Bende 9. Haftada bebeğimi kaybettim kürtajdan 1 hafta sonra iki gün yogun kanamam oldu daha sonra leke seklinde 20 gün felan sürdü daha sonra 35 gün sonra ilk adetimi oldum cok yogundu. İlk adetini 45 güne kadar olman gerekiyor yoksa doktoruna başvur. Bunun dışında kendini cok sıcak tut. Bana korunma iki ay vermişti şimdi korunmuyoruz bakalım kısmet :)
rabbim sabır versin bu mübarek akşamda dualarım tüm bebek isteyen yol arkadaşlarıma.rabbim hepimizin kucağını doldursun.
Tekrar merhaba canım bence sen 2 adet donemi bekle hamile kalsan bu sefer hep korkulu geçecek İcin rahat etsin :) o donemde doktor bana folik asidi bırak demişti sende içme istersen ve bence 2 aydan fazla bekleme çünkü hadi deyince olmuyo :) ben bu ayı da boş geçtim mesela
rabbim hayırlısıyla hepımıze annelıgı taddırsın ınsallah uzulme
Su2013 benimde lekelemle 15 20 gün sürmüştü bana hap vermemişti doktor annemde cok normal olduğunu bizim logusa sayıldığımizi söylemişti bilemedim şimdi doktoruna güveniyorsan kullan 2 hafta birsey olmaz. Eğer bebek olursa da bende basit kist olmuştu kürtajdan sonra doktor ginera dogum kontrol hapı verdi biZde o ay korunmadık benim adetim gecikti doktora dedim cok korktum hamileyim sandim ben hap kullandım dedim bilinen hiçbir zararı yok bebeğe hamile kalsaydın da sorun olmazdı dedi. Adetim de hapın yan etkisi olarak gecikmiş sende de olabilir aklında olsun. Benimde haftaya yumurtlamam basliyo bakalım bu ay gelecek mı
hafizecim ilaç bana dokundu zehirleme belirtileri yaşadım miğdem başım vücudum çok kötü oldu.doktorum kesiyoruz ilacı dedi.en iyi ilacı verdim dedi yasmin için.başka ilaç vermiyorum dedi.şuan böyle beklemedeyim lekelenmem inşallah uzun sürmez ya geçerde canımın sıkıntısı gider.çok canımı sıkıyorum.adet olduktan sonra test yapılıcak kan pıhtılaşması ile genetik test bakalım hayırlısı olsun inş.ben geçenlerde birinden duydum keçiboynuzu pekmezi yemiş hamile kalmış onu yemeye başlıcam hazırlıık için taban yapıcam :)) senin kürtajdan sonraki kaçıncı ayındı.ilk aydan itibaren yumurtlama başlıyor diye biliyorum o yüzden sordum.genelde herkez 2.ay gebe kalmış banada umut oluyo bunlar tabiki hayırlısı.
Canım ben kürtajdan sonra 2 ay korundum sonra tam çalısmalara başlayacakken kıstım çıktı 2 ay hap kullandım ettimi sana 4 ay :) bir ayda olmadı bakalım ins bu ay olur yarın dogum gunüm hediye gibi gelir ins bebis =) senin ins hemen olur ben kisten dolayı gecikme yasadım.lekelenmeler can sıkıyo evet ama rahmin temizleniyo iyice iste cok takmamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?