- 21 Kasım 2023
- 392
- 74
- 18
- 25
- Konu Sahibi birmavigunu5
-
Merhaba. Ben tüpler tıkanık , aşırı pkos ile aşılama yaptırdım. Göğüs hassasiyeti hariç belirti yaşamadım hatta adet kanaması gibi bir kanama gördüm tutmadı kesin dedim tekrar tedaviye başlamaya karar verdim kanamamin olduğu gün hamile olduğumu öğrendim şimdi üçüzlerime hamileyim. Güzel haberler alırsınız inşallahİlk Asilmami oldum 12. Günüm fazla belirtim yok sol kasık ağrısı birde göğüslerim hafif acıyor damarlanmalar var falan bu arada tek tupum var dış gebelik den dolayı alındı .hiç belirti olmadan öğrenen varmi
Yaa masallahhh maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza kavuştursun inşallah kuzumMerhaba. Ben tüpler tıkanık , aşırı pkos ile aşılama yaptırdım. Göğüs hassasiyeti hariç belirti yaşamadım hatta adet kanaması gibi bir kanama gördüm tutmadı kesin dedim tekrar tedaviye başlamaya karar verdim kanamamin olduğu gün hamile olduğumu öğrendim şimdi üçüzlerime hamileyim. Güzel haberler alırsınız inşallah
İKişide tikanikti hsg çekildim sol açılmadı. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimYaa masallahhh maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza kavuştursun inşallah kuzumtüplerin tikaliymis birimi tikaliydi kuzum .
Cok güzel umut oldunuz banaİKişide tikanikti hsg çekildim sol açılmadı. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Tabikide dua ederimCok güzel umut oldunuz banabende çektirdim hsg sol tüp için acikmis zaten dedi doktor 5 ay olmuştu doktorum tekrar çekime gerek yok dedi öyle yaptırdım bemde siz gibi güzel sonuç alırım dua edin olurmuu
Allah razı olsun kuzumTabikide dua ederim
Dün test yaptım akşam negatifTabikide dua ederim
Kaçıncı gunuyduDün test yaptım akşam negatiferknmi yaptım varsa cikrmiydi çok kötü oldum
Sabah da teset yaptım 13. Gün bugün ama yokKaçıncı gunuydu
İnşallah canım seninki pozitif olurBende burda bekleyimaşılama olacağım bu ay yumurtamın büyümesini bekliyorum iyi haberler alalım inşallah
Ümidini kesme dikkat et yine kendine en garanti kan testi zaten geçte çıkabiliyor bazenSabah da teset yaptım 13. Gün bugün ama yokolsa silik bile çıkardı diye dusunuyorum
Ben ilk defa yaptırıyorum ya Klomen de kullandım ama yumurtlamamı erkene çekmeye çok fark etmedi 12. Gün gittim kontrole yumurtam 12 mm di ve bir taneydi üzüldüm o yüzdenİnşallah canım seninki pozitif olur
Ben adetin 4. Günü gonal f iğnesi kullandım 300 Luk olanını 2 kutu 8 gün belli saate 100 Luk doz olarak vurdum 8 gün sonra kontrurole gittik 20 ve 12 iki tane yumurta olmuş benim tek sol tupum olunca o yumurtalıkta ki olan yumurta diğerinde büyümüş ama tedavide işime yaramiycakti . Sonra asilamadan bir gün önce çatlatma iğnesi vurundum dmbi sonraki gün aşılama oldum hiç acımadı ama beklerken spekulumda durduğu için ağrı oldu o kadar sonrası böyle oldu üzgünüm .şuan karnım kasıklarım ağrıyor .inşallah sen güzel sonuç alırsın duam seninleBen ilk defa yaptırıyorum ya Klomen de kullandım ama yumurtlamamı erkene çekmeye çok fark etmedi 12. Gün gittim kontrole yumurtam 12 mm di ve bir taneydi üzüldüm o yüzdentekrar kontrole gel dedi sizin süreç nasıldı biraz anlatırmısınız
Yaaa aşılama ile üçüzler miii tebrik ediyorum ne güzel bir haber o ay yumurta büyütme yapılmış mıydı sizeMerhaba. Ben tüpler tıkanık , aşırı pkos ile aşılama yaptırdım. Göğüs hassasiyeti hariç belirti yaşamadım hatta adet kanaması gibi bir kanama gördüm tutmadı kesin dedim tekrar tedaviye başlamaya karar verdim kanamamin olduğu gün hamile olduğumu öğrendim şimdi üçüzlerime hamileyim. Güzel haberler alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah ikimizde güzel sonuç alırızBen adetin 4. Günü gonal f iğnesi kullandım 300 Luk olanını 2 kutu 8 gün belli saate 100 Luk doz olarak vurdum 8 gün sonra kontrurole gittik 20 ve 12 iki tane yumurta olmuş benim tek sol tupum olunca o yumurtalıkta ki olan yumurta diğerinde büyümüş ama tedavide işime yaramiycakti . Sonra asilamadan bir gün önce çatlatma iğnesi vurundum dmbi sonraki gün aşılama oldum hiç acımadı ama beklerken spekulumda durduğu için ağrı oldu o kadar sonrası böyle oldu üzgünüm .şuan karnım kasıklarım ağrıyor .inşallah sen güzel sonuç alırsın duam seninle
Evet yumurta büyütme de yapıldı çatlatma da yapıldıYaaa aşılama ile üçüzler miii tebrik ediyorum ne güzel bir haber o ay yumurta büyütme yapılmış mıydı size
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim inşallah ikimizde güzel sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?