Aşılama ilaçlarına ihtiyacım var ilaçlar gonal F ve çatlatma iğnesi elinde olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum

kader4204

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
1
0
1
34
Aşılama ilaçlarına ihtiyacım var ilaçlar gonal F ve çatlatma iğnesi elinde olan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Eğer otogar size yakınsa veya ulaştırma şansınız varsa Diyarbakıra gelen herhangi bir firmaya da verseniz direk getiriyorlar ben alırım burdaki otogardan
Gecen hafta kanamam oldugu icin evden cikmiyorum genelde yatiyorum maalesef :/
Kargoyla gonderim olmaz soguk zinciri bozulur
Otobusler soguk sekilde gonderiyorsa sorarim ama otogara gitme durumum yok birkac gun
Gelip buradan alabilecek olan varsa vermeyi dusundum

Gecen hafta kanamam oldugu icin evden cikmiyorum genelde yatiyorum maalesef :/
Kargoyla gonderim olmaz soguk zinciri bozulur
Otobusler soguk sekilde gonderiyorsa sorarim ama otogara gitme durumum yok birkac gun
Gelip buradan alabilecek olan varsa vermeyi dusundum
Evet evet benimde ablam Antep'te onun insülin iğnelerini.gonderiyorum soğuk şekilde gönderiler poşet 2 tane buz kalıbı da koyuyorum hiç sorun olmuyor bı şekilde ulastirsaniz otogara ya lütfen …. bu da benim numaram WhatsApptan konuşsak iyi olur valla

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet evet benimde ablam Antep'te onun insülin iğnelerini.gonderiyorum soğuk şekilde gönderiler poşet 2 tane buz kalıbı da koyuyorum hiç sorun olmuyor bı şekilde ulastirsaniz otogara ya lütfen ….. bu da benim numaram WhatsApptan konuşsak iyi olur valla
Eger otogara gidebilirsem size mesaj atarim, kaydettim silin isterseniz numaranizi herkese acik cunku
Dedigim gibi su an evden cikamiyorum, cikabilecek olursam soracagim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bana şuan için gonal-f ve Ovitrelle lazım keşke yardımcı olsanız çok duacı olurum size vallahi yaa hangi sehirdesiniz bu arada
Cetrotide 250 mg 06.2025 son kullanma
Gonal f 300 ml 10.2025 son kullanma
Gonal f 450 ml 08.2025 son kullanma
Gonal f 450 ml 02.2026 son kullanma
İstanbul bağcılar bunlar var elimde

Back
X