiz cocugumuzun olmasi degil.bunu dusun ve rahatla.ben en umulmafik bir zamanda olcagini düşünüyorum insallah:)))

Hayirlisi olsun canım inşallah. Uzulme neticede tek tuple de bebek olur.Rabbim ol derse olur.vakti zamani vardir herseyin...umutsuz olma dua edelim birbirimize.ben bi ara cok saldim kendimi ama simdi dusunuyorum olsa iyi olur ama bu dunyadaki tek amacimiz cocugumuzun olmasi degil.bunu dusun ve rahatla.ben en umulmafik bir zamanda olcagini düşünüyorum insallah:)))
Insallah canim hayirlisiyla bize de nasip eder allah zaten unut diyo herkes ummadik zamanda olur deniyo artik hayirlisi tedaviyi de birakacagim biraz dinlneyim diyorum sonra bir asilama daha denerim

Back
X