Aşılama aşılama ile hamile kalan var mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim sağ tüpüm labirent gibiymiş. O yüzden spermler geçemiyormuş. Aşılama ile tutturduk ama bu sefer bebek tüplerden geçemedi . Kürtaj ameliyatında sağ tüpüm alındı. Amelyat sırasında doktor sol tüpüme bakmış ve yapışkanlıklar olduğunu farketmiş. Yani sol tüpüm de çok sevimli değil.
Aşılamdan önce Hsg yaptırmadın mı önce tüpler açıkmı diye bakılır sonra aşılama olur

amin allah razı olsun canımm
benim 3. aşılamamdı ama inan tüp bebeğe giden basamak olarak görüyordum. 4 yıllık evliyim bir kere bile tutmamış aşılamada mı tutucak diyodum ama olacağı varsa oluyomus hiçbir şeyle alakası yokmus 🙂
[/QUOTE
Merhaba belirtileriniz nelerdi acaba benimde asilamamin 11.günü ama 4 gündür çok kaşık ağrısı çekiyorum adet olucakmis gibi sizde hiç oldumu

testi yapmadan bir gün önce yani 12. günde sağ tarafımda batma sancı oldu yumurtalarım da o taraftaydı zaten. baska belirtim olmadı yada ben ümitlenmek istemediğim icin dikkat etmedim

ben yeni hamileyim aşılamayla.

klomenle 2 kez yapıldı ama tutmadı.
gonal-f iğneyle ilk aşılamada tuttu allaha şükür.
aşılamanın 13. günü beta hcg değerim 27ydi o şekilde öğrendim
Canım gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin inşallah. aşılamadan sonra herhangi jel veya progestan kullandın mı? Bir de cinsel ilişkiyi bazı doktorlar yasaklıyor. Sizin dr da yasaklamış mıydı?

Canım gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin inşallah. aşılamadan sonra herhangi jel veya progestan kullandın mı? Bir de cinsel ilişkiyi bazı doktorlar yasaklıyor. Sizin dr da yasaklamış mıydı?
crinone jel kullandım test yaptığım güne kadar. pozitifi görünce doktoru aradım bırakabilirsin dedi. bize yasak koymadı cuma aşılama oldu pazar ve daha sonraki günler gün aşırı ilişki önerdi 10 gün. ama biz sadece pazarı değelrendirebildik :)

Çok moral oldu bana ben de yeni yaptırdım yöntemi bilmiyorum ama iğne ile oldu bir de aşılama sonrası birliktelik oldu mu siz de biz bunu gerçekleştiremedik bu nedenle tutmaz diye korkuyorum

Çok moral oldu bana ben de yeni yaptırdım yöntemi bilmiyorum ama iğne ile oldu bir de aşılama sonrası birliktelik oldu mu siz de biz bunu gerçekleştiremedik bu nedenle tutmaz diye korkuyorum
Hayırlı olsun ayrıca sizin adınıza çok sevindim

Arkadaşlar aşılama zor bir işlemmi 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor önümüzdeki ay bizsde aşılama yada tüp bebek isticez nasıl bir işlem.
Zor bir işlem değil doktor yumurta gelişimini takip ediyor yeterli büyüme elde edilince bana çatlatma iğnesi vurdu ertesi gün eşim laboratuvarda sperm yıkama yaptırdı bunu o gün hastaneye götürüp işlem 1 dk gibi kısa oluyor

canım allah razı olsun öncelikle :)
hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma düşün ben 4 yıllık evliyim ilk kez gebelik elde edebildim :)
aşılamadan sonra 1 kez denedk sadece

Te
Zor bir işlem değil doktor yumurta gelişimini takip ediyor yeterli büyüme elde edilince bana çatlatma iğnesi vurdu ertesi gün eşim laboratuvarda sperm yıkama yaptırdı bunu o gün hastaneye götürüp işlem 1 dk gibi kısa oluyor
Teşekkür ederim cevabınız için, doktorumuz bizi direk.tup bebeğe yönlendirdi.

Harika haber maşallah😊 Aşılamayı nerede ve ne kadar yaptırdınız acaba? Ben de şuan klomen kullanıyorum 5.günüm. Sürekli bir araştırma halindeyim, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ben denizli de özel bir hastanede yaptırdım fiyatı size özelden bildirebilirim

Merhabalar hayırlı olsun. Aşılama sonrası belirti yaşadınız mı?

Gözünüz aydın sizde de mi tubbi olarak problem yoktu?

Merhaba,
Bence birkaç defa araştırmada deneyebilirsiniz sonrasında özele gidin derim. Şuan bende Kocaeli Umuttepe de tedavi görmekteyim çok hastasıda var farklı illerden gelip şifasını bulanda çok var tavsiye edebilirim. Dr. ismi Emek Doğer
Bende ilk defa gidicem yarin emek bey e araştiriyorum herkes cok memnun kaliyor. Umarim umut tepe bizede umut olur

Kızlar konuyu gördüm ve birgün hamile kalırsam yazıcam demiştim ben bu ay aşılama yaptırdım 3 yumurta vardı ama eşimin sperm değerleri çok kötüydü yıkama işleminden sonra yalnızca 2 milyon kalmıştı buna rağmen gebelik oluştu ve şöyle oldu ben 12.gün beta 25 olarak ölçtürdüm sonra aynı gün adet oldum 4 gün boyunca ama adet bitsede belirtiler bitmedi bugün şüphelerim üzerine beta baktım ve 2500 çıktı keseyi de gördük 5+2 deyiz yani imkansız gibi birşey oldu Allah isteyince olur herşey ilk aşılamamdı asla umutsuz olmayın sizleri seviyorum Allah herkese nasip etsin

Back
X