Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bakar mısınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile hamile kalnlar ilaçlarla mı haimile kaldınız yoksa ğineyle mi?

• Klomen türü ilaçlala

OY: 4 50,0%
  • menegon gibi iğnelerle

OY: 4 50,0%

• Ankete Katılan
    8
ben serophene ile aşılama oldum canım 4 yumurtam oldu biri 17mm biri 15mm diğerleri 12idi sanırım.
bi tanesi 17mm iken çatlama iğnesi oldum 37.saattede aşılamam yapıldı.sonumuz hayır olsun inşallah

aşılama yapıp hamile kalanlar klomen gibi ilaçlar mı kullandınız yoksa iğne mi?

benim gecen ay asilama oldu femara hapi kullandim catlatma ignemi oldum asilama yapildi amaaa tutmadiiiiiiii :))

asilamayla cok debelenmek anlamli degilmisss asilama olasiligi cok az arttiriyormus direk tupe gecisi oneriyorlar gerci ben normal denemeden yanayim bir sure daha
kolay gelsin

kan tahlillerine göre yumurtlama sorunu yoksa klomen verilir ama zor yumurtlayanlar klomene cvp vermeyenlerede iğne verilir ben iki defa yaptırdım klomene cvp verdiğim için ikisindede klomen +ovitrel çatlatma iğnesi kullandım..

Ben deklomen e iyi cevap veriyorum klomen kullandıgımda 3 yada 4 tane yumurta yapıyordum ama gittiğim doktorların 3 de klomenın yaptıgı yumurta aşılama için el verişli degil sizin ve eşinizin bir problemı yok hatta cok ıyı bıze nasıl geldınız dıyorlar bır tanesı klomenın yaptıgı yumurta 17 mm olur asılama ıcın 19 lazım olmaz bırı bılımsel arastırmalarla ısbatlandı ıgnenın yaptıgı yumurta daha kalıtelı dedı hepsi ayrı sey soyluyor

Arkadaşlar ben 3 kere aşılama yaptırdım Bakırköy DR:ALi GEDİKBAŞI da 3 ünde de klomen hap kullandım..Hiç biri tutmadı..Tam tüp bebek yaptırmayı düşünürken hatta araştırdık fiyat felan aldık...DErken Avrasya Hospital de DR Tamer Sözeni duydum ve gittim..BAna klomen yerine Gonal f iğne verdi ..Biraz pahalı ama olsunn..Daha kaliteli yumurta elde ediliyomuşş...İlk kutuda 4.aşılamam tuttu...Şu an 5 aylık gebeyimm..Rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu..Tamer Beyi tavsiye ederim...Çok yoğun bi dr ama gitmenizi tavsiye ederim...İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnunda hastane...

Ya ben istanbulda degılım malatya da yapacaım sımdıye kadar elazıg da yaptım da tup bebek ıcın gıtmıstım doktor sorun yok her sey cok ıyı tup bebege erken sıze bır asılamada ben yapayım ama ıgneyle olacak dedı.Aslında bu doktora 2. asılaamdan once doktoronuza soyleyın bunu ıgneyle yapsın dedı doktorum hayır dedı sankı ısıne karısmıs gıbı oldu .Anlayacagın agustosda asılama darısı basıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…