aşılama ile alakalı

lh ye beklenmeyen yükselişi saptamak için bakılacak olsa hergün aynı saatte kan almaları lazım. zaten yumurta takıbi yapılan hastaları 2 günde 1 çağırıyorlar erken çatlama gibi bir problem olsa ultrasonda görülür aşılama yine iptal edilir ama bazı doktorlar 1 saatte spermi hazırlatıp aşılama yapıyorlar tabi bu özel doktorların yaptığı birşey olabilir ;şansı değerlendirmek için. bir kaç kişi denk gelmiş böyle doktorlara. birde doktrlar 15 mm den önce çatlayan yumurtaları zaten değerlendirmiyorlar olgunlaşmadan çatlayan yumurta kalitesizdir derler . ee 15-18 mm arasında da zaten çatlama iğnesi kullanıyorlar. ciddi hormon problemi yoksa aşılama oluyor ama en iyi ihtimalle %10 luk şans var derler hamilelik oluşması için.
Anladım o zaman e2 ye mutlaka baktırıyorum biliyorum tutma oranı çok ama doktor deneyelim dedi bu ikinci inşallah tutar .
Sadece troid haşimatoyum yeni düşmeye başladı.

Anladım o zaman e2 ye mutlaka baktırıyorum biliyorum tutma oranı çok ama doktor deneyelim dedi bu ikinci inşallah tutar .
Sadece troid haşimatoyum yeni düşmeye başladı.
e2 ye baktırabilirsin ama çokta şart değil. aşılama tutmazsa en azından tutmamasının bir nedeni kalitesiz yumurta diyebilirler ama doktorlar direk zaten ihtimal çok düşüktü ondan tutmadı derler. aşılama sırasında ultrasonla aşılama yaparlarsa o zaman şansın yüksek. çatlamış yumurtanın yakınına spermleri gönderiyorlar yada bazı doktorlar çatlamadıysa ertesi günde aşılama için tekrar sperm istiyorlar 2 gün üst üste aşılama yaptırıp tutma ihtimalini arttıran doktorşarda var. ben denk gelmedim ama yapanları duydum.

e2 ye baktırabilirsin ama çokta şart değil. aşılama tutmazsa en azından tutmamasının bir nedeni kalitesiz yumurta diyebilirler ama doktorlar direk zaten ihtimal çok düşüktü ondan tutmadı derler. aşılama sırasında ultrasonla aşılama yaparlarsa o zaman şansın yüksek. çatlamış yumurtanın yakınına spermleri gönderiyorlar yada bazı doktorlar çatlamadıysa ertesi günde aşılama için tekrar sperm istiyorlar 2 gün üst üste aşılama yaptırıp tutma ihtimalini arttıran doktorşarda var. ben denk gelmedim ama yapanları duydum.
İlginç ilk kez duydum benim gittiğim doktor ultrasonda bakarak aşılama yaptı ama yine de tutmadı.

peki yumurtan çatlamışmıydı çatlamamışmıydı aşılama yapılırken?
Canım ne çatladı dediler ne çatlamadı o zamanlar çokta bilgim yoktu ultrason muayenesi yapıldı idrara sıkışınca haber ver dediler sonrasında da ultrasonda bakılarak aşılama yaptılar.

Canım ne çatladı dediler ne çatlamadı o zamanlar çokta bilgim yoktu ultrason muayenesi yapıldı idrara sıkışınca haber ver dediler sonrasında da ultrasonda bakılarak aşılama yaptılar.
bir dahakine olmadı sorarsın çünkü önemli, bazen çatlatma iğneleri çatlamayı sağlayamıyor aksine folikülün kistleşmesini sağlıyor yada daha geç çatlama olduğu zaman aşılama anlamsız oluyor önemli olan günü yakalamak.
benim çatlama iğneleri geç çatlatıyor 5-6 gün sonra çatlama oluyor. bunuda ben kendim anlamadım geç döllenme yaşıyorum bu yüzden

bir dahakine olmadı sorarsın çünkü önemli, bazen çatlatma iğneleri çatlamayı sağlayamıyor aksine folikülün kistleşmesini sağlıyor yada daha geç çatlama olduğu zaman aşılama anlamsız oluyor önemli olan günü yakalamak.
benim çatlama iğneleri geç çatlatıyor 5-6 gün sonra çatlama oluyor. bunuda ben kendim anlamadım geç döllenme yaşıyorum bu yüzden
Mutlaka soracağım zaten artık baya bilgi sahibi olduk gidince o kadar çok şey soruyorum ki doktor şaşırıyor keşke biz sormadan onlar bilgi verse de biz de eve gelince kendimizi yiyip bitirmesek.

Mutlaka soracağım zaten artık baya bilgi sahibi olduk gidince o kadar çok şey soruyorum ki doktor şaşırıyor keşke biz sormadan onlar bilgi verse de biz de eve gelince kendimizi yiyip bitirmesek.
sormadan anlatan doktor neredeyse yok gibi. konuşmayı seven birilerine dek gelmek lazım :D doktor çıkışında bence özel danışmanlar olmalı :D

sormadan anlatan doktor neredeyse yok gibi. konuşmayı seven birilerine dek gelmek lazım :KK70: doktor çıkışında bence özel danışmanlar olmalı :KK70:
Çok haklısın söylemese işini yapsa oda yeter yeter ki sonuç olumlu olsun oda yok

Back
X