Aşılama ile hamile kalanlar

yankees

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
6
0
86
Tekirdağ
Bende aşılama yaptırmak istiyorum, lütfen tecrübelerinizi bana da yazarmısınız

şimdiden teşekkür ederim

yorumlarınızı bekliyorum

Canim aşılama bana pek sağlıklı gelmiyor. Neden diye sorarsan. Aşılamada kadin ve erkeğin yaptigi sey yapılıyor. Afedersn erkekten aldiklari spermi kadinin rahmine bırakıyorlar. Ee zaten kari koca iliskisinde de öyle olmuyor mu :)
Bana sorarsan ona para verecegine tüp bebege ver. En azından tüp bebekte anneden de yumurta aliyorlar, babanin spermiyle bi ortamda döllendiriyorlar. Döllenen hücreyi anne rahmine aşıliyorlarr.. digerinde kadindan birsey almiyorlar erkegin spermini kadının rahmine asiliyorlar.

şimdiden teşekkür ederim

yorumlarınızı bekliyorum

cnım merhaba ben 2 ay önce aşılama oldum serephone yi kullandıktan sonra 1 yumurtam gelişti ve aşılamam yapıldı tabi tutmadı malesef bugün yine gittim tekrar ilaçlara başlıyorum ama aşılamada şans çok düşük %15 ben devlete gidiyorum

sen normal yolla mı kaldın canm

Ben 10 ay tedavi gördüm. Klomen catlatma ignesi. Yumurta takibi gibi. Bi ise yaramadi. Bi tanidigin onerdigi hap sayesinde hemencecik o ay kaldim

ne hapı canım bu belki bizede yarar

ne hapı canım bu belki bizede yarar

Hapın ismi agnuscaston.. hayit özleriyle yapilmis. Progesteron yani kadinlik hormonu yüklüyor vucuda.. nette arastir istersen benim bi konum vardi oraya da bakabilirsn faydalarni fln. Googleye hayitin faydalari yaz ordan oku yazılanlari. Sonrada tekrar googleye agnuscaston kullanarak gebe kalanlar yaz. Umarim ise yarar

Sağol canim yarin arastiracagim peki fiyat ne kadar di

Merhaba öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim neden aşılama istiyorum yaşım 38 zaman kaybetme diyor doktorum aşılama da en azından takip ediliyor birşeyler, belki daha iyi olur bakalım hayırlısı

Merhaba bende yaptırdım ama maalesef sonuç olumsuz çıktı, ben de Askerı hastaneye yaptırdım ama ıkıncıyı kımsetse özelde yaptıracagım

canım aşılama yavaş yavaş gelişiyor.%20 artış var artık.erkekle kadının yaptığı işi yapıyor demiş bir arkadaş ama o kadar sıradan bir işlem değil.erkeğin spermlerinde en iyi nitelikte olan özellikli olan hücreler alınıyor diğer yuvarlak olan ve gereksiz olanlar ayrılıyor.iyiler kadının rahmine bırakılıyor.yani normal ilişkinin bir tık ötesinde canım.bazen vücudumuz sevişme sonrasındaki spermleri kabul etmeyebiliyor ya da bu spermler yumurtaya ulaşamayabiliyor.bu işlem ile spermlerin de işleri kolaylaşmış oluyor.

kızlar merhaba....ben ayın 16 da adet oldum (10 gün erken) 18 de dr.gittim muane oldum iğneler verdi aşılama yapılacak dedi bugün 3.iğnemi oldum yanındada corasprin ve folic verdi benim adet halen devam ediyo haftaya çarşamba muan.var adetimin devam etmesi normalmi ??? ben normalde 3 gün olurum 4.gün biter bugün 5.gün ve hit bitecekmiş gibi değil????anlamadım gitti..help me

şimdiden teşekkür ederim

yorumlarınızı bekliyorum
Cnm benim 4.aşılama 2 tanesi uzman doktor yaptı Diğer iki tanesinde doçent doktora yaptırdıktan 2 sini iğne ile ikisini klomen ile yaptım sonuç negatif bu arada biz kızıma için kardeş için uğraşıyoruz yani ikinci kez hamile kalamadım 5 yıl oldu kızım şimdi 10 yaşında ve çook üzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…