Amin sagol hepimizin gonlune gore versin insallahRabbim gönlünüze göre versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sagol hepimizin gonlune gore versin insallahRabbim gönlünüze göre versin
Amin inşallah canım :)Amin sagol hepimizin gonlune gore versin insallah![]()
merhaba bişey sorabilir miyim önceki mesajlarına denk geldim siz aşılama mı yaptırıyorsunuz normalde sizin eşiniz azospermse direkt tüp yapmaları gerekmiyor mu ?teşekkü rederim canım ben 25 eşim 29 yaşında evet smear tetsi yaptırdım rahim filmi falanda çektirdim, eşim azosperm malesef bir yıldır ilaç kullanıyor ama hiç ilerleme olmadı değerlerinde, artık çaremiz kalmadı önümüzdeki ay başlıcaz bizde devlette başlamayı düşünüyoruz.
Kuzum daha başvuru yapmadık başvuruyu önümüzdeki ay yapıcaz biz aşılama diyoruz ama direk tüp bebekte denilebilir, eşimde sperm hiç yok değil sperm var ama sayısı normalin altında olan spermlerde de %80 civarı hareketsiz yada yavaş hareketli, ilaçlar, kürler hiçbirşey fayda etmedi 1 yıldır.merhaba bişey sorabilir miyim önceki mesajlarına denk geldim siz aşılama mı yaptırıyorsunuz normalde sizin eşiniz azospermse direkt tüp yapmaları gerekmiyor mu ?
Evet anladım benimkinin durumuyla aynı seninkisi bize tüp bebek dediler ama biz altı yıldır senin dediğin gibi doğal yolla denedik bir süre olmadı eşim varikosel ameliyati oldu sonra vitamin kürler iğne herseyi kullandı ama simdi sonuçla ilgili bisey değişmedi ve tüp bebeğe karar verdik emin ol beklemek çok zorKuzum daha başvuru yapmadık başvuruyu önümüzdeki ay yapıcaz biz aşılama diyoruz ama direk tüp bebekte denilebilir, eşimde sperm hiç yok değil sperm var ama sayısı normalin altında olan spermlerde de %80 civarı hareketsiz yada yavaş hareketli, ilaçlar, kürler hiçbirşey fayda etmedi 1 yıldır.
Evet çok zor canım 2 yıldır bekliyoruz 1 yıldır ilaç kullanıyoruz heray acaba diyorum bu ay reglim gecikti aha dedim oldu bu sefer ama yine olmadı artık başka çaremiz yok tüp bebeğe başlıcaz, ikimizde çok istiyoruz ev alma planlarımız vardı onu bile erteledik önce çocuk dedk.Evet anladım benimkinin durumuyla aynı seninkisi bize tüp bebek dediler ama biz altı yıldır senin dediğin gibi doğal yolla denedik bir süre olmadı eşim varikosel ameliyati oldu sonra vitamin kürler iğne herseyi kullandı ama simdi sonuçla ilgili bisey değişmedi ve tüp bebeğe karar verdik emin ol beklemek çok zor
Valla bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta eğer devlette olmazsa tüp bebek tutmazsa kredi çekip ikinci tüp bebeği bile hemen yapmayı düşünüyorum bu sefer ozelde deneyecegim diyorum eğer devlette olmazsa bilmiyorum siz neredesiniz Zeynep kamile gidiyorum ben siz neredesiniz ha gi sehirdeEvet çok zor canım 2 yıldır bekliyoruz 1 yıldır ilaç kullanıyoruz heray acaba diyorum bu ay reglim gecikti aha dedim oldu bu sefer ama yine olmadı artık başka çaremiz yok tüp bebeğe başlıcaz, ikimizde çok istiyoruz ev alma planlarımız vardı onu bile erteledik önce çocuk dedk.
Biz ankaradayız canımValla bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta eğer devlette olmazsa tüp bebek tutmazsa kredi çekip ikinci tüp bebeği bile hemen yapmayı düşünüyorum bu sefer ozelde deneyecegim diyorum eğer devlette olmazsa bilmiyorum siz neredesiniz Zeynep kamile gidiyorum ben siz neredesiniz ha gi sehirde
Merhaba,Valla bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta eğer devlette olmazsa tüp bebek tutmazsa kredi çekip ikinci tüp bebeği bile hemen yapmayı düşünüyorum bu sefer ozelde deneyecegim diyorum eğer devlette olmazsa bilmiyorum siz neredesiniz Zeynep kamile gidiyorum ben siz neredesiniz ha gi sehirde
çok teşekkür ederim ismini kaydettim doktorun :)Merhaba,
Bence birkaç defa araştırmada deneyebilirsiniz sonrasında özele gidin derim. Şuan bende Kocaeli Umuttepe de tedavi görmekteyim çok hastasıda var farklı illerden gelip şifasını bulanda çok var tavsiye edebilirim. Dr. ismi Emek Doğer
Şöyle söyleyeyim bizde problem yok diyorlar sadece eşimde spermde ileri hareketliliği sınırda ama tüp bebek yapmadılar ısrarla istememe rağmen aşılama denildi. Ama birçok insan geliyor hep sıra esnasında beklerken konuşuluyor çok değişik problemli hastalarda gelmektedir ama hepside memnunlar. Benim 2 kez aşılamam iptal edildi şuan 3. kez gidiyorm umarım bir problem olmaz ise hafta aşılamam yapılabilir. İptal sebebi Emek bey yumurta geliştirici iğne verdi 3 gün kullandıktan sonra çok fazla geliştiğinden bıraktırdı üçüz veya çoğul gebelik olma olasılığı fazla olabilceğinden yapmıyoruz dedi. 2. kez gittiğimde bir önceki yumurtamın 1 tanesi çatlamamış aşılama yaparsam kist e dönecektir buda problem o riski almıcam dedi. Şuan bugünle birlikte 2 kez kontrole gittim problem görünmüyor kendiliğinden gelişiyor kısmetse aşılama gününü bekleyeceğim. Ama çok duydum hastalardan 10 bin 20 bin 30 bin tl verip olumsuz olup Emek hoca ile devam eden. (Çevremden çalıştığım şirketten olumlu yanıtlar alındığını görünce gitmeye başladım bende)çok teşekkür ederim ismini kaydettim doktorun :)
evet altı senedir bekliyoruz bir kere devlette deneyip tüp bebekte olmadı hemen gideyim diyorum
Siz ne aşamadasınız ?
Sorununuz neydi ?
Benim eşimden morfoloji ve sayı kaynaklı düzelme olmadığından dolayı tüp bebek deniyorum
Evet haklısın herkesin nasibi var ve neredeyse orada buluyor şifasınıŞöyle söyleyeyim bizde problem yok diyorlar sadece eşimde spermde ileri hareketliliği sınırda ama tüp bebek yapmadılar ısrarla istememe rağmen aşılama denildi. Ama birçok insan geliyor hep sıra esnasında beklerken konuşuluyor çok değişik problemli hastalarda gelmektedir ama hepside memnunlar. Benim 2 kez aşılamam iptal edildi şuan 3. kez gidiyorm umarım bir problem olmaz ise hafta aşılamam yapılabilir. İptal sebebi Emek bey yumurta geliştirici iğne verdi 3 gün kullandıktan sonra çok fazla geliştiğinden bıraktırdı üçüz veya çoğul gebelik olma olasılığı fazla olabilceğinden yapmıyoruz dedi. 2. kez gittiğimde bir önceki yumurtamın 1 tanesi çatlamamış aşılama yaparsam kist e dönecektir buda problem o riski almıcam dedi. Şuan bugünle birlikte 2 kez kontrole gittim problem görünmüyor kendiliğinden gelişiyor kısmetse aşılama gününü bekleyeceğim. Ama çok duydum hastalardan 10 bin 20 bin 30 bin tl verip olumsuz olup Emek hoca ile devam eden. (Çevremden çalıştığım şirketten olumlu yanıtlar alındığını görünce gitmeye başladım bende)
Ya ne güzel maşallah diyeyim önce ve çok teşekkürler yazdığın içinMerhaba hanımlar; özellikle ahdım vardı bir gün gebe kalırsam tekrar (ilki karnımda kaybetmiştim) umut ışığı olmak için yazacağım diye. İçimden söz vermiştim. Çünkü bu siteye girip girip gebe kalmak için yada kalamadığım için bir çok kez bilgi edinmeye çalıştım. İlk bebeğimizi kaybettikten sonra ikimizde de bir sorun olmamasına rağmen 2 yıl korunmasız ilişkide malesef gebe kalamadım. Bu yüzden artık doktorum aşılama önerdi ve rahim filmi çekildik temiz çıktı ve gonal-f e başladım. Ardından 2 tane öne çıkan yumurtam oldu 1 i daha ideal boydaydı çatlatma iğnemden sonra aşılamamı oldum. İlk aşılamada çok şükür ki rabbim bize güldü ve 15. Gün kanda pozitif değer gördük. Ardından da kalp atışlarını. Bunu yazmamdaki tek amaç ilk aşılamanın tutmayacağını aşılamanın boşa bir süreç olduğunu okuyan hanımlara asla umutlarını kaybetmemeleri için. Elbet rabbimin sayesinde ama biz umudumuzu kaybetmezsek gerisini zaten o bize hediye eder. Umarım sizlere umut ışığı olabilmişimdir. Rabbim isteyen herkese aratmadan bunu nasip etsin. Allaha emanet olun![]()
Amin canım inşallah umudunu hiç kaybetme herşey güzel olucak dualarım seninleYa ne güzel maşallah diyeyim önce ve çok teşekkürler yazdığın için ♥ Tabi ki olumsuz olduğu yönde çok yazılar okudum şahsım adına hep umutsuz baktım olaya fakat böyle olumlu yazılar okuyunca da yeniden içime umut doğuyorİlk aşılamam olacak iki yıldır evliyim ve hiç korunmadim hiç gebelik yaşayamadım inşallah ben ve benim gibi bekleyen herkes ettiği duanın içinde bulur kendini tez vakitte
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tekrar teşekkürler canım benim hayırla sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah ♥
![]()
Amin canım amin inşallah çok teşekkür ederimAmin canım inşallah umudunu hiç kaybetme herşey güzel olucak dualarım seninleve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese tek tek dua edicem bende 2 yıl bekledim anca arayan bilir
rabbim kimseye aratmasın
![]()
Harika haber maşallahMerhaba hanımlar; özellikle ahdım vardı bir gün gebe kalırsam tekrar (ilki karnımda kaybetmiştim) umut ışığı olmak için yazacağım diye. İçimden söz vermiştim. Çünkü bu siteye girip girip gebe kalmak için yada kalamadığım için bir çok kez bilgi edinmeye çalıştım. İlk bebeğimizi kaybettikten sonra ikimizde de bir sorun olmamasına rağmen 2 yıl korunmasız ilişkide malesef gebe kalamadım. Bu yüzden artık doktorum aşılama önerdi ve rahim filmi çekildik temiz çıktı ve gonal-f e başladım. Ardından 2 tane öne çıkan yumurtam oldu 1 i daha ideal boydaydı çatlatma iğnemden sonra aşılamamı oldum. İlk aşılamada çok şükür ki rabbim bize güldü ve 15. Gün kanda pozitif değer gördük. Ardından da kalp atışlarını. Bunu yazmamdaki tek amaç ilk aşılamanın tutmayacağını aşılamanın boşa bir süreç olduğunu okuyan hanımlara asla umutlarını kaybetmemeleri için. Elbet rabbimin sayesinde ama biz umudumuzu kaybetmezsek gerisini zaten o bize hediye eder. Umarım sizlere umut ışığı olabilmişimdir. Rabbim isteyen herkese aratmadan bunu nasip etsin. Allaha emanet olun![]()
Tebrikler canım. Aşılamadan sonra ilişki verdi mi doktorun?ben yeni hamileyim aşılamayla.
klomenle 2 kez yapıldı ama tutmadı.
gonal-f iğneyle ilk aşılamada tuttu allaha şükür.
aşılamanın 13. günü beta hcg değerim 27ydi o şekilde öğrendim
evet canım aşılamadan sonra gün aşırı dedi ama biz 1 kere değerlendirebildik yani aşılamayla beraber W 2 kez denenmis oldu o ayTebrikler canım. Aşılamadan sonra ilişki verdi mi doktorun?