- 30 Ağustos 2025
- 206
- 41
- 13
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz oldu ama çok ağrılı şekilde değil etkileri 3 güne belli olur diye düşünüyorumAğrı felan var mı bende yarın gıdecem bakalım vur diyecek mi doktor ovulasyın ile de takıp edıyorum ama hala koyulaşma olmadı
Tabi ki doktor akşam 7-9 arası vurul iğneyi dediDoktora danışarak vuruldun dgl mi doktor bu saatte vurul diye
Amin inşallah canm , ilk üç gün hergün sonraki günler gün aşırı önerdiAnladım cnm şifa olsun ilişki 36 saat snr onerdı dgl mi soruyorum ama merakımdan soruyorum cnn![]()
Ya bana günaşırı önerdi hep...Amin inşallah canm , ilk üç gün hergün sonraki günler gün aşırı önerdi
Sorun değil canım sperm bayağı bir süre canlı kalıyor rahimde günaşırı da yapsan kalır yani canlı doktor şansı artırmak için dedi bana tek yumurtam büyüdü çünküYa bana günaşırı önerdi hep...
Anladım canım doğru bana üç taneydi digerleride büyüyüp çatlama ihtimaline karşı demiş o zaman günaşırıSorun değil canım sperm bayağı bir süre canlı kalıyor rahimde günaşırı da yapsan kalır yani canlı doktor şansı artırmak için dedi bana tek yumurtam büyüdü çünkü
Sizde mi vuruldunuz ovitrellaBenimde hep duyduğum iğneden snr 36 saat snr ilişki sonra gün aşırı diye ama her doktor farklı söyler bakalım bana ne diyecek
Yani fena hasta oldum acile gidip igne falan yedim gidemedim ozele evden cikamiyorum yataktan su an. Artk onumzdeki aya kaldi eger hamile kalmazsam rahim filmi cektiricemya ne alaka özele gitme şansın varsa özele mi gitsen canım ya iyi bir doktor bakıp
Daha once gitmstm zamaninda ama bi kac ay oldu catlatma ignesi olmadm ama hic. Sadece bu ay boyutunu kontrol etmek istedm eger olgunlasmissa igne oluyor mu onu soracaktm bakmadi bile. Bide asiri hasta oldum atesim 39 u buldu igne olmaya gittm evde yattm derken bulamadm ozele gidecek vakit. Yine de degerlendirdim. 11 aydir olmaynca insan hastaligi da dinlemiyordaha önce adetlıyken gıttın mı muayene etti mi yada yumurtan için ilaç verdi mi kendın mi çatlatma ignesıne karar verdın bazı doktorlar böyle oluyor cnm keşke özele gıtme imkanın olsa devlet hastanesi doktorları üsten bakıp geçiyor ilgilenmiyor bile kendımden biliyorum
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah iki güne kadar biraz daha büyürKontrolüm vardı bugün adetımın 11. Günü baktı 2 gün sonra tekrar gel o zaman bakalım yine duruma göre 3 yumurtam oluşmuş 14 mm bakalım
Ben saymicam canısı.. zaten Büşra aşırı yoğunum böylelikle bir bakarım ki regl günüm yaklaşmış olurİnsallah sizde durumlar nasıl iğnenin kaçıncı gundesınız kızlar