Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varAşılama ilaçlarına ihtiyacım var ilaçlar gonal F ve çatlatma iğnesi elinde olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Ay benim çok ihtiyacim var yardımcı olacak misiniz acaba yaBende var
Ay benim ihtiyacım var lütfen yardımcı olabilecek misinizBende de var gonal f
Hangi şehirdesinizAy benim ihtiyacım var lütfen yardımcı olabilecek misiniz
Ben Diyarbakırdayim ama ilaçlar hangi şehirde olsa da kargo olur otobusle olur aldirtirim vallahi yeter ki olsunHangi şehirdesiniz
Bende 1 tane gonal f 450 var ama evden cikma sansim yok suanlikBen Diyarbakırdayim ama ilaçlar hangi şehirde olsa da kargo olur otobusle olur aldirtirim vallahi yeter ki olsun
Ay acaba hiç kargoya gitme şansınız yada evden Trendyol ekspersle falan aldırma şansınız yok mu gerçekten çok ihtiyacım var ve inanın maddi gucumuzde yok çok pahalilar bir şekilde bulmam lazımBende 1 tane gonal f 450 var ama evden cikma sansim yok suanlik
Kocaelideyim
Eğer otogar size yakınsa veya ulaştırma şansınız varsa Diyarbakıra gelen herhangi bir firmaya da verseniz direk getiriyorlar ben alırım burdaki otogardanBende 1 tane gonal f 450 var ama evden cikma sansim yok suanlik
Kocaelideyim
Gecen hafta kanamam oldugu icin evden cikmiyorum genelde yatiyorum maalesef :/Eğer otogar size yakınsa veya ulaştırma şansınız varsa Diyarbakıra gelen herhangi bir firmaya da verseniz direk getiriyorlar ben alırım burdaki otogardan
Evet evet benimde ablam Antep'te onun insülin iğnelerini.gonderiyorum soğuk şekilde gönderiler poşet 2 tane buz kalıbı da koyuyorum hiç sorun olmuyor bı şekilde ulastirsaniz otogara ya lütfen …. bu da benim numaram WhatsApptan konuşsak iyi olur vallaGecen hafta kanamam oldugu icin evden cikmiyorum genelde yatiyorum maalesef :/
Kargoyla gonderim olmaz soguk zinciri bozulur
Otobusler soguk sekilde gonderiyorsa sorarim ama otogara gitme durumum yok birkac gun
Gelip buradan alabilecek olan varsa vermeyi dusundum
Eger otogara gidebilirsem size mesaj atarim, kaydettim silin isterseniz numaranizi herkese acik cunkuEvet evet benimde ablam Antep'te onun insülin iğnelerini.gonderiyorum soğuk şekilde gönderiler poşet 2 tane buz kalıbı da koyuyorum hiç sorun olmuyor bı şekilde ulastirsaniz otogara ya lütfen ….. bu da benim numaram WhatsApptan konuşsak iyi olur valla
Tamam size rica etsem bı mesaj atsanız bende numaranızı kaydetsem haberleşmek içinEger otogara gidebilirsem size mesaj atarim, kaydettim silin isterseniz numaranizi herkese acik cunku
Dedigim gibi su an evden cikamiyorum, cikabilecek olursam soracagim
Merhabakar bende tüp bebek ilaçların hepsi mevcutEğer otogar size yakınsa veya ulaştırma şansınız varsa Diyarbakıra gelen herhangi bir firmaya da verseniz direk getiriyorlar ben alırım burdaki otogardan
Hangi ilaçları arıyorsunuz bende hepsi vardaAy benim çok ihtiyacim var yardımcı olacak misiniz acaba ya
Merhabalar bana şuan için gonal-f ve Ovitrelle lazım keşke yardımcı olsanız çok duacı olurum size vallahi yaa hangi sehirdesiniz bu aradaHangi ilaçları arıyorsunuz bende hepsi varda
Cetrotide 250 mg 06.2025 son kullanmaMerhabalar bana şuan için gonal-f ve Ovitrelle lazım keşke yardımcı olsanız çok duacı olurum size vallahi yaa hangi sehirdesiniz bu arada
Cetrotide 250 mg 06.2025 son kullanmaMErhaba Elimde Gonal-f900 var uygun fiyata verebilirim. isterseniz.ankaradayım