- 9 Aralık 2014
- 120
- 24
- 18
- 33
- Konu Sahibi iclal aslann
-
merhaba bende ilk kez aşılama yaptırdım bizde 15 aylık evliyiz şuan 6.günüm gün sayıyorum 15.gün test yapılacak kanda gebeliğe. sen yaptırdınmı aşılama ne durumdasınSelam arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadığı halde gebe kalamadim;( 3 ay klomen ve catlatma iğnesi sonra rahim filmi tekrar merional iğne catlatma iğnesi derken aşılamaya kadar geldim.eşimin sperm sayısı 18 milyon %60 hareketli morfoloji 2...aşılama ile hamile kalanlar ltfn yorm yapın akıl verin(((((((
Hayırlı olsun aşılaman arkadaşım. Ben de senle aynı günde oldum aşılamamı. Benim ikinci aşılamam. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de saat başı foruma girip belirti okuyorum. İkinci aşılamada okumayacağım dedim yine dayanamadım. İnşallah belirtilerin hamileliğe işarettir. Benim hiç belirtim yok yani olanlar kayboldu aslında o yüzden ben umutsuzum. test yapmayı da düşünmüyorum Nasıl olsa adet olurum diyeMerhaba hanımlar ilk defa yaziyorum buraya butun formlari okudummmm bende 1.5 senelik evliyim. Malesef bizde asilamaya kadar geldik 23 aralıkta aşılama yaptirdim 7 ocakta sonuclar cikacak o kadar heyecanliyimki.. İlk 1 hafta kasıklarımda acayip bir ağrı baskı oldu.gögüslerim şisti hala şiş ve uclarina kahverengi halkasina dokunamiyorum.
Sonrasinda kasık agrim hafifledi arada bir geldi gitti cok ayakta kalinca artiyor onu hissediyorum birde 10. Gunden itibaren su gibi akintim oldu 3 gun surdu bugun hic yok gibi bisey 12. Gecesi belim agridi sabaha kadar sadece 1 gün sürdü bugün 14. Günüm aksama kadar hic birseyim yoktu ama şu saatlerde hafif bir bel agrisi ve kasık agrim var sıksık idrara cikmiyorum acaba hamilelik yokmu bomboş hissediyorum kendimi
Hayırlı olsun aşılaman arkadaşım. Ben de senle aynı günde oldum aşılamamı. Benim ikinci aşılamam. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de saat başı foruma girip belirti okuyorum. İkinci aşılamada okumayacağım dedim yine dayanamadım. İnşallah belirtilerin hamileliğe işarettir. Benim hiç belirtim yok yani olanlar kayboldu aslında o yüzden ben umutsuzum. test yapmayı da düşünmüyorum Nasıl olsa adet olurum diye
Bisey daha dicem senin ne zaman sonuc belli olacak dedi doktorRabbimden ümit kesilmez kardeşim kimisi hic belirti yasamadan hamilelik yaşıyo kac yasindasin beklemek o kadar zobiseyki insallah kucagimiz tez zamanda dolar
Aşılama olduğumuz günü saymıyorum ben canım sen sayıyorsun galiba. Saymalı mıyız acabaBisey daha dicem senin ne zaman sonuc belli olacak dedi doktor
Aşılama olduğumuz günü saymıyorum ben canım sen sayıyorsun galiba. Saymalı mıyız acaba
ben bu ayın 25 de aşılama oldum toplamda 1300 tl gibi bir ödeme yaptık herşey içinde. özelde yaptırdık.aşılamanın maliyeti ne kadar oluyor arkadaşlar nasıl bir uygulama oluyor biraz bilgi verir misiniz benim de eşimin de hiç sorunu yok 1.5 yıldır olmuyor rahim filmi ben de çekindim
herkese merhaba,
ben benim gibi normal yolla deneyip sonra aşılama yaptıranlara umut olsun diye bu msj ı yazmak istedim.
sigara ve iş stresi had safhada olan eşimin :) özel laboratuvarda yaptırdığı sperm test sonucu çok iyi olmamakla beraber normal olarak nitelendirilmiş, benim ise rutin kontrollerim ve yumurtalık takibimde her ay bir yumurtamın büyüdüğü tespit edilmişti. ve 7-8 ay denedikten ve sonuç alamadıktan sonra aşılama yaptırmaya karar verdik. bunun için dr kontrolüyle yumurta büyütme için 5 adet iğne ve yine dr kontrolünde çatlatma için 1 adet iğne oldum. yalnız aşılamanın yapılacağı gün eşim sperm örneğini klinikte vermek istemedi, evden götürmek durumunda kaldık. (bu nedenle birazdan bahsedeceğim yapışıklık teşhisinin konulmasında etkili olduğunu düşünüyorum, o nedenle siz siz olun klinikte bu işi halledin spermleri bekletmeyin :) aşılama için spermleri ayrıştırıp hazırlayan doktor eşimde sperm yapışıklığı olduğunu, bu nedenle normal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını, aşılamanın başarı orarının da düşük olduğunu, bir dahaki sefere tüp bebek denememiz gerekebileceğini belirtti. moralim ve beklentim sıfıra düşmüştü ama tabi herşey hazırlandığı için aşılamayı yaptırdık.
daha sonra eve gidip dinlenme vs bütün prosedürleri izledim, az da olsa insan ümid etmeyi kesemiyor haliyle. Daha sonra buradaki aşılama ile ilgili yorumları okumaya başladım ve zaten bizim için düşük olan ihtimalin, ilk aşılamanın tutma ihtimalinin çok düşük olduğunu okumamla beklentim iyice azaldı.
Neyse özetle adetimin iki gün gecikmesinin ardından heveslenip kan testi yaptırdım ve sonuçç pozitif :) iki gün sonra bir daha yaptırdım ve dr artışın iyi olduğunu adetin 1.5 u ayında görmek istediğini söyledi, ve çok şükür hem kendisini gördük, hem de kalp atışını duyduk.
Bu yazıyı uzun tuttuğum için kusuruma bakmayın ama benim gibi olanlar, Allah istedikten ve siz diledikten sonra %1 ihtimal de olsa olabileceğini unutmamanız. Ve tabi bir de herşeyin doğru bir zamanı olduğunu ve sabrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?