Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gonal F ihtiyacı olan varsa elden verebilirim Ataşehir
Arkadaşlar merhaba,
Elimde açılmış Gonal-F 900 kalemi kaldı, içinde yaklaşık 700 ünite mevcut. İhtiyacı olan varsa Ataşehir’de elden teslim edebilirim.
Ordu da oturuyorum haftasonu izinliyim gelip almayı dusundum en kotu tum akrabalarım İstanbul' da rica etsem bir kuzenime aldırabilirim diye dusundum. 2. Aşılamaya yaptırmak istemediğim icin mecburen raporsuz bir sekilde tedaviye başlıyoruz Eylül de 4 adet gonal f tükeneceğiz elimde ne kadar olsa fayda bizim icin
Ordu da oturuyorum haftasonu izinliyim gelip almayı dusundum en kotu tum akrabalarım İstanbul' da rica etsem bir kuzenime aldırabilirim diye dusundum. 2. Aşılamaya yaptırmak istemediğim icin mecburen raporsuz bir sekilde tedaviye başlıyoruz Eylül de 4 adet gonal f tükeneceğiz elimde ne kadar olsa fayda bizim icin
Bildiğim kadarıyla açılmış ilacın kullanim süresi 28 gün
Ben dün açtım kullandım. Tedavi zamanınızda işinize yarar mı
Yanlış ilaç kullanıp tedaviden cevap alamamak da kötü olur Allah korusun
Tedaviye Eylül 8 de başlıyoruz. Tam 15. Gün oluyor eğer veririm derseniz ilk 2 gün hemen sizin verdiğinizi kullanırım 300 er den baslayacakti doktor cok sevinirim
Tedaviye Eylül 8 de başlıyoruz. Tam 15. Gün oluyor eğer veririm derseniz ilk 2 gün hemen sizin verdiğinizi kullanırım 300 er den baslayacakti doktor cok sevinirim